Zombistas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Εγω λιγο ασχοληθηκα με τα λιγα Skin που ειχα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpampis06 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Counter Strike: Global Offensive Betting Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι γιατί δεν μπορώ να κάνω bett στο csgolounge; δεν μου βρίσκη bot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Να σου πω τη γνωμη μου, ασε τα bets αν δεν ξερεις τι κανεις η αν δεν πονταρεις ελαχιστα ετσι για πλακα.. Υπαρχει το loungedestroyer extension στον chrome και σου βρισκει bot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Θα συμφωνήσω με τον προλαλησαντα στο πόνταρε λίγα, γιατί δεν αξίζει ούτε την χασούρα που πιθανόν θα έχεις ούτε τον χρόνο που θα χρειαστείς για να ψάξεις αρκετά παραπάνω για τις ομάδες ώστε να μειώσεις το ρίσκο. Σε μενα τα bots άλλες φορές δούλευαν άλλες οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lam13 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Ναι λογικο ειναι, υπαρχει rank decay Ποντικι, απο τα φθηνα, πηρα το rival 100 προσφατα και το εχω βολευτει, πριν ειχα rat 3 Πολυ καλο το rival 100 σημερα ετυχε να το εχω στα χερια μου...σκεφτομαι για το rival 300 που πρεπει να ειναι λιγο μεγαλυτερο..τι λετε?αξιζει να δωσεις ενα 30αρι παραπανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 https://www.massdrop.com/buy/nixeus-revel-optical-gaming-mouse-pmw3360 Μπορει να σας ενδιαφερει οσοι ειστε στο ψαξιμο για mouse, 3360 sensor, 85g, 20mill omrons, no software, sensei shape, φαινομενικα ειναι οτι πρεπει για csgo δεν το ξερω το brand ομως οποτε μπορει να εχει τιποτα αλλα στραβα, εγω τσιμπησα ενα παντως η τιμη ειναι πολυ καλη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 εμενα μου φαινεται στο χερι μου θα ειναι μικρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μπα δεν νομιζω, και εγω μεγαλο χερι εχω σχετικα(19.5cm) και με βολευει αυτο το shape και οι διαστάσεις, εκτος αν θες παντα full ergo. Γενικα ειναι safe shape για gaming αλλα οχι και τιποτα ιδιαιτερο ενα απλο sensei shell ειναι οκ, τουλαχιστον δεν ειναι για εξωγηινους οπως τα design της logitech.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 πραγματικα, το 502 δεν με χαλάει καθόλου. Ισα ισα θα το ήθελα λιγο πιο ψηλο, τωρα το pinky γρατζουνάει το mouse pad -.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Περί csgolotto και ProSyndicate, TmarTn, JoshOG. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 παντα θα υπάρχουν αυτοι που εκμεταλλεύνται καταστάσεις. Το θέμα είναι τα ουγκανα τα πιτσιρίκια τι κανουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Edit, οι γονεις τι κανουν και βγαινουν ετσι τα πιτσιρικια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zombistas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Edit, οι γονεις τι κανουν και βγαινουν ετσι τα πιτσιρικια. Κανονικα το πανω επρεπε να κανεις edit.Τα πιτσιρικια δεν φταινε σε τιποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Φταινε, σε τι βαθμο δεν εχει σημασια. Πηγα να κανω εδιτ μια μερα μετα αλλα το εβγαλε σε αλλο μηνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δεν έχει σημασία αν φταίνε οι πιτσιρικάδες ή όχι. Το θέμα είναι αν είναι νομικά καλυμμένοι οι "κύριοι" που έκαναν τη κομπίνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα