panos0100 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 να ρωτήσω γιατί με ενα update που μου έκανε προχτές με έβγαλε την ελληνική γλώσσα στο μενού και στο παιχνιδι; μπορώ να την ξανά βάλω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 να ρωτήσω γιατί με ενα update που μου έκανε προχτές με έβγαλε την ελληνική γλώσσα στο μενού και στο παιχνιδι; μπορώ να την ξανά βάλω; Σου άλλαξε η γλώσσα και στο Steam; Εάν ναι και θες να ξαναβάλεις τα Ελληνικά μπορείς να πας Steam > Settings > Interface και να το αλλάξεις εκεί. Η επιλογή της γλώσσας θα ισχύει για το Steam και όλα τα παιχνίδια της Valve εκτός αν έχεις στις παραμέτρους εκκίνησης σε κάποιο από αυτά το «-language english». Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ellinas12 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 αλλαγες στο map inferno Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 ειχα να παιξω κατι μερες. Με το update "νιωθω" πως η κίνηση έχει αλλαξει. Επίσης σε θέμα aim, περαν του γνωστου με τα hitbox, σαν να άλλαξε και το awp. To feeling ειναι πολυ διαφορετικό, ειδικά στα flicks. Εχει παρατηρήσει κανείς κάτι η απλά το χάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 ειχα να παιξω κατι μερες. Με το update "νιωθω" πως η κίνηση έχει αλλαξει. Επίσης σε θέμα aim, περαν του γνωστου με τα hitbox, σαν να άλλαξε και το awp. To feeling ειναι πολυ διαφορετικό, ειδικά στα flicks. Εχει παρατηρήσει κανείς κάτι η απλά το χάνω; το χανεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δεν γινεται να χασεις κατι που ποτε δεν ειχες.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δεν γινεται να χασεις κατι που ποτε δεν ειχες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 για το μυαλο μιλουσα :3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 για το μυαλο μιλουσα :3 Μπορει να ξανακανει quote το ιδιο :P πλακα κανω ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 im fully aware about my cs skill; and my brainz! αλλα δε μπαινετε να σας παίξω, μπαίνετε;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Rocket scientists ειναι η πλειοψηφια των παιχτων του counter strike... εχω ονομα " [GREECE] my name" και με ρωτανε where are you from? ain't it obvious? τους απαντω. και μου ξαναρωτανε απο που ειμαι....facepalm.gif Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 r/cringe.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panira Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Τι rank είστε? Εγω silver elite Master... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 silver 2 αλλα αξιζω global, εχω παντα bad tiemates για αυτο χανω. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 E καλα το troll δεν ειναι αναγκαιο, μπορει οντως να ειναι sem. Ευκολα με ατομα που παιζουν με microsoft basic mouse, δεν ξερουν τι ειναι dpi, δεν εχουν mousepad ή και knack for gaming... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα