manos167 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 αν το κατεβασεις τσαμπα απο το ιντερνετ? οταν βγαινει στα 5-6 ευρω σε κανα sale το λες και τσαμπα αν το κατεβασεις απο το ιντερνετ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 αν το κατεβασεις απο το ιντερνετ? Από το internet το κατεβάζεις. Αφού πρώτα το αγοράσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 απο το *** το κατεβαζωΝαι, και στην καλύτερη παίζεις σε ό,τι να 'ναι servers γεμάτους cheaters. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos167 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Ναι, και στην καλύτερη παίζεις σε ό,τι να 'ναι servers γεμάτους cheaters. τεσπα αυτο ηθελα μονο να ρωτησω ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δηλωσα κεγω για το 1V1 for fun Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Και εγω επειδη ηταν τζαμπα αλλα δεν με βλεπω να παίζω, λιώνω ff xv atm και στο διάλειμμα κανα OW. rip csgo ~ 2k16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Μολις τελειωσα ενα 2vs2 απο propvp και επειδη εχαναν οι αλλοι μ καναν !voteban .Χειροτερο και απο comp η φαση. Με την δικαιολογια "run head".Κλαιω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyotats Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 6 euro για να το αγορασεις σπο που; Εγω συα 14 ευρω το βρησκω! Αν το αγορασω θα μπορω να πεζω deathmacth στα ρωσσικα που επεζα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 pvp pro το χειροτερο ever, κατέληξα να παιζω με εναν ουκρανο σε χαλια servers με το χειροτερο hitreg που εχω δει ποτε. Κερδισα 3/4 1 vs 1 και αυτο που έχασα ηταν απο τον ουκρανο(τον πετυχα 2 φορες) σε ενα retarded pistol map σαν λαβύρινθος, απλα δεν παιζει να παιξω αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyotats Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 παιδια το αγορασα τελικα, εχω μια απορια μπαινω σε μερικους σερβερ και με πεταει και λεει your ping is too high , τι ακριβως ειναι αυτο? κανενα ελληνικο να πεζουμε παζι υπαρχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 παιδια το αγορασα τελικα, εχω μια απορια μπαινω σε μερικους σερβερ και με πεταει και λεει your ping is too high , τι ακριβως ειναι αυτο? κανενα ελληνικο να πεζουμε παζι υπαρχει? Πρωτη φορα παιζεις games? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Επανήλθα στο ρημαδοπαίχνιδο μετά από 6 μήνες μιας και τέλειωσα την σχολή και δεν έχω τίποτα να κάνω μέχρι να μπω φαντάρος τον Γενάρη. Κοντεύω superme. Πάρτε και ένα μονταζάκι φρέσκο από την νέα Inferno που δεν την είχα δοκιμάσει όταν πρωτοβγήκε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyotats Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Πρωτη φορα παιζεις games? οχι γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gauss00 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 καλησπερα παιδια,ψηνομαι να αγορασω το cs go και θελω πρωτα να μαθω αν θα μπορω να το παιζω κανονικα το παιχνιδι μην φαω καμια φολα και ξενερωσω!!! το συστημα μου ειναι i3-4170 me 4gb ram χωρις καρτα γραφικων θα μπορω να το παιζω σε 60fps χωρις κολληματα κτλπ;;Ευχαρισω καλες γιορτες σε ολους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 καλησπερα παιδια,ψηνομαι να αγορασω το cs go και θελω πρωτα να μαθω αν θα μπορω να το παιζω κανονικα το παιχνιδι μην φαω καμια φολα και ξενερωσω!!! το συστημα μου ειναι i3-4170 me 4gb ram χωρις καρτα γραφικων θα μπορω να το παιζω σε 60fps χωρις κολληματα κτλπ;;Ευχαρισω καλες γιορτες σε ολους Οχι φιλε μου δε νομιζω. Χρειαζεσαι καρτα γραφικων και τοτε θα το σηκωνει αξιοπρεπεστατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα