Προς το περιεχόμενο

Counter-Strike: Global Offensive [CS: GO]

snapshot-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στην τωρινη φαση το awp μονο op δεν ειναι ,αντιθετως ειναι ρισκο να το αγοραζεις λογω κοστους , η ασπιδα ηταν broken για αυτο κι ειχε γινει ban , για να κανει counter το awp απλα χρησιμοποιησεις σωστα τις nades . Tο awp ειναι μονο σε low levels mm που δεν ξερουν ουτε τα βασικα του παιχνιδιου κι μπορεις απλα να παρεις awp κι να κρατας ενα angle

Αντιθετως, το awp στα σωστα χερια ειναι 3 kills τουλαχιστον τη φορα και μπορει να γυρισει games. Αν ομως το παιζουν ανιδεοι λογικο ειναι να μην αποδιδει.

With great power comes great responsibility ;)

Μιλαμε παντα για csgo

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αντιθετως, το awp στα σωστα χερια ειναι 3 kills τουλαχιστον τη φορα και μπορει να γυρισει games. Αν ομως το παιζουν ανιδεοι λογικο ειναι να μην αποδιδει.

With great power comes great responsibility ;)

Μιλαμε παντα για csgo

Προφανως και ειναι ενα πολυ καλο gun που μπορει να αποδωσει στα σωστα χερια στα περισσότερα maps , ομως σε καθε level ισχυουν διαφορετικα πραγματα .Το σχολιο μου ειναι σωστο κυριως σε matches μεταξυ ομαδων κι οχι τοσο σε pugs . Ναι, θα παρεις τα 3 kill τον εναν γυρο , αλλα τον επομενο ειδικα αμα εισαι στατικος ειτε θα χρησιμοποιησουν nades , ειτε θα χτυπήσουν το αλλο μερος του map , ειτε θα σε κανουν trade. Γι αυτο κι σε lower tier matches υπαρχουν πολλες ομαδες που τρεχουν set up χωρις awp.Σε pugs κι αναλογα το level ισχυουν αλλα πραγματα .Γενικα ειναι ποιο op γιατι δεν υπαρχει το team play 

Προφανως και ειναι ενα πολυ καλο gun που μπορει να αποδωσει στα σωστα χερια στα περισσότερα maps , ομως σε καθε level ισχυουν διαφορετικα πραγματα .Το σχολιο μου ειναι σωστο κυριως σε matches μεταξυ ομαδων κι οχι τοσο σε pugs . Ναι, θα παρεις τα 3 kill τον εναν γυρο , αλλα τον επομενο ειδικα αμα εισαι στατικος ειτε θα χρησιμοποιησουν nades , ειτε θα χτυπήσουν το αλλο μερος του map , ειτε θα σε κανουν trade. Γι αυτο κι σε lower tier matches υπαρχουν πολλες ομαδες που τρεχουν set up χωρις awp.Σε pugs κι αναλογα το level ισχυουν αλλα πραγματα .Γενικα ειναι ποιο op γιατι δεν υπαρχει το team play 

Trade θα σε κανουν αν δεν προσεχεις ή αν παιζεις πολυ aggressive και δεν εχεις cover οταν κανεις reload.

Για του λογου το αληθες: https://www.youtube.com/watch?v=BMPNFQ8XI-c

Οσο για το στατικος ή αν πανε σε αλλο site, οκ αυτο δε μπορεις να το αποφυγεις και συμβαινει με ο,τι gun και αν εχεις. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι rotate για να βοηθησεις ή να αλλαξεις position.Αν μπαινετε 4-5 ατομα τρενο στο site και το awp αστοχει τα shots απο το αγχος τοτε δε σε νοιαζει και πολυ και τρεχετε γρηγορα για να το φατε, αν ομως την ωρα που πατε να μπειτε φαει 2-3 ατομα τοτε το ξανασκεφτεσαι και λες "μηπως να παρω cover γιατι θα με πετυχει και μενα?" και εκει ερχεται το backup του αλλου και ψοφας γιατι αναγκαστηκες να ανοιχτεις σε αλλον μεχρι να βρεις cover απο τον awper.Αλλα ναι σε παιχνιδια χωρις teamplay που peekaroun το awp ενας-ενας δεν υπαρχει ελπιδα.

Το ιδιο ισχυει και εναν καλο παιχτη με AK. Μπορει να διαλυσει ολοκληρη την ομαδα, καθως ειναι φτιαγμενο ετσι το game που να στο επιτρεπει. 

Και για το deagle, αλλα το awp εχει και το πλεονεκτημα του scope οταν εισαι μακρυα.

Σύντομα κοντά σας για CS GΟ.

Δεν το έχω παίξει ποτέ, αλλά στο 1.6 έχω ρίξει ατελείωτα 24ωρα σε netcafe με mIRC για 5αδες, public games κλπ back in the day  :P

Δοξασμένα χρόνια...μιλάω βέβαια για 12-13 χρόνια πριν..

• Like 4

Ρε παίδες με το dpi κ το in-game sensitivity τι παίζει? Πως πάει η αναλογία?

Οπως σε βολευει

Σύντομα κοντά σας για CS GΟ.

Δεν το έχω παίξει ποτέ, αλλά στο 1.6 έχω ρίξει ατελείωτα 24ωρα σε netcafe με mIRC για 5αδες, public games κλπ back in the day  :P

Δοξασμένα χρόνια...μιλάω βέβαια για 12-13 χρόνια πριν..

!add A, akicks κλπ :P

αχ ωραιες μερες

μεχρι χθες επαιζα κανονικα, σημερα μπαινω και με πεταει και γραφει your ping is too high   .  τι σημαινει αυτο?

Οι σερβερ που θελεις να παιξεις εχουν οριο στο ping και το ξεπερνας

!Ban Nick leave τι ωραια χρονια με το mirc και ατελειωτες μερες οχι ωρες.. έσβησε και το irc..

Έστειλα mail στην Asus για το θεμα με τα fps με στοιχεια οτι οντως υφίσταται το πρόβλημα και μου απάντησαν πως το στείλανε στο αρμόδιο τμήμα για να βγει fix.

μεχρι χθες επαιζα κανονικα, σημερα μπαινω και με πεταει και γραφει your ping is too high   .  τι σημαινει αυτο?

Ακομα δεν μπηκε το 17 καλα καλα, συνεχιζεις να τρολαρεις εσυ?

Ρε παίδες με το dpi κ το in-game sensitivity τι παίζει? Πως πάει η αναλογία?

Το dpi το αφηνεις σε ενα standard αριθμο. Δεν εχεις 400 για το ενα παιχνιδι και 600 για το αλλο. Το αφηνεις σε ενα standard και αυτο που αλλαζεις μετα ειναι το In-game sens. Επισης μπορεις να βγαλεις το ιδιο sens με 800dpi και 1.1 in-game και 400dpi και 1.8 sens (νομιζω). Εμενα με βολευει στα windows να το εχω 800 dpi, οποτε στο cs εχω 1.1 sens. Σε αλλα games το βρισκω εκεινη την ωρα

Παιδιά σε περίπτωση μεγάλου ping τι κάνουμε? Σήμερα δεν μπορώ να παίξω καθόλου συνέχεια κολλάει. Εκανα κ επανεκκίνηση το Ρούτερ αλλά κ πάλι τα ίδια....

Παιδιά σε περίπτωση μεγάλου ping τι κάνουμε? Σήμερα δεν μπορώ να παίξω καθόλου συνέχεια κολλάει. Εκανα κ επανεκκίνηση το Ρούτερ αλλά κ πάλι τα ίδια....

Τηλεφωνο στον παροχο, βαλε fast path αν δεν εχεις.

Επαιξα και γω ενα πριν και ειχα κατι stuttering τυχαια.. Αλλα εχω και γω ενα θεμα με το Ping απο τοτε που χαλασε ο καιρος, και βαριεμαι να παιρνω τηλ στην φορθνετ τωρα :P

Παίδες απενεργοποιησα τον εντοπισμό τοποθεσίας από Windows και μέσα από το παιχνίδι στις ρυθμίσεις πάτησα επιβεβαίωση αρχείων και μου βρήκε ότι έλειπε ένα αρχείο το οποίο μου το εγκατέστησε. Τώρα όλα κομπλέ. 80 μέσο όρο έχω μια χαρά παει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...