Προς το περιεχόμενο

Counter-Strike: Global Offensive [CS: GO]

snapshot-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αλλαξαν το burst στο παιχνιδι ή μου φαινεται? Επισης, τι σκατα εχω παθει, δε μπορω να παιξω με τιποτα. Ειναι λες και παιζω πρωτη φορα.

Εφτασα σε σημειο να μη μπορω να παρω 1v1 pistol vs rifle την προηγουμενη βδομαδα και ειπα να το αφησω μερικες μερες μπας και ειναι κορεσμος αλλα και σημερα που μπηκα τα ιδια..wtf, δε μπορουσα να παρω ευκολα kills και ετρωγα συνεχεια 1 taps λες και εχω μαγνητη στο κεφαλι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλα αυτο με τον μαγνήτη στα one taps αστο, δεν υπάρχει χειρότερος απο εμενα, σε φαση ο αλλος "omg i cant believe i hit that shot sry" κτλπ και ειμαι εγω ναι οκ standard πραγματα..  :-(

Ναι παιζω καμια φορα, τωρα περισσοτερο που ηταν down οι servers. Τι φαση? 14 χρονα ΜΟ να ευχονται θανατο σε οτι αγαπας αν τους σκοτώσεις, μερικοι καλοι tryhards που και που, κατι wannabe streamers κοριτσακια trash στο game εντελως να φωναζουν στα mic. Ελληναριο με λιγα λογια τι παραπανω? :P

Παιζω μονο στους 1 vs 1 servers δεν ξερω τι κανουν στο mm..

α,τόσο χάλια..

καλά εντάξει δε με ψήνει να παίζω με 14χρονα που βρίζουν και από πάνω..Πόσο μάλλον να μπω να παίξω γω που δεν έχω ιδέα από competitive στο cs :P τί έχω να ακούσω.

Είναι και admins τα 14χρονα;

Βασικά ναι,όπου ακούς πολλούς Έλληνες κράτα μικρό καλάθι,ισχύει..παίζει να είμαστε η χειρότερη φάρα gamers μετά από τους Ρώσους που ακόμα και σε κάποιες φορές τους ξεπερνάμε.

Θα δοκιμάσω και θα σας πω την εμπειρία μου.

Το autoexec τρεχει μολις ανοιξει το csgo, και το config μετα απο το autoexec. Οποτε αν γραψεις κατι στο autoexec και υπαρχουν οι ιδιες εντολες με αλλες τιμες στο config αυτες θα γινουν override. Το σωστο ειναι να τις γραψεις στο config. Επειδη δουλευουν και στο autoexec αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και το σωστο..

Φίλε μου μπορείς να μου πεις που είναι το config.cfg? Γιατί δεν είναι εκεί που είναι το autoexec

Καλησπερα.Εχω το εξης προβλημα.Εχω δυο υπολογιστες με διαφορετικες "Καρφωτες ip" και οταν προσπαθω να παιξω υπαρχει πιθανοτητα να μας παρει κανονικα το game  αλλα αν βγουμε μετα το 1ο 2ο game  και ξανα προσπαθησουμε να μπουμε δεν μας αφηνει μονο αν κανουμε restart το router και μερικες φορες restart τα pc.Το ρουτερ ειναι της dlink DSL-2750B.

Το προβλημα το εχουμε μονο στο cs.Εχει τυχει σε κανεναν τιποτα παρομοιο προβλημα?

Καλα αυτο με τον μαγνήτη στα one taps αστο, δεν υπάρχει χειρότερος απο εμενα, σε φαση ο αλλος "omg i cant believe i hit that shot sry" κτλπ και ειμαι εγω ναι οκ standard πραγματα..  :-(

Και γω ετσι ακριβως ειμαι! Βγαινω να κανω shoulder peek κ τρωω μονοσφαιρα απο παντου, ειναι πλατη οι enemies flashed κανουν 180 και με δινουν 1 tap.Meanwhile, ψοφαω, ο φιλος μου απο το μικροφωνο: "παλι ψοφησες ρε μλκ? σταματα να feedareis",  βγαινει τρωει 3 και του κανουν με το ζορι 50 dmg.Okayyyyyyyy

Θα κανω διαλειμμα για καμια 2 βδομαδες γενικα απο τα games γιατι νιωθω παντου το ιδιο, λες και παιζω πρωτη φορα ξερω γω. Ultimate tilt, πρωτη φορα νιωθω ετσι, λες και μου πηραν απο το μυαλο ο,τι ειχε να κανει με γνωσεις games που παιζω και τα εσβησαν κ παιζω απο την αρχη.

Μαλλον το παρακανα τα χριστουγεννα.

• Like 1

Καλησπερα.Εχω το εξης προβλημα.Εχω δυο υπολογιστες με διαφορετικες "Καρφωτες ip" και οταν προσπαθω να παιξω υπαρχει πιθανοτητα να μας παρει κανονικα το game  αλλα αν βγουμε μετα το 1ο 2ο game  και ξανα προσπαθησουμε να μπουμε δεν μας αφηνει μονο αν κανουμε restart το router και μερικες φορες restart τα pc.Το ρουτερ ειναι της dlink DSL-2750B.

Το προβλημα το εχουμε μονο στο cs.Εχει τυχει σε κανεναν τιποτα παρομοιο προβλημα?

Δεν καταλαβα τι θες να πεις... Εχεις 2 pc. Οι ip προφανως θα ειναι διαφορετικες. Τωρα, θελεις με αυτα τα 2 pc να κανεις ενα lobby και να μπειτε μαζι; Για αναλυσε το καλυτερα..

Φίλε μου μπορείς να μου πεις που είναι το config.cfg? Γιατί δεν είναι εκεί που είναι το autoexec

Αστα εκει που τα εχεις, στο autoexec

Δεν καταλαβα τι θες να πεις... Εχεις 2 pc. Οι ip προφανως θα ειναι διαφορετικες. Τωρα, θελεις με αυτα τα 2 pc να κανεις ενα lobby και να μπειτε μαζι; Για αναλυσε το καλυτερα..

ακριβως αυτο.Παιζουμε κανονικα 1-2 game αλλα πχ βγαινουμε στο lobby και ξανα μπαινουμε το queue τραβαει μονο τον εναν.

Και γω ετσι ακριβως ειμαι! Βγαινω να κανω shoulder peek κ τρωω μονοσφαιρα απο παντου, ειναι πλατη οι enemies flashed κανουν 180 και με δινουν 1 tap.Meanwhile, ψοφαω, ο φιλος μου απο το μικροφωνο: "παλι ψοφησες ρε μλκ? σταματα να feedareis",  βγαινει τρωει 3 και του κανουν με το ζορι 50 dmg.Okayyyyyyyy

Θα κανω διαλειμμα για καμια 2 βδομαδες γενικα απο τα games γιατι νιωθω παντου το ιδιο, λες και παιζω πρωτη φορα ξερω γω. Ultimate tilt, πρωτη φορα νιωθω ετσι, λες και μου πηραν απο το μυαλο ο,τι ειχε να κανει με γνωσεις games που παιζω και τα εσβησαν κ παιζω απο την αρχη.

Μαλλον το παρακανα τα χριστουγεννα.

Σε καταλαβαινω απολυτα μου τυχαινει συχνα, μπαινω λιγο ongo 1 vs 1 σημερα, ο τυπος εχει φαει μονο εμενα με juan taps και εχει τρελαθει απο τη χαρα του, ολους τους αλλους δεν τους σκοτωνει ουτε με ολο το γεμιστηρα, εμενα ομως 1shot απο οποιο angle και να peekarw.. Οκ bad rng φαση ειναι θα περάσει.. :P

• Like 1

ακριβως αυτο.Παιζουμε κανονικα 1-2 game αλλα πχ βγαινουμε στο lobby και ξανα μπαινουμε το queue τραβαει μονο τον εναν.

TΙ ακριβως σου λεει? can't join lobby? ποιο ειναι το μηνυμα που δειχνει?

TΙ ακριβως σου λεει? can't join lobby? ποιο ειναι το μηνυμα που δειχνει?

τραβαει κανονικα τον εναν και στον αλλον συνεχιζει το queue και η 2η περιπτωση ειναι να μας παρει και τους 2 και μονο στον εναν να του βγαλει την επιλογη για ομαδα κτλπα ο αλλος παγωνει η εικονα σαν να "φορτωνει" αλλο map

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...