Προς το περιεχόμενο

Counter-Strike: Global Offensive [CS: GO]

snapshot-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Φαντασου οτι εγω εχω τον i5 4670 και οταν μου ειχε καει η καρτα μου, χρησιμοποιουσα την Onboard (δλδ της μητρικης). Και ειχα μπει να παιξω, ολα στα low, και ενω ελεγε 100 fps ενιωθα οτι επαιζα με 20. Ειχα lag που δεν εχω ξαναδει ποτε στην ζωη μου. Το Killfeed το εβλεπα 1 δευτερολεπτο μετα.. Δεν ξερω τι φαση, αλλα πολυ χαλι. Δεν θα συνιστουσα cs με onboard.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον παιδια παρα τις απαντησεις σας εκανα του κεφαλιου μου και το αγορασα ειδα κατι videakia και καποια αλλα σιτε που να λενε οτι μπορεις να το παιξεις ανετα στα low και ετσι μπηκα στην μπριζα και το αγορασα  :P  :P  :P .Το παιχνιδι εχει καποια κολληματα οταν φορτωνει η πιστα και οταν βρισκεσαι στο menu(ελαχιστο),ωστοσο οταν μπω στο game θα υπαρξει ενα lag μικρου χρονικου διαστηματος σε τυχαια στιγμη.Το παιχνιδι μπορω να το παιξω κανονικα στα 17-35 max fps χωρις κολληματα δεν ξερω πως γινεται αυτο!!

Λοιπον παιδια παρα τις απαντησεις σας εκανα του κεφαλιου μου και το αγορασα ειδα κατι videakia και καποια αλλα σιτε που να λενε οτι μπορεις να το παιξεις ανετα στα low και ετσι μπηκα στην μπριζα και το αγορασα  :P  :P  :P .Το παιχνιδι εχει καποια κολληματα οταν φορτωνει η πιστα και οταν βρισκεσαι στο menu(ελαχιστο),ωστοσο οταν μπω στο game θα υπαρξει ενα lag μικρου χρονικου διαστηματος σε τυχαια στιγμη.Το παιχνιδι μπορω να το παιξω κανονικα στα 17-35 max fps χωρις κολληματα δεν ξερω πως γινεται αυτο!!

Δεν ακους! Βαλτα ολα Low... και anti aliasing σε bilinear. Επισης ενεργοποιεισαι το multicore rendering.

Αναλυση βαλε 1280x960.

παιδια ελατε να κανουμε κανενα 5 vs 5 να παιξουμε ψήνεσται?

rank?

Δεν ακους! Βαλτα ολα Low... και anti aliasing σε bilinear. Επισης ενεργοποιεισαι το multicore rendering.

Αναλυση βαλε 1280x960.

rank?

silver II    ξερω να πεζω καλουτσικα ρε σι απλα τωρα εχει 2 βδομαδες που το αγορασα.   εσυ μονο με οσους εχουνε μεγαλα rank παιζεις δηλαδη?

silver II    ξερω να πεζω καλουτσικα ρε σι απλα τωρα εχει 2 βδομαδες που το αγορασα.   εσυ μονο με οσους εχουνε μεγαλα rank παιζεις δηλαδη?

-___________-

Τι να μπω με supreme rank? Δεν θα μας βαλει καν στο lobby πρωτα απ'ολα.Δευτερον, αν μπω εγω ή καποιος αλλος με μεγαλο rank, αντι να σε κανει match με silver 2-3 rank, θα σε κανει match με master guardian και θα νομιζεις οτι εχουν cheat οι αντιπαλοι... 

Αναλυση βαλε 1280x960.

Ευχαριστω για τα tips :) να σε καλα τωρα παιζω με 80fps και ειναι μια χαρα gl hf xD

Αρχισαμε να παιζουμε πιο πολυ με τον φιλο μου και πηγαμε supreme παλι. Καλα ρε, τι γκρινιαρηδες αγγλοι που ειναι μεσα σε αυτο το ρανκ? Σε ΚΑΘΕ παιχνιδι συνανταμε απο 1-2 αγγλους οι οποιοι μιλανε 24/7 απο μικροφωνο και δινουν οδηγιες λες και ειναι coaching session, δε σε αφηνουν να συγκεντρωθεις, κανεις 1 μαλακια και αρχιζουν τη γκρινια και το κραξιμο για ολο το game.

Χθες χασαμε το τελευταιο game και φαγαμε demote εξαιτιας ενος βλακα αγγλου ο οποιος εκραζε ολο το team και ετσι οι αλλοι 2 ξενερωσαν και αρχισαν να τρολαρουν. Και παλι 16-14 χασαμε.Πραγματικα, αγγλοι-γερμανοι ειναι χειροτεροι απο ρωσσους.Αμα ηξερα οτι ειναι ετσι θα καθομουν στο dmg που οι ανθρωποι ειναι πολυ πιο συνεργασιμοι και δεν κλαιγονται σε καθε γυρο.

Εγω τα games που χανω, τα χανω επειδη καφε φορα υπαρχει 1 βλακας στην ομαδα που μολις παει 0-4 το score λεει "best team κτλ" και μολις αρχισει αυτο το flaming χαλαει το mood στην ομαδα και κανεις δεν θελει να παιξει. Αρχιζουν τα team kills/afk και τελος...

Αυτο αντε να πεις στο mg1 που ειναι tryhard και θελουν να ανεβουν ενταξει, αλλα στο supreme ρε φιλε, που υποτιθεται εχεις παιξει καποιες ωρες και εχεις μια πιο ωριμη αποψη για το παιχνιδι... Πολλα χαλια το community.

ps: ειναι γτπ η volvo, αν ηταν σαν την riot, και εκανες report για flaming κτλ θα τρωγαν τα bans τους και θα ησυχαζαν. ενας φιλος μου επαιζε λολ και ηταν ενας γερμανος και του ελεγε μλκιες στο chat για την Ελλαδα, τον εκανε report και μετα απο μιση ωρα ειχε φαει ban.

• Like 1

Εμενα δεν με ενοχλει τοσο αυτο οσο η έλλειψη communication και καποια βασικα πραγματα, σε supreme δεν μπορουν να εκτελεσουν ενα mid to b σωστα, παντα καποιος θα peekarei και θα μας δουν καποιος θα φυγει πιο νωρις καποιος δεν θα κοιταει long/short ενω του εχεις πει και θα φαμε flank κτλπ. Και φυσικα οταν δεν πετυχει φταινε παντα οι αλλοι και αρχιζουν τα flame wars.

Αλλα ετσι ειναι το mm τι να κανεις, ειχα 2 μηνες να παιξω και με εβγαλε LEM αλλα κανα δυο ηττες να κανω θα το φαω το derank λογο decay. Παντως δεν εχω ορεξη να παιξω mm καθολου προτιμώ αν μπω να παίξω σε community maps.

Παντα θα ειναι προβλημα αυτο, αλλα μπορω να ανεχτω εναν toxic teammate απο τη στιγμη που παιζει καλα δινει info κλτπ τωρα αν αρχιζει τα tk, σπαμαρει συνεχεια για ενα λαθος που εγινε η τρολλαρει ειναι αλλη ιστορια. Το community γενικα ειναι γτπ ομως δεν το συζηταμε..

εχω τρελο fps drop στα 5v5 ωρες ωρες πεφτει ακομα και στα 100fps που ειναι unplayable

γιατι υπαρχει η ασταθια. οσοι ξερουν το game καταλαβαινουν τι λεω. το συστημα ειναι της υπογραφης μου

και υποψιαζομαι οτι ειναι θεμα τροφοδοτικου γιατι ζοριζεται και κανει υπερβολικο θορυβο και μαλλον ηρθε η ωρα

να το αλλαξω αφου τα ιδια fps ειχα περιπου και με την hd 6870.. να μην μιλησω για οποιοδηποτε overclock που εστω και λιγο

να ειναι κολλαει ολο το pc..

τι λετε?

Εχω παρατηρησει οτι στο csgo οταν σε κανει rank up τα πρωτα 4-5 παιχνιδια θα ειναι με ηλιθιους στο team σου και παιχταραδες απεναντι. Το κανει επιτηδες για να μην ανεβεις ξερω γω.

Απο οταν με εβγαλε MGE λογω inactivity μεχρι και supreme τωρα, μετα το promote τυχαινω παντα με team που δε μιλαει, δε βαραει και τα παρατανε ολοι απο το 4ο round. Wtf με αυτο το κωλοπαιχνιδο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...