Προς το περιεχόμενο

Counter-Strike: Global Offensive [CS: GO]

snapshot-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν γινεται rank up, 15 game στη σειρα με νικες και τεραστιες διαφορες στα σκορ, ειμαι πρωτος σκορερ σχεδον σε ολα, και με αντιπαλους με παραπανω ρανκ απο μενα. πχ εγω ειμαι GN 2, πριν ημουν MGE λογο διαλειματος για αρκετο διαστημα εχασα το ρανκ και ξαναρχισα τωρα, λετε να φταιει αυτο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν γινεται rank up, 15 game στη σειρα με νικες και τεραστιες διαφορες στα σκορ, ειμαι πρωτος σκορερ σχεδον σε ολα, και με αντιπαλους με παραπανω ρανκ απο μενα. πχ εγω ειμαι GN 2, πριν ημουν MGE λογο διαλειματος για αρκετο διαστημα εχασα το ρανκ και ξαναρχισα τωρα, λετε να φταιει αυτο?

15 νικες στη σειρα απο GN 2 θα σε ειχε ανεβασει τουλαχιστον 2-3 ranks μεχρι στιγμης..

15 νικες στη σειρα απο GN 2 θα σε ειχε ανεβασει τουλαχιστον 2-3 ranks μεχρι στιγμης..

οχι και εγω το ιδιο ειχα παθει..μαλλον ειχες αφησει για πολυ καιρο το account σου.παντως να εισαι σιγουρος με το που σε ανεβασει ενα ρανκ τα αλλα θα τα παιρνεις κανονικα.

Παιδιά αξίζει να αγοράσω μερικά skins με περίπου 30€;

Τι εννοεις αν αξιζει ,γενικα τα skins πεταμενα λεφτα ειναι , αν θελεις να τα παρεις τοτε οκ.Καλυτερα να περιμενεις την τελευταια μερα του major επειδη παιρνουν πολλοι stickers κι κανουν quicksell τα skins τους θα πεσει λιγο η αξια τους

Τι εννοεις αν αξιζει ,γενικα τα skins πεταμενα λεφτα ειναι , αν θελεις να τα παρεις τοτε οκ.Καλυτερα να περιμενεις την τελευταια μερα του major επειδη παιρνουν πολλοι stickers κι κανουν quicksell τα skins τους θα πεσει λιγο η αξια τους

Πότε είναι αυτό;

Δεν ξέρω, δεν θέλω να ξοδέψω πολλά λεφτά για skins αλλά μου αρέσουν. Είχα προσπαθήσει να κάνω gambling αλλά τίποτα..

αλλος ενας που επεσε στο scheme της volvo. Α ρε Βαρουφακη τι εχεις φτιαξει..?!

Δεν το έπιασα το αστείο σου.

Του ειχε στειλει ο ιδιος ο Gaben email και του ζητησε να συνεργαστουνε καποια χρονια πριν... Με την βοηθεια του Βαρουφακη εχουν φτιαξει το συστημα με τα skins/cases που εχει η volvo τωρα σε csgo και dota

Tωρα σχετικα με τα skins.. Μην πεφτεις στην παγιδα. Ειναι πολυ πιο εκνευριστικο να σε σκοτωνει ενας παιχτης χωρις skins παρα ενας που ειναι φορτωμενος με karambit. Ο λογος ειναι απλος. Ο ενας φαινεται οτι δεν εχει αφιερωσει τοσο χρονο και ενδιαφερον (με την πρωτη ματια) ενω ο αλλος εχει καει.

Αφιερωσε χρονο να γινεις καλυτερος και ασε τα skins... Το counter strike δεν ειναι about visuals... Αυτη η γενια counter strike εχει χασει το νοημα και του σκοπου του παιχνιδιου αυτου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...