Haris San Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Αγαπαμε cheaters που κανουν warmup το cheat τους σε public aim servers! Tο αστειο ειναι οτι επειδη του ελεγα enjoy ban, ελεγε οτι σε competitive δεν cheatαρει, το βαζει μονο εκτος για fun...και ελεγε οτι ειναι supreme... Ναι σιγουρα, ενας παιχτης με το skill supreme σιγουρα θελει να βαλει λιγο cheats για να νιωσει καλα Kappa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Tο αστειο ειναι οτι επειδη του ελεγα enjoy ban, ελεγε οτι σε competitive δεν cheatαρει, το βαζει μονο εκτος για fun...και ελεγε οτι ειναι supreme... Ναι σιγουρα, ενας παιχτης με το skill supreme σιγουρα θελει να βαλει λιγο cheats για να νιωσει καλα Kappa Μα ακομα και αληθεια να λεει ποιος θα τον πιστεψει? Εδω εμενα λενε cheater επειδη εφαγα vac στο 1.6 πριν 2500 μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantinos! Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Γατάκι... 2500 μέρες... Έχω vac στο 1.6 από cheat που δεν έβαλα εγώ αλλά φίλος πριν από 3600 μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 O HACKER^_^ για όποιον τον ξέρει απο 1.6 , φόρτωνε wallhack σχεδόν σε όλα τα mxds... και το έκανε και προκλητικά. Προφανώς το έκανε για να σπάσει @@.... Με τους VL μετα πήγαν και νίκησαν τους mTw και alternate attax Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μα ακομα και αληθεια να λεει ποιος θα τον πιστεψει? Εδω εμενα λενε cheater επειδη εφαγα vac στο 1.6 πριν 2500 μερες once a cheater always a cheater χαχαχαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Γατάκι... 2500 μέρες... Έχω vac στο 1.6 από cheat που δεν έβαλα εγώ αλλά φίλος πριν από 3600 μέρες To VAC το εφαγα γιατι ειχα χρησιμοποιησει KZHack (για longjumps κλπ) σε ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΕΡΒΕΡ μονος μου (HLDS) και ειχα ξεχασει να κλεισω το vac protection. Τι εχεις να πεις γι'αυτο once a cheater always a cheater χαχαχαχαχα Και γω μαζι σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Παντως αυτο που μου ειπε χθες αυτος ο spinboter στο ΜΜ (non-prime) ελεγε οτι ανεβαζει τα acc global/supreme και μετα τα πουλαει... Οταν βρισκει καποιον cheater τον κανει ban και μετα κανει adjustment τα losses... Δλδ αυτα τα acc που πουλησε και ειναι global θα πεσουν rank? :\ Δεν το νομιζω! Γι αυτο στα high rank βλεπουμε γιωταδες....εχουν αγορασμενα acc ειτε καινουρια ειτε καποια με πολλες ωρες...Ειχα συνατησει και εναν που ελεγε οτι και καλα επαιζε απο acc φιλου αλλα εκανε μπαμ οτι ειχε αγορασει acc με πολλες ωρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Παντως αυτο που μου ειπε χθες αυτος ο spinboter στο ΜΜ (non-prime) ελεγε οτι ανεβαζει τα acc global/supreme και μετα τα πουλαει... Οταν βρισκει καποιον cheater τον κανει ban και μετα κανει adjustment τα losses... Δλδ αυτα τα acc που πουλησε και ειναι global θα πεσουν rank? :\ Δεν το νομιζω! Γι αυτο στα high rank βλεπουμε γιωταδες....εχουν αγορασμενα acc ειτε καινουρια ειτε καποια με πολλες ωρες...Ειχα συνατησει και εναν που ελεγε οτι και καλα επαιζε απο acc φιλου αλλα εκανε μπαμ οτι ειχε αγορασει acc με πολλες ωρες... Σιγα μην κανουν adjustment. Ο lord gaben σκουπιζει τις σος απο τα τσιζμπεργκερ με 100$ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Σιγα μην κανουν adjustment. Ο lord gaben σκουπιζει τις σος απο τα τσιζμπεργκερ με 100$ Εγω παντως στο smurf που ειχα παιξει αρκετα games με cheaters, και σε ολα ειχα καλο score, οταν μου εβγαλε το μηνυμα οτι καποιος εγινε ban που εκανα report, με ανεβασε rank στο επομενο game κατευθειαν.. Εντωμεταξυ πριν απο 1 ωρα μπαινω game με το smurf (non-prime)... Τεςπα ξεκιναει το match ειχαμε εναν στην ομαδα μας ειχε γαμηθει στα kills...Οι αλλοι παιζαν χαλια σαν derankers ηταν...Στο 9ο round κανει toggle ενας απο τους αντιπαλους και πας παιρνει HS ολους μεσα απο τις πορτες... Κερδιζουν 1 round και μετα το κλεινει! Ε λεω στο 15ο round θα το ξανανοιξει.... Τεςπα παμε ez 15-1 , και λεει ενας απο τους αντιπαλους "i hope you enjoy it", λεω ενταξει αυτο ηταν rip...(εντωμεταξυ δεν ξερω γιατι το αφησε μεχρι ισοπαλια) Επισης και ενας απο εμας ειχε και αυτος cheats, ξεκιναει το round σκοτωνει 3 ατομα απο την αντιπαλη ομαδα μαζι και τον cheater τους και τοτε τον κανουμε kick γιατι ηταν cheatερι, σκοτωνουμε και τους αλλους 2 και gg !!! χαχαχαχαα πραγματικα γελοιο κρατησαμε τον cheater για να ειμαστε safe επειδη και οι αλλοι ειχαν cheater, και μολις εκανε την δουλεια του τον διωξαμε χαχαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω παντως στο smurf που ειχα παιξει αρκετα games με cheaters, και σε ολα ειχα καλο score, οταν μου εβγαλε το μηνυμα οτι καποιος εγινε ban που εκανα report, με ανεβασε rank στο επομενο game κατευθειαν.. Εντωμεταξυ πριν απο 1 ωρα μπαινω game με το smurf (non-prime)... Τεςπα ξεκιναει το match ειχαμε εναν στην ομαδα μας ειχε γαμηθει στα kills...Οι αλλοι παιζαν χαλια σαν derankers ηταν...Στο 9ο round κανει toggle ενας απο τους αντιπαλους και πας παιρνει HS ολους μεσα απο τις πορτες... Κερδιζουν 1 round και μετα το κλεινει! Ε λεω στο 15ο round θα το ξανανοιξει.... Τεςπα παμε ez 15-1 , και λεει ενας απο τους αντιπαλους "i hope you enjoy it", λεω ενταξει αυτο ηταν rip...(εντωμεταξυ δεν ξερω γιατι το αφησε μεχρι ισοπαλια) Επισης και ενας απο εμας ειχε και αυτος cheats, ξεκιναει το round σκοτωνει 3 ατομα απο την αντιπαλη ομαδα μαζι και τον cheater τους και τοτε τον κανουμε kick γιατι ηταν cheatερι, σκοτωνουμε και τους αλλους 2 και gg !!! χαχαχαχαα πραγματικα γελοιο κρατησαμε τον cheater για να ειμαστε safe επειδη και οι αλλοι ειχαν cheater, και μολις εκανε την δουλεια του τον διωξαμε χαχαχαχα Χαχαχαχχα μου ειχε τυχει και μενα κατι παρομοιο τον Ιουνιο.Ενω παιζαμε κανονικα game, κανει toggle ενας απο την απεναντι ομαδα και αρχιζει spinbot-speedhack και μας τρωει ολους head.Νικανε 2 rounds, λεει sorry im booster και κανει toggle ενας απο εμας, παιρνει autosniper και παει νικαει το game μονος του χαχαχ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Χαχαχαχχα μου ειχε τυχει και μενα κατι παρομοιο τον Ιουνιο.Ενω παιζαμε κανονικα game, κανει toggle ενας απο την απεναντι ομαδα και αρχιζει spinbot-speedhack και μας τρωει ολους head.Νικανε 2 rounds, λεει sorry im booster και κανει toggle ενας απο εμας, παιρνει autosniper και παει νικαει το game μονος του χαχαχ Εμπειρια ζωης το counter strike χαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μανκες, ΜΗΝ παρετε ΠΟΤΕ 144αρα οθονη. Η φάση είναι once you go black... Ηρθα ελλαδαρα και δε μπορω να παιξω, πραγματικα η διαφορά είναι χαοτική στο downgrade. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panira Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα, θα ηθελα να αγορασω το παιχνιδι αλλα απο το steam ειναι αρκετα ακριβο σε σχεδη με τις εκτπωσεις το καλοκαιρι.Μηπως γνωριζετε κανενα καλο και εμπιστο site για να το αγορασω λιγο φθηνοτερα(αυτην την στιγμη στο steam εχει 14 ευρω)? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 >καλό >έμπιστο >φθηνό choose one Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα