Προς το περιεχόμενο

Counter-Strike: Global Offensive [CS: GO]

snapshot-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει μεγαλη διαφορα το ξερω να παιζω και το μπορω να ξεχωρισω αν καποιος εχει cheats... :)

Επισης δεν ξερω τι παιζει τα games στο prime ειναι χειροτερα απ'οτι στα Non... Εχω τουλαχιστον 15 game streak με χαλια παιχτες, που κανουν rage/flame κτλ γτπ τελειως. Δεν με ενδιαφερουν τα loses, ακομα και Mge να με ριξει τωρα στα αρχιδια μου, εχω περασει απ'ολα τα ranks,πλεον θελω να παιξω ενα game και να πω τι γαματο που ηταν αλλα αυτο δεν γινεται... :S

post-190741-0-79486900-1474556810_thumb.png

Επεξ/σία από Haris San
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιζω σε mg1~ ranks και ειναι λες κ παιζω με σιλβεραδες. Κακιστοι baiters, να μη δινουν ινφο, κακο aim,(κ εγω δεν ειμαι καλος rifler πχ αλλα ειναι τιμιο για το level μου), ολη την ωρα adv, rotation αφου ριξεις παναγια ή αφου εχουν ψοφησει 3-4,ατομα κ γενικα κακοι συμπαιχτες.

24 ωρες cd για "πολλα κικ". Εντωμεταξυ ενα παλικαρι που παιζαμε μαζι (λαν) εφαγε vac, ειχε κ σκινσ/μαχαιρι απο το πουθενα, μου πηρε πισω το ρανκ, εχασα κ 2 games, gg. Ειναι κουραστικο το soloq ρε φιλε..

*νταξ, αντανακλαστικα κλασμενα λογω ηλικιας, παιζω σε εναν ffa 128 tick server για warmup (brutal) κ τρωω ΠΟΛΥ ξυλο. Καλο ομως γιατι βελτιωνεται το σκιλ :Ρ

Εχει μεγαλη διαφορα το ξερω να παιζω και το μπορω να ξεχωρισω αν καποιος εχει cheats... :)

Επισης δεν ξερω τι παιζει τα games στο prime ειναι χειροτερα απ'οτι στα Non... Εχω τουλαχιστον 15 game streak με χαλια παιχτες, που κανουν rage/flame κτλ γτπ τελειως. Δεν με ενδιαφερουν τα loses, ακομα και Mge να με ριξει τωρα στα αρχιδια μου, εχω περασει απ'ολα τα ranks,πλεον θελω να παιξω ενα game και να πω τι γαματο που ηταν αλλα αυτο δεν γινεται... :S

Lol, αυτο με το OW investigator να εχει καποια αμοιβη το ειχα κανει suggest οταν βγηκε το OW. Ποτε το βαλαν?

Lol, αυτο με το OW investigator να εχει καποια αμοιβη το ειχα κανει suggest οταν βγηκε το OW. Ποτε το βαλαν?

απο τοτε που βγηκε απο beta και λειτουργει κανονικα...

Παιζω σε mg1~ ranks και ειναι λες κ παιζω με σιλβεραδες. Κακιστοι baiters, να μη δινουν ινφο, κακο aim,(κ εγω δεν ειμαι καλος rifler πχ αλλα ειναι τιμιο για το level μου), ολη την ωρα adv, rotation αφου ριξεις παναγια ή αφου εχουν ψοφησει 3-4,ατομα κ γενικα κακοι συμπαιχτες.

24 ωρες cd για "πολλα κικ". Εντωμεταξυ ενα παλικαρι που παιζαμε μαζι (λαν) εφαγε vac, ειχε κ σκινσ/μαχαιρι απο το πουθενα, μου πηρε πισω το ρανκ, εχασα κ 2 games, gg. Ειναι κουραστικο το soloq ρε φιλε..

*νταξ, αντανακλαστικα κλασμενα λογω ηλικιας, παιζω σε εναν ffa 128 tick server για warmup (brutal) κ τρωω ΠΟΛΥ ξυλο. Καλο ομως γιατι βελτιωνεται το σκιλ :Ρ

γτπ ειναι το soloq... εχει ατομα που λενε στο 2ο round gg... μολις πριν απο λιγο επαιξα ενα game και εκαναν abandon 2 ατομα στο 5ο round... μετα με 2 Bots φτασαμε 9 rounds... σαπιλα μεγαλη, ενα game να ευχαριστηθω και ας χασω

06DB1A590C81A75931CD3019BA9FD5590FF144BE

πρωτη φορά που τρώω kick εδώ και πανω απο 5-6 μηνες. (Ειχα φαει 1 μέρα γιατί είχα κάνει "πολλα kick". Φυσικα δεν ειχα kickάρει κανένα το τελευταίο 4μηνο στανταράκι.)

Ενας γνωστός έφαγε vac κ εχασα το rank. Aπο τοτε ολα πανε γτπκ. Πηγα να παίξω ενα game και ενας συμπαίχτης ζητάει να τον κάνουμε kick γιατι δεν μπορει  να παιξει. Τρώω 1μιση ώρα (wtf). Mετά πατάμε kick ενα bot (Rustard, τι έκπληξη) κ τρώω 24. Τώρα με έκαναν kick (top fragger, ο μονος που εδινε info για κινηση στο map, τους εκραξα που πανε όλη την ώρα split 2 στο a και 2 στο b και εφαγα kick στεγνά)... ΨΟΦΟΣ

• Like 1

Δεν εχω φαει ποτε πανω απο 30min και τωρα τελευταια κανω συνεχεια TKs, δεν ξερω ενω επαιζα χαλαρα γενικα τωρα στην πρωτη *** που θα ακουσω εχει φυγει TK και throw το match ez(στην καλυτερη θα τον εκνευρισω αρκετα να με κανει πολλα TK να το φαει αυτος το CD).. :P Πρεπει να εχω φαει καμια 30αρια report για griefing τις τελευταιες 2 βδομαδες ανετα.. :P

Δεν εχω φαει ποτε πανω απο 30min και τωρα τελευταια κανω συνεχεια TKs, δεν ξερω ενω επαιζα χαλαρα γενικα τωρα στην πρωτη *** που θα ακουσω εχει φυγει TK και throw το match ez(στην καλυτερη θα τον εκνευρισω αρκετα να με κανει πολλα TK να το φαει αυτος το CD).. :P Πρεπει να εχω φαει καμια 30αρια report για griefing τις τελευταιες 2 βδομαδες ανετα.. :P

maxresdefault.jpg

• Like 2

Καλα τς κανει. Ζωα! Το ιδανικο ειναι να εισαι με αλλον ενα τουλαχιστο να γλυτωνεις τα kick!

χαχαχαχαχα εγω εκτος απο ελαχιστες φορες που εκανα carry με τρομερο score και με εκαναν kick επιτηδες, δεν εχω φαει σερι ποτε, και εχω περασει απ'ολα τα rank...!

Παιζω χθες ενα, στο πρωτο half επαιζα μετρια, ελεγε ενας μλκιες απο τους αντιπαλους οτι και καλα ενας δικος μας μας κανει boost με hacks... Του λεω τωρα θα δεις στο 2ο pistol, και κανω 4κ και ελεγε ο αλλος οτι ανοιξα cheats χαχαχαχαχα μετα σε ολο το υπολοιπο half επαιζα καλα και ειχα παρει αρκετα clutches κιολας, τεςπα στο τελος νικαμε και με καναν kick!!! χαχαχχαχαχα παιζει να νομιζαν οτι ειχα cheats.. 

Επισης υποτιθεται οτι φτιαξαν τα hitboxes αλλα χθες παλι στην dust εκανε ενας Plant πανω στο single box για long και του εκανα 4 bursts και δεν εφαγε καθολου damage....

Εγω το λεω. *** fixed τα hitboxes, αλλα ολοι με λενε οτι ειμαι νουμπας που δεν μπορει να πετυχει τπτ.

Αυτοι οι ***derankers γτ ειναι τοσο ζωα? Εγω οταν εκανα derank το smurf μου εμπαινα μονο με 5αδα. Δυο games μπηκα σημερα απο το main(LE) και πετυχα derankers. Οι τυποι(εννοειται premades) απλα αραζαν στο spawn και επαιζαν με τα μαχαιρια τους και τετοια. Στο αλλο game επαιζαν μονο zeus και revolver...... 

Πρεπει να το κοψω το κωλοπαιχνιδο. Τσαμπα νευρα. Αλλα δυστυχως ετσι λεω και για το τσιγαρο, και ακομα καπνιζω. 

Αλλα δυστυχως ετσι λεω και για το τσιγαρο, και ακομα καπνιζω. 

Τα hitboxes εμενα μου φαινονται ακομα ειναι σκατα, και σιγουρα οταν κανει ο αλλος plant! Γιατι ετυχε σε εμενα αυτο που ειπα πριν, και σε εναν αλλον συμπαιχτη που προσπαθουσε να σκοτωσει αυτον που κανει plant και δεν μπορουσε...

Τωρα για το derank,δεν βρισκω κανενα απολυτως λογο να το κανει καποιος... Εγω με το δικο μου που ηταν supreme εμπαινα με εναν φιλο μου που ηταν mg2 και παιζαμε μια χαρα.. (αυτος ηταν παλια lem αλλα λογω inactivity επεσε στα σκατα, αλλα παιζει καλα). Ο μονος λογος για να κανεις derank ειναι επειδη θελεις να παιζεις με κατωτερους παιχτες και να κανεις dominate και επειδη δεν θελεις να δωσεις λεφτα να αγορασεις το game παλι απλα ριχνεις το acc σου... ειναι kinda lame

• Like 1

ναι, οταν νιωθω οτι αποτυγχάνω στη ζωή  (ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ)  μπαινω με το silver smurf μου και ριχνω ξυλο και νιωθω γαματος και ολαπανε καλα ξανα!

(οταν χαροπαλευω στα mg ranks με τα supreme/lem smurfs δεν εχει καθολου πλακα ομως )

Ρε σεις, εκτος απο practice practice practice, πως στο διαολο θα βελτίωνα λιγο το rifling ability μου; Μιιλαμε για χάλι μαύρο...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...