ADHD Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Εχουν θεμα οι servers, ουτε rank δειχνει ουτε μπαινει comp/dm σε εμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gauss00 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Χθες που μπηκα τελευταιο game βρηκε κανονικα. Το rank system βρισκει ατομα με παρομοιο elo, και φτιαχνει μια πενταδα με αθροισμα το elo των επιμερους παιχτων. Και προσπαθει να βρει μια αλλη ομαδα (αντιπαλους) που το συνολικο rank της ομαδας να ειναι το ιδιο! Αυτο σημαινει οτι σε μια ομαδα μπορεις να βρεις ατομα με χαμηλοτερο rank και υψηλοτερο.. Τωρα για το rank up κανενας δεν ξερει τον αλγοριθμο, αλλα οσο εχεις καλο score,k/d ratio και νικες παιρνεις ποντους για να ανεβεις(τους ποντους δεν μπορεις να τους δεις). Υποτιθεται οτι μετα απο 6-7 wins στην σειρα εχεις rank up. Εγω το εκανα uninstall χθες το παιχνιδι. Πρωτη φορα. Πολυ ασχημη η κατασταση, δεν μπορουσα να ευχαριστηθω το παιχνιδι. Στα τελευταια 6 games εκανα abandon τα 5. Προφανως εκανα abandon οταν ηταν το score 13-2 Και φαινοταν οτι δεν υπηρχε σωτηρια... Δεν ξερω τι γινεται αλλα για εμενα που παιζω solo queue τον τελευταιο μηνα ειδικα εχει χαλασει παρα πολυ. Πιο πριν επαιζα και ηταν φυσιολογικα τα πραγματα, αλλα τον τελευταιο μηνα εχει γινει κουρ@δ@ το game... Πολυ σκουπιδι. Μπορει να το ξαναβαλω σε κανα μηνα θα δειξει.. 6-7 wins σε σειρα χμμμ...με το ζορι κανω 2 wins σε σειρα ;p σημερα που μπηκα δεν βρισκει τιποτα τωρα μου λεει 15 λεπτα αναμονη και οταν πλησιαζω το 15λεπτο ανεβαινει και παει στα 18 και γινεται αυτο συνεχεια...και εγω solo q παιζω σε νιωθω απολυτα και ειμαι new στο cs go φαντασου xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kiou_87 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα μαγκες έψαξα να βρω βίντεο για να βάλω ρυθμίσεις του στόχου και να γίνουν σαν το 1.6. Λοιπον: cl_crosshairsize "5" Hairstyle" 5" Hairthickness "1" Hairgap" 0 Είναι καλά για να τα βάλω στο autoexec.cfg? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 ακόμα δεν έχουν φτιάξει οι σερβερς ε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα μαγκες έψαξα να βρω βίντεο για να βάλω ρυθμίσεις του στόχου και να γίνουν σαν το 1.6. Λοιπον: cl_crosshairsize "5" Hairstyle" 5" Hairthickness "1" Hairgap" 0 Είναι καλά για να τα βάλω στο autoexec.cfg? Δεν τα βαζεις στο autoexec στο config.cfg μπαινουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakislarisa Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Κανονικά δουλευουν οι σέρβερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δεν τα βαζεις στο autoexec στο config.cfg μπαινουν Στο autoexec το εχω εγω το crosshair, δεν υπαρχει προβλημα. Στην τελικη αν κανει καμια χαζομαρα ειναι ευκολοτερο να το διορθωσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kiou_87 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Τα είχα βάλει όλα στο autoexec.cfg και δεν είχα θέμα... Αλλά θα τα βάλω στο άλλο αν ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δεν εχει θεμα οπου και να το βαλεις, εμενα με βολευει να εχω ενα //Crosshair section στο autoexec. preference ειναι καθαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kiou_87 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δεν εχει θεμα οπου και να το βαλεις, εμενα με βολευει να εχω ενα //Crosshair section στο autoexec. preference ειναι καθαρα. Να τα αφήσω όπως έχουν όλα εκεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 στο www.csongo.gr είναι κανείς σας; Τί φάση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Ναι παιζω καμια φορα, τωρα περισσοτερο που ηταν down οι servers. Τι φαση? 14 χρονα ΜΟ να ευχονται θανατο σε οτι αγαπας αν τους σκοτώσεις, μερικοι καλοι tryhards που και που, κατι wannabe streamers κοριτσακια trash στο game εντελως να φωναζουν στα mic. Ελληναριο με λιγα λογια τι παραπανω? Παιζω μονο στους 1 vs 1 servers δεν ξερω τι κανουν στο mm.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Το autoexec τρεχει μολις ανοιξει το csgo, και το config μετα απο το autoexec. Οποτε αν γραψεις κατι στο autoexec και υπαρχουν οι ιδιες εντολες με αλλες τιμες στο config αυτες θα γινουν override. Το σωστο ειναι να τις γραψεις στο config. Επειδη δουλευουν και στο autoexec αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και το σωστο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Ουτε σημαινει οτι ειναι λαθος, δεν ειναι προγραμματισμος να παει κατι στραβά και να ψαχνομαστε στο debugging, ειτε δουλευει ειτε δεν δουλευει. Αν βαλεις το crosshair στο autoexec δεν κανει καμια διαφορα, εμενα με βολευει για να το βρισκω ευκολοτερα δεν υπαρχει καποιο disadvantage σε αυτο ουτε σωστός και λάθος τροπος, οπως βολευει τον καθενα. Εγω εχω και αλλο crosshair ας πουμε bind στο = για να αλλαζω αν ειναι πολυ long range map, ειναι λαθος και αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paks Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 θελω να αγορασω κανενα σκιν.να αγορασω μεσα απο το παιχνιδι η απο καμια σελιδα?εννοω ειναι φθηνοτερα?τελειωνει τωρα ο περιορισμος αγορας οποτε μπορω ελευθερα και απο στεαμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα