Προς το περιεχόμενο

Counter-Strike: Global Offensive [CS: GO]

snapshot-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μολις τελειωσα ενα 2vs2 απο propvp και επειδη εχαναν οι αλλοι μ καναν !voteban .Χειροτερο και απο comp η φαση.

Με την δικαιολογια "run head".Κλαιω :cry:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

pvp pro το χειροτερο ever, κατέληξα να παιζω με εναν ουκρανο σε χαλια servers με το χειροτερο hitreg που εχω δει ποτε. Κερδισα 3/4 1 vs 1 και αυτο που έχασα ηταν απο τον ουκρανο(τον πετυχα 2 φορες) σε ενα retarded pistol map σαν λαβύρινθος, απλα δεν παιζει να παιξω αλλο.

παιδια το αγορασα τελικα, εχω μια απορια μπαινω σε μερικους σερβερ και με πεταει και λεει your ping is too high   , τι ακριβως ειναι αυτο? κανενα ελληνικο να πεζουμε παζι υπαρχει?

παιδια το αγορασα τελικα, εχω μια απορια μπαινω σε μερικους σερβερ και με πεταει και λεει your ping is too high   , τι ακριβως ειναι αυτο? κανενα ελληνικο να πεζουμε παζι υπαρχει?

Πρωτη φορα παιζεις games?

Επανήλθα στο ρημαδοπαίχνιδο μετά από 6 μήνες μιας και τέλειωσα την σχολή και δεν έχω τίποτα να κάνω μέχρι να μπω φαντάρος τον Γενάρη. Κοντεύω superme. Πάρτε και ένα μονταζάκι φρέσκο από την νέα Inferno που δεν την είχα δοκιμάσει όταν πρωτοβγήκε.

• Like 3

καλησπερα παιδια,ψηνομαι να αγορασω το cs go και θελω πρωτα να μαθω αν θα μπορω να το παιζω κανονικα το παιχνιδι μην φαω καμια φολα και ξενερωσω!!! το συστημα μου ειναι i3-4170 me 4gb ram χωρις καρτα γραφικων θα μπορω να το παιζω σε 60fps χωρις κολληματα κτλπ;;Ευχαρισω καλες γιορτες σε ολους

καλησπερα παιδια,ψηνομαι να αγορασω το cs go και θελω πρωτα να μαθω αν θα μπορω να το παιζω κανονικα το παιχνιδι μην φαω καμια φολα και ξενερωσω!!! το συστημα μου ειναι i3-4170 me 4gb ram χωρις καρτα γραφικων θα μπορω να το παιζω σε 60fps χωρις κολληματα κτλπ;;Ευχαρισω καλες γιορτες σε ολους

Οχι φιλε μου δε νομιζω. Χρειαζεσαι καρτα γραφικων και τοτε θα το σηκωνει αξιοπρεπεστατα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...