Προς το περιεχόμενο

Counter-Strike: Global Offensive [CS: GO]

snapshot-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Να σου πω τη γνωμη μου, ασε τα bets αν δεν ξερεις τι κανεις η αν δεν πονταρεις ελαχιστα ετσι για πλακα.. Υπαρχει το loungedestroyer extension στον chrome και σου βρισκει bot.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα συμφωνήσω με τον προλαλησαντα στο πόνταρε λίγα, γιατί δεν αξίζει ούτε την χασούρα που πιθανόν θα έχεις ούτε τον χρόνο που θα χρειαστείς για να ψάξεις αρκετά παραπάνω για τις ομάδες ώστε να μειώσεις το ρίσκο. Σε μενα τα bots άλλες φορές δούλευαν άλλες οχι.

Ναι λογικο ειναι, υπαρχει rank decay

Ποντικι, απο τα φθηνα, πηρα το rival 100 προσφατα και το εχω βολευτει, πριν ειχα rat 3

Πολυ καλο το rival 100 σημερα ετυχε να το εχω στα χερια μου...σκεφτομαι για το rival 300 που πρεπει να ειναι λιγο μεγαλυτερο..τι λετε?αξιζει να δωσεις ενα 30αρι παραπανω?

https://www.massdrop.com/buy/nixeus-revel-optical-gaming-mouse-pmw3360

Μπορει να σας ενδιαφερει οσοι ειστε στο ψαξιμο για mouse, 3360 sensor, 85g, 20mill omrons, no software, sensei shape, φαινομενικα ειναι οτι πρεπει για csgo δεν το ξερω το brand ομως οποτε μπορει να εχει τιποτα αλλα στραβα, εγω τσιμπησα ενα παντως η τιμη ειναι πολυ καλη.

• Like 2

Μπα δεν νομιζω, και εγω μεγαλο χερι εχω σχετικα(19.5cm) και με βολευει αυτο το shape και οι διαστάσεις, εκτος αν θες παντα full ergo. Γενικα ειναι safe shape για gaming αλλα οχι και τιποτα ιδιαιτερο ενα απλο sensei shell ειναι οκ, τουλαχιστον δεν ειναι για εξωγηινους οπως τα design της logitech.. :P

Edit, οι γονεις τι κανουν και βγαινουν ετσι τα πιτσιρικια.

Κανονικα το πανω επρεπε να κανεις edit.Τα πιτσιρικια δεν φταινε σε τιποτα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...