Προς το περιεχόμενο

Counter-Strike: Global Offensive [CS: GO]

snapshot-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στην παρέα και χρόνια πολλά. Λοιπόν έχω το εξής pc:

mobo: asus z170 pro gaming
CPU: i7 6700k
GPU: Asus GTX1070 STRIX OC
SSD: OCZ 240gb
RAM: 16gb Corsair
PSU: coolermaster G750M

Έχω κάνει ρυθμίσεις σε NVidia panel μέσα στο cs go και από το gpu tweak της asus αλλά πάνω από 300fps δεν βλέπω.

Φίλος με την ίδια κάρτα σε άλλο σύστημα με ίδιο cpu πιάνει 450. Καμία ιδέα να αλλάξω κάποια ρύθμιση; Κάτι; :-)
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στο ειπα πριν, οτι αν εχεις 5$ mice τοτε δεν θα χει τιποτα... Αν εισαι gamer γενικοτερα θα μπορουσες να επενδυσεις σε ενα καλυτερο mice για να εχεις πληρη ελεγχο των ρυθμισεων σου. Γιατι πχ εγω που εχω βρει το profile στο cs, ξερω πανω κατω και στα υπολοιπα fps πως θα το προσαρμοσω. 

Αν ομως γενικα δεν παιζεις και πολλα games, και απλα μπαινεις και παιζεις οποτε να ναι, μαλλον δεν αξιζει να παρεις..

Tο θέμα είναι ότι δεν μπορώ να προσαρμοστεί καθόλου το sensitivity κ δεν έχω καθόλου τον έλεγχο του όπλου κ γενικότερα την κίνηση και δεν μπορώ να βγάλω άκρη... Προσπαθώ να βρω το dpi για να μπορώ να κάνω τον υπολογισμό μπας κ βγάλω άκρη... Όσο απέξω το είχαμε μάθει το cs 1.6 τόσο άχρηστος νιώθω τώρα... Γιαυτό ζήτησα βοήθεια... Δεν ξέρω τι να κανω

fps_max 0 έχω. Το ξέρω ότι δεν έχει διαφορά αλλά για το γαμώτο. Δεν είναι σταθερά 300 πέφτουν και κάτω από 200, δεν κολλάω αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει. Το άλλο που σκέφτομαι είναι μήπως φταίνε τα windows 10..

Tο θέμα είναι ότι δεν μπορώ να προσαρμοστεί καθόλου το sensitivity κ δεν έχω καθόλου τον έλεγχο του όπλου κ γενικότερα την κίνηση και δεν μπορώ να βγάλω άκρη... Προσπαθώ να βρω το dpi για να μπορώ να κάνω τον υπολογισμό μπας κ βγάλω άκρη... Όσο απέξω το είχαμε μάθει το cs 1.6 τόσο άχρηστος νιώθω τώρα... Γιαυτό ζήτησα βοήθεια... Δεν ξέρω τι να κανω

παρε ενα budget ποντικι σαν το rival 100 γιατι οσο και να προσπαθεις με αυτο 100% εχει accelarate

παρε ενα budget ποντικι σαν το rival 100 γιατι οσο και να προσπαθεις με αυτο 100% εχει accelarate

Ένα λίνκ αγοράς αν γίνεται... Να καταλάβω πιο εννοεις

fps_max 0 έχω. Το ξέρω ότι δεν έχει διαφορά αλλά για το γαμώτο. Δεν είναι σταθερά 300 πέφτουν και κάτω από 200, δεν κολλάω αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει. Το άλλο που σκέφτομαι είναι μήπως φταίνε τα windows 10..

Δεν ειναι normal, εχω ~450 και εχω χειρότερο σύστημα(optimized και oc βεβαια αλλα και παλι), drops στα 200 ειναι λιγο απαραδεκτο για τετοιο pc. Εχεις bloatware πανω μηπως? Εχεις κανει καθολου optimize τα w10? disable xbox dvr, κορτανες κτλπ? Δοκιμασε και με -high lauch option αν και ειναι για αδυναμα συστήματα.

prefer maximum performance θα εννοει που λογικα εχεις κανει, multicore enabled στα video settings δεν ειναι το ιδιο δοκιμασε και τα 2, μετα τσεκαρε τα sound settings κλείσε το hrtf και κανε snd_rebuildaudiocache.

Το εχω δοκιμασει και το multicore και enable και disable και δεν αλλαζει κατι. Εν τω μεταξύ μόνο στο C's ειναι ετσι σε αλλο game ειναι κομπλε και σε benchmark που ετρεξα βγαινουν ολα οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...