shooterg Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 χαχαχα ενταξει περα απο την πλακα τοτε επαιζε φιλος που βγηκε καλυτερος στο battlefield στην ελλαδα..εγω ειμαι noob Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 χαχαχα ενταξει περα απο την πλακα τοτε επαιζε φιλος που βγηκε καλυτερος στο battlefield στην ελλαδα..εγω ειμαι noob αυτό από που προκύπτει; --- btw κάντε με ένα add να μου μάθετε λίγο τα κόλπα,οκ στο TDM αν πάρω φόρα γαζώνω,αλλά αν παίξω μπόμπα..όλο τον πίνω και είμαι στο πάτο.. Θα ήθελα λίγη καθοδήγηση. Παρακαλώ όμως όχι 15χρονα όμως steam: xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shooterg Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Όσοι παίζετε battlefield τον ξέρετε. Επίσης ήταν πρώτος στα stats στην Ελλάδα από εποχή bf 3 κάντε με add όσοι θέλετε shooterg λέγομαι στο steam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Η σχεση counter strike -> υπολοιπα fps εχει σχεση συνεπαγωγης και οχι ισοδυναμιας. Δλδ αν εισαι καλος στο cs => εισαι καλος στα υπολοιπα fps, αλλα αν εισαι καλος στα υπολοιπα fps => εισαι καλος στο cs. Το ιδιο ισχυει και με το quake. Επισης αυτο το Mode που επαιζε ο φιλος σου ηταν το public. Ειναι σαν να πας να παιξεις μπαλα στην αλανα και να νικησεις τα παιδακια που παιζουν κλωτσοσκουφι. Αν πας μετα στο γηπεδο να παιξεις με κανονικη ομαδα, αλλαζουν τα πραγματα.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 εποC 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Πως βαζεις το Mod? Γινεται να παιξεις games με αυτο? edit: το εβαλα, αλλα δεν εχει καλο server browser για να βρισκεις games με βαση τα ατομα που εχει σε server κτλ Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2017 από hellojim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 teachme2playplz χωρίς πλάκα!Αν θέλει κάποιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 teachme2playplz χωρίς πλάκα!Αν θέλει κάποιος 5 euros/hour Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Καλη φαση το classic offensive. Επαιξα λιγο public σε inferno/dust2. Γενικα δεν αλλαζει κατι, παρα οι πιστες, τα Models, skin models and sounds. Τα recoil μοιαζουν με το 1.6 αλλα τα mechanics ειναι ιδια με το csgo, καθως χρησιμοποιει την engine του. Kατεβασα και ενα προγραμματακι απο το reddit που ειναι server browser για το classic offensive. Οποιος θελει να του πω ποιο ειναι. ps: το install ειναι πανευκολο, κατεβαζεις το mod, και απλα το πετας στο sourcemod φακελο steam->steamapps->sourcemods και το βγαζει στο library με τη μια. Μετα για να μπεις στους servers μπαινεις με ip, καθως ο browser του game ή competitive δεν δουλευουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadows Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Ενοχλει κανεναν αλλον το awp-magnum sniper?Εκτος απο το γεγονος οτι για να ειναι δικαιο ενα multiplayer παιχνιδι δεν πρεπει να χει sniper που σε σκοτωνει σχεδον παντου αντι για μονο με headshot,η απουσια της ασπιδας,που στα παλια παιχνιδια εδινε ισορροπια σε τυχων καμπεριδες σπαμμεραδες,κανει για μενα το παιχνιδι μπροκεν.Στηνεται καποιος στην γωνια με στοχο την μοναδικη πορτα μιας πιστας και 90% σε εφαγε χωρις να εχεις το περιθωριο να κανεις τπτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LosPoulos93 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Ενοχλει κανεναν αλλον το awp-magnum sniper?Εκτος απο το γεγονος οτι για να ειναι δικαιο ενα multiplayer παιχνιδι δεν πρεπει να χει sniper που σε σκοτωνει σχεδον παντου αντι για μονο με headshot,η απουσια της ασπιδας,που στα παλια παιχνιδια εδινε ισορροπια σε τυχων καμπεριδες σπαμμεραδες,κανει για μενα το παιχνιδι μπροκεν.Στηνεται καποιος στην γωνια με στοχο την μοναδικη πορτα μιας πιστας και 90% σε εφαγε χωρις να εχεις το περιθωριο να κανεις τπτ. Στην τωρινη φαση το awp μονο op δεν ειναι ,αντιθετως ειναι ρισκο να το αγοραζεις λογω κοστους , η ασπιδα ηταν broken για αυτο κι ειχε γινει ban , για να κανει counter το awp απλα χρησιμοποιησεις σωστα τις nades . Tο awp ειναι μονο σε low levels mm που δεν ξερουν ουτε τα βασικα του παιχνιδιου κι μπορεις απλα να παρεις awp κι να κρατας ενα angle 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Ο αλλος εβαλε cheats στο mod ρε φιλε!! Ποσο lowlife μπορει να ειναι??! 3 cheaters εχω βρει μεχρι τωρα, γιατι μπαινω σε εναν συγκεκριμενο server, και ο server δεν δινει δυνατοτητα να κανεις votekick... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 5 euros/hour σοβαρά ζητώ να μου δείξετε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Aim for their heads.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Aim for their heads.. ζόμπια έγιναν; έριξα πολύ το sensitivity (1.86 και του ζουμ 0.80) γιατί πλέον δε μπορώ να κοντρολάρω το όπλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα