tehAllantin Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 ειναι το ίδιο με το "οδηγάω καλύτερα με κεφάλι" ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theos_Gr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Οποιος θελει με κανει add Forthewin_ LEM και πανω ,μετα από 4 μηνες Esea θα παιζω και κανα ΜΜ ,με εχει ριξει σε DMG Μονο σοβαρα ατομα που να γουσταρουν το Game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 ειναι το ίδιο με το "οδηγάω καλύτερα με κεφάλι" ;; χαχαχαχα δεν ξερω ρε μου φαινεται πιο fun το παιχνιδι. Αλλα θελει να εισαι σε κατασταση να παιξεις, οχι να σε παρει ο υπνος στο Keyboard.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Ισως ειναι επειδη δε σε νοιαζει τιποτα και παιζεις για την πλακα σου.Εγω ετσι εχω παρατηρησει οτι μου βγαινουν τα καλυτερα games, κριμα που δε μπορω να το εφαρμοζω συχνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα στην κοινότητα , πρόσφατα έφτιαξα ένα σταθερό κ λέω να κάνω λίγο όπως παλιά στο CS. Αυτή την στιγμή παίζει στα 9,50€ στο steam?αξιζει σαν προσφορά τιμής ? Εχει κανένας απο εδώ μέσα διαθέσιμη κλειδιά σε καλύτερη τιμή? Για το παιχνίδι δεν ρωτάω πως ειναι γιατι ειναι σίγουρο ότι ειναι καλο... Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Πρωτα απ'ολα μικρυνε την γραμματοσειρα στην υπογραφη σου, μιας και ειναι το μοναδικο πραγμα που βλεπει καποιος Εγω το cs το ειχα αγορασει σε full price, δλδ 10 ευρω, δεν περιμενα εκπτωσεις κτλ και δεν το μετανιωσα καθως εχω παιξει αρκετες ωρες. Τωρα αν θελεις μπορεις να περιμενεις μεχρι χριστουγεννα που θα βγει σε προσφορα, τουλαχιστον στα 5. Αλλα δεν ειναι και τοσο μεγαλη η διαφορα. Αλλο ενα game να το παρεις 30 απο 50. και αλλο απο 10 στα 5. Ηδη στα 10 ευρω που εχει η αρχικη ειναι χαμηλη τιμη.. Μπορεις να κοιταξεις και στο g2a κιολας μηπως υπαρχει κανενα κλειδι πιο φτηνο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Τρωω ραντομ steamwebhelper crashes ενω παιζω γαμωτο και με πεταει.. τι μπορει να φταιει? γοογλε was no help Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Τρωω ραντομ steamwebhelper crashes ενω παιζω γαμωτο και με πεταει.. τι μπορει να φταιει? γοογλε was no help πρωτη φορα το ακουω, μετα το τελευταιο update στο κανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Πρωτα απ'ολα μικρυνε την γραμματοσειρα στην υπογραφη σου, μιας και ειναι το μοναδικο πραγμα που βλεπει καποιος Εγω το cs το ειχα αγορασει σε full price, δλδ 10 ευρω, δεν περιμενα εκπτωσεις κτλ και δεν το μετανιωσα καθως εχω παιξει αρκετες ωρες. Τωρα αν θελεις μπορεις να περιμενεις μεχρι χριστουγεννα που θα βγει σε προσφορα, τουλαχιστον στα 5. Αλλα δεν ειναι και τοσο μεγαλη η διαφορα. Αλλο ενα game να το παρεις 30 απο 50. και αλλο απο 10 στα 5. Ηδη στα 10 ευρω που εχει η αρχικη ειναι χαμηλη τιμη.. Μπορεις να κοιταξεις και στο g2a κιολας μηπως υπαρχει κανενα κλειδι πιο φτηνο.. Σορρυ για την υπογραφη μου , αλλάχτηκε ηδη.. Καταλαβα , οντως η τιμη δεν ειναι μεγαλη απλα αν ειχες κανεις εδω μεσα να το αγορασω απο αυτον καλυτερα θα ηταν τα χρηματα να πανε σ ενα παιδι πχ που εχει κανα κλειδι και του περισσεύει. Τελος παντων θα δω πως θα το κανω , θα το ψαξω και θα πραξω αναλογως. Οπως και να χει σ ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Τρωω ραντομ steamwebhelper crashes ενω παιζω γαμωτο και με πεταει.. τι μπορει να φταιει? γοογλε was no help Τα ίδια και εγώ εκτός game όμως από όσο θυμάμαι. Τις τελευταίες μέρες μου συμβαίνει. Κάποιο bug από τελευταίο update θα φταίει λογικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά να ρωτήσω κάτι, όταν παίρνω g3 πάντα με πετάνε από το παιχνίδι, θεωρείται cheat; το έχει το παιχνίδι το όπλο το συγκεκριμένο, εκεί που παίζω γίνεται ψηφοφορία και με πετάνε έξω, επίσης ένας με έβρισε μπορώ να κάνω report στο steam και πως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά να ρωτήσω κάτι, όταν παίρνω g3 πάντα με πετάνε από το παιχνίδι, θεωρείται cheat; το έχει το παιχνίδι το όπλο το συγκεκριμένο, εκεί που παίζω γίνεται ψηφοφορία και με πετάνε έξω, επίσης ένας με έβρισε μπορώ να κάνω report στο steam και πως; οτι ναναι... εγω παιζω g3/scar οταν νικαμε και τρολλαρω, οποτε και το παιρνω για να παρω και παραπανω κιλλς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Και εγω το πηρα μια φορα στο 10-0 σαν T για να τρολλαρω, κερδισαν το round το πηραν εληξε 10-5 το ht και μετα το γυρισαν, not fun.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 χαχαχαχαχα αυτη ειναι η μλκια, οτι αν το χασεις, παει στον αντιπαλο και θα χεις προβλημα με τη μπουφαν. Εγω τωρα τελευταια παιζω 1 game την μερα, και απο τα 2 account. Το game δεν ψηνεται να μου δωσει global πισω. Εχω τωρα ποσα match που παντα κανω ez scores 25/7, στους αντιπαλους εχει τουλαχιστον 2 globals, δλδ το elo μου ειναι supreme αλλα στα ψηλα κλιμακια, αλλα δεν ψηνεται να με ανεβασει ο χοντρος ο gaben.. :@ btw αυτο που κοροιδευαμε τα skin gloves ειναι πλεον πραγματικοτητα.. τραγικο, σε λιγο θα βγαλουν και shoes skins, με stattrak κιολας για να ξερεις ποσα βηματα εχεις διανυσει! Επισης killfeed skins θα ελεγε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 πρωτη φορα το ακουω, μετα το τελευταιο update στο κανει? Απο το προτελευταιο νομιζω. Στο τελευταιο εκαψαν το alt tab Εγινε ενα ακομα αλλα δεν εχω μπει γκειμ απο τοτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα