tehAllantin Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Στα @@ μου το ρανκ αυτο καθεαυτο. Απλα θελω να παιζω κ να χαιρομαι το παιχνιδι για αυτο που ειναι. Ενα skill/tactic based fps. Αν ειναι να φτανεις σε ενα μετριο ρανκ (μεχρι mg2) κ να εχεις ακομη τα rush X, τα buy every round, baiters κ γενικα "τρολλ", ενταξει, καταντα κουραστικο. (Ειδικα το να ρασαρει ο αλλος απο smoke χωρις καν φλας κ να σε τρωει, με εξοργιζει!!!) *Ξερω πως δεν μπορω να παω πανω απο mge/dmg. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Εντωμεταξυ, στο web της λαρισας εχουν 10 pc με 144αρες οθονες και βλεπω κοσμο να παιζει wow και lol ξερω γω. ΑΙΣΧΟΣ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 θα πεσει φωτια να μας καψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 ΑΥΤΟΥΣ να κάψει. Ακους εκεί, αφου παιζεις σε 60αρες ανετα να ουμε τα εν λόγω παιχνίδια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μα η φαση ειναι πως δεν θα δουν διαφορα ετσι και αλλιως στο wow και το lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Ε, το αυτο, αλλα "εχει ρειζερ πληχτρολογιο"... Παω πριν λιγο εντωμεταξυ που ειχα free μια ωρα,παω κ λεω θελω ενα pc στην αρενα. "Δεν εχω ελευθερα λεει". Ειχα τσεκαρει κ ειχε. Μου λεει ο πιτσιρικας στο ταμειο τα "ειχε κρατημενα". Ελλας, η χωρα που ψοφαει για ρεζερβε, ΠΑΝΤΟΥ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Χαχαχα. Έχει γίνει σύστημα αυτό. Και στα νετ εδώ Σέρρες το κάνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoDRiC- Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 καλησπερα παιδια! απο'δω το stream μου οποιος γουσταρει να κανει follow και να παιζουμε ακομα! rank supreme https://www.twitch.tv/aceee_tv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 και μεις εδω στα τρικαλα τα κραταμε.Παμε βαζουμε το 14ωρο και φευγουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis123 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Ερώτηση: λαπτοπ με i7 7600hq kai 950m θα μπορώ να παίξω με τουλάχιστον 70-80 φπς και τα γραφικά σχετικά ψιλά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δε νομιζω πως το cs απαιτει υψηλα γρφικα. Εχω τα εχω ολα στα lowest settings εκτος απο shadows. Λογικα παντως θα φτανεις την 100αρα. (17αρα οθονη; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Ερώτηση: λαπτοπ με i7 7600hq kai 950m θα μπορώ να παίξω με τουλάχιστον 70-80 φπς και τα γραφικά σχετικά ψιλά ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis123 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δε νομιζω πως το cs απαιτει υψηλα γρφικα. Εχω τα εχω ολα στα lowest settings εκτος απο shadows. Λογικα παντως θα φτανεις την 100αρα. (17αρα οθονη; ) στο ψαξιμο ειμαι ακομα. μαλλον για 15αρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 μην μπεις καν στον κοπο να παιξεις csgo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μια χαρα θα το τραβαει. Σιγα τη βαρια μηχανη που εχει κιολας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα