hellojim Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 εχω τρελο fps drop στα 5v5 ωρες ωρες πεφτει ακομα και στα 100fps που ειναι unplayable γιατι υπαρχει η ασταθια. οσοι ξερουν το game καταλαβαινουν τι λεω. το συστημα ειναι της υπογραφης μου και υποψιαζομαι οτι ειναι θεμα τροφοδοτικου γιατι ζοριζεται και κανει υπερβολικο θορυβο και μαλλον ηρθε η ωρα να το αλλαξω αφου τα ιδια fps ειχα περιπου και με την hd 6870.. να μην μιλησω για οποιοδηποτε overclock που εστω και λιγο να ειναι κολλαει ολο το pc.. τι λετε? Eχω και γω κατι εκνευριστικα stuttering, τωρα δεν ξερω τι παιζει.. Παντως το pc μου δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα. Καποια πατατα εχουν κανει αυτοι στα updates. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo1966 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 αλλαξα τροφοδοτικο και εν μερη διορθωθηκε το θεμα εφυγαν τα κοκκινα sv σε dm και ελπιζω να μην εχω θεμα στο 5v5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ξερω γιατι αλλα παντα στην ομαδα μου εχω ενα ατομο που ειναι 1/4/15 Το οποιο μοιαζει περισσοτερο με ημερομηνια παρα με stats. Εχω κανει 5 abandon στη σειρα... Απο περιεργεια και μονο θα συνεχισω να κανω οσο μπαινω με τετοιες ομαδες, να δω μεχρι που θα φτασω... Προς το παρον εχω πεσει lem.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αυτο συμβαινει σε καθε game που παιζω με τον φιλο μου ως supreme. Ειμαστε εμεις οι 2 top fraggers και το team μας παντα θα τρολαρει ή δε θα βαραει, ενω οι αντιπαλοι θα ειναι aim gods, θα ριχνουν μονοσφαιρα συνεχεια, 4αδες και 5αδες με πιστολ και awp. Οταν ειμαστε LEM ομως τυχαινουμε με πολυ καλα teams και παιζουμε ωραια παιχνιδια. Δε μπορω να καταλαβω πως δουλευει αυτο το κωλο matchmaking/ranking system και με εχει κουρασει. Υποτιθεται ανεβαινεις για να εχεις πιο ποιοτικα games... (η σκρινσοτ δεν ειναι για να δειξω κατι αλλο περα απο το οτι σε καθε game τυχαινω με πανιβλακες που παιζουν χειροτερα απο golds) EDIT: Αλλο 1 game εχασα (μπηκα σολο) 16-1, ειχα 15-15 score ή κατι παρομοιο και ολοι οι υπολοιποι στο τεαμ 3-15, 1-14 και αλλα τετοια ωραια. Και ηταν supreme ολοι. Με ποια λογικη δηλαδη? Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2016 από Mikeasdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 έχετε παρατηρήσει κάποια έντονη αύξηση στο ping; 3 games έπαιξα σήμερα και στα 3 πάντα είχαμε κάποιον με 400+ ping, στο τελευταίο ήμουν εγώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kiou_87 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Ρε παιδιά το dpi πως βλέπω πόσο είναι,? Γενικά είμαι καινούργιος στο παιχνίδι κ έχω τρελό πρόβλημα με το aim και το sensitivity. Μια βοήθεια plz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Ρε παιδιά το dpi πως βλέπω πόσο είναι,? Γενικά είμαι καινούργιος στο παιχνίδι κ έχω τρελό πρόβλημα με το aim και το sensitivity. Μια βοήθεια plz Απο το προγραμμα του ποντικιου σου. Αν εχεις ms 5$ rip 20161227180721_1.jpg Αυτο συμβαινει σε καθε game που παιζω με τον φιλο μου ως supreme. Ειμαστε εμεις οι 2 top fraggers και το team μας παντα θα τρολαρει ή δε θα βαραει, ενω οι αντιπαλοι θα ειναι aim gods, θα ριχνουν μονοσφαιρα συνεχεια, 4αδες και 5αδες με πιστολ και awp. Οταν ειμαστε LEM ομως τυχαινουμε με πολυ καλα teams και παιζουμε ωραια παιχνιδια. Δε μπορω να καταλαβω πως δουλευει αυτο το κωλο matchmaking/ranking system και με εχει κουρασει. Υποτιθεται ανεβαινεις για να εχεις πιο ποιοτικα games... (η σκρινσοτ δεν ειναι για να δειξω κατι αλλο περα απο το οτι σε καθε game τυχαινω με πανιβλακες που παιζουν χειροτερα απο golds) EDIT: Αλλο 1 game εχασα (μπηκα σολο) 16-1, ειχα 15-15 score ή κατι παρομοιο και ολοι οι υπολοιποι στο τεαμ 3-15, 1-14 και αλλα τετοια ωραια. Και ηταν supreme ολοι. Με ποια λογικη δηλαδη? Το ιδιο και σε μενα. Στο supreme ολα τα games ειναι γτπ, και στο lem καλυτερα. Δεν ξερω γιατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Απο το προγραμμα του ποντικιου σου. Αν εχεις ms 5$ rip Το ιδιο και σε μενα. Στο supreme ολα τα games ειναι γτπ, και στο lem καλυτερα. Δεν ξερω γιατι. Αποτι καταλαβα μονο με 4αδες 5αδες βλεπεις προκοπη σε αυτα τα ρανκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kiou_87 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Απο το προγραμμα του ποντικιου σου. Ποιο πρόγραμμα? Μπήκα στις ρυθμίσεις ποντικιού κ δεν βρήκα τπτ. Έψαξα κ βρήκα ότι είναι από 800-1600 dpi. Αλλά πως μπορώ να καταλάβω τώρα πόσο έχω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Απο το προγραμμα του ποντικιου σου. Ποιο πρόγραμμα? Μπήκα στις ρυθμίσεις ποντικιού κ δεν βρήκα τπτ. Έψαξα κ βρήκα ότι είναι από 800-1600 dpi. Αλλά πως μπορώ να καταλάβω τώρα πόσο έχω? ε δεν μας λες και τι Mice εχεις! κλεμμενο ειναι και το κρατας κρυφο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kiou_87 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Ιννοβατορ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Ιννοβατορ γελαω... Δεν εχει καν προγραμμα.. 5$ mice Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kiou_87 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Sorry κιόλας φιλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Sorry κιόλας φιλε Στο ειπα πριν, οτι αν εχεις 5$ mice τοτε δεν θα χει τιποτα... Αν εισαι gamer γενικοτερα θα μπορουσες να επενδυσεις σε ενα καλυτερο mice για να εχεις πληρη ελεγχο των ρυθμισεων σου. Γιατι πχ εγω που εχω βρει το profile στο cs, ξερω πανω κατω και στα υπολοιπα fps πως θα το προσαρμοσω. Αν ομως γενικα δεν παιζεις και πολλα games, και απλα μπαινεις και παιζεις οποτε να ναι, μαλλον δεν αξιζει να παρεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gauss00 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 παιδια υπαρχει καπου να βλεπω στις ποσες νικες ανεβαινω κατηγορια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα