Mikeasdf Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα, θα ηθελα να αγορασω το παιχνιδι αλλα απο το steam ειναι αρκετα ακριβο σε σχεδη με τις εκτπωσεις το καλοκαιρι.Μηπως γνωριζετε κανενα καλο και εμπιστο site για να το αγορασω λιγο φθηνοτερα(αυτην την στιγμη στο steam εχει 14 ευρω)? Ευχαριστω G2a? Instant-gaming? Δοκιμασε να αγορασεις κλειδια ή κανα σκιν για το csgo και να τα ανταλλαξεις για gift. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exploticon Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 απορω πως μπορειτε και παιζετε go εγω ειμαι λατρης του 1.6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Πατάμε play στο steam και παίζουμε.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Έχει αλλάξει τίποτα στο CSGOLOUNGE;; Δεν μπορώ να betάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Έχει αλλάξει τίποτα στο CSGOLOUNGE;; Δεν μπορώ να betάρω. Eκλεισαν τα στοιχηματα.Καλα ολοκληρο κατεβατο διπλα δεν το ειδες? απορω πως μπορειτε και παιζετε go εγω ειμαι λατρης του 1.6 Γιατι ποιος ειπε οτι δεν παιζουμε και 1.6 ? Απλα το καθε παιχνιδι εχει διαφορετικα πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 This game is broken. source: Site: reddit 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ε τι θες? Αφου φοραει κρανος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zombistas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 This game is broken. source: Site: reddit Well...αυτο εξηγει πολλα χαμενα μου shots που ενω στοχευα κεφαλι και εριχνα taps δεν πηγαιναν ποτε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Well...αυτο εξηγει πολλα χαμενα μου shots που ενω στοχευα κεφαλι και εριχνα taps δεν πηγαιναν ποτε.. Γμσ τα... Το επαθα εγω χθες στην dust2 ενω ο αλλος ηταν στο karrigan spot (στο car long) και ηταν crouched προφανως και δεν κουνιωταν και του εριξα 5-6 φορες στο κεφαλι ακριβως (δεν ειμαι nova scrub ξερω ποτε ριχνω κεφαλιες και ποτε failαρω!) και δεν εδωσε ουτε 1 hit... Τωρα εχουν κανει στην volvo public beta στην οποια μπορει να συμμετεχει ο καθενας και μπορει να τεσταρει το ερχομενο patch που θα φτιαχνει αυτο το προβλημα... Οποτε σε λγ καιρο θα φτιαχτει! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα για να ασχοληθεί η volvo ... τι bug fixes , hitbox fixes και χαζομάρες... Έχει να βγάλει skins , operations ιστορίες ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 αυτην την στιγμη παιζω απεναντι σε 5 cheaters.μαλιστα ποιοτικο game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steliosntelos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 υπαρχουν γνωστα cheat στο game ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Τελικα τι ειναι χειρότερο, οι cheaters ή οι ηλίθιοι; (H ποιότητα του παιχνιδιού πέφτει ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ περίπου αυτή την ώρα και συνεχίζει σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της μέρας, για σολοq ειδικά. Ρώσοι και παιδιά ή ρώσοι παιδιά :/ ) τουλάχιστο πήγα ξανά mg1 σε 90% soloq, κάτι ειναι κι αυτό. Αbandon στεγνα game με ρωσους στα 140 ping να τρολλαρουν. Καλο ψοφο τους ευχηθηκα κ την εκανα. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2016 από tehAllantin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iamthagod Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Το πρόβλημα με τα hitbox όντως υπάρχει και είναι τραγικό για ένα παιχνίδι τόσο δημοφιλές... Από εκεί και πέρα όσον αφορά τους ηλίθιους και cheaters, η φύση του παιχνιδιού είναι τέτοια που αν είσαι καλός παίκτης μπορείς εύκολα να φτάσεος στο ρανκ που σου αξίζει... Ενδεικτικά να αναφέρω πως είχα να παίξω 6.5 μήνες λόγω αποφσίας. Στο πρώτο κερδισμένο παιχνίδι με έβαλε mge αφού είχε χαθεί το ρανκ και σε 3 μέρες έφτασα ξανά σουπρέμ. Οπότε δεν υπάρχει κ πολύ μεγάλη λογική στα περί ηλιθίων και cheater... Ναι υπάρχουν αλλά μέχρι ένα σημείο είναι όλα αντιμετωπίσημα... Φυσικά οι cheaters είναι απάλευτοι, και σε μεγάλα ρανκς το κρύβουν υπερβολικά καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα