warlock9_0 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 μέσα σε όλα έχει και κάτι wtf στιγμές βέβαια http://www.hltv.org/?pageid=18&threadid=1022516#r13872612
Haris San Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Ελα ρε σε βρηκα αλλα απο το main lel Tι ειναι αυτο ρε μλκ? δεν ειναι δικο μου acc προφανως. Εγω το εχω 'paiN' και εχω μια φωτο με ενα ματι οπως ειπα και πιο πισω.. Επισης το acc ειναι private κιολας
ADHD Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Ναι το ξερω απλα ειδα ιδιο όνομα σε θυμήθηκα και λεω "λες"??, για πλακα το εβαλα Έβγαλαν patch με low ammo notification κατι τετοιο το οποιο ακουει και ο αντίπαλος, δεν εχω μπει να δω ακομα αλλα γινεται ενας ψιλοχαμος. Τουλαχιστον εχουμε prime beta και level 21 τουλαχιστον μαζι με το κινητο που χρειαζεται, δεν το βλεπω για οριστικη λυση στους cheaters αλλα σιγουρα θα κοψει πραμα.
Zombistas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Ναι το ξερω απλα ειδα ιδιο όνομα σε θυμήθηκα και λεω "λες"??, για πλακα το εβαλα Έβγαλαν patch με low ammo notification κατι τετοιο το οποιο ακουει και ο αντίπαλος, δεν εχω μπει να δω ακομα αλλα γινεται ενας ψιλοχαμος. Τουλαχιστον εχουμε prime beta και level 21 τουλαχιστον μαζι με το κινητο που χρειαζεται, δεν το βλεπω για οριστικη λυση στους cheaters αλλα σιγουρα θα κοψει πραμα. Ναι ακουγεται στα οπλα οταν σου μενουν 3-4 σφαιρες.
tehAllantin Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 ΓΙΑΤΙ; Για να κανεις pinpoint που ειναι ο αλλος; Δεν καταλαβαίνω.
pdiomidis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Παντως εγω που το κατεβασα πριν λιγες μερες, φαινετε αρκετα ωραιο και διασκεδαστικο μεχρι ενα σημειο, διοτι το matchmaking ειναι τελειως ακυρο απο την στιγμη που παιζω πρωτη φορα να παιζω με αντιπαλους τερματισμενους. Θα προτιμουσα κατι του στυλ LOL matchmaking του οποιου νταξει μπαζει λιγο επισης αλλα δεν ειναι και σαν το cs-go. Αν ειμαι τελειως λαθος διορθωστε με, αλλα αυτο βλεπω προς το παρων. Επισης αν υπαρχει κανεις ας με κανει add Kamperakos13
driftingcris Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Το μονο σιγουρο ειναι πως δεν παιζεις με αντιπαλους ''τερματισμενους''
pdiomidis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Το μονο σιγουρο ειναι πως δεν παιζεις με αντιπαλους ''τερματισμενους'' Το άλλο μόνο σίγουρο είναι ότι δεν παίζω με παίχτες που ξεκίνησαν τώρα η έστω στα νούμερα τα account τους είναι μικρά. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2016 από pdiomidis
warlock9_0 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 φαντάζομαι παίζεις casual, τον καρκίνο του cs κάνε ό,τι μπορείς να φτάσεις rank 21, να βάλεις prime και να παίζεις competitive
pdiomidis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 φαντάζομαι παίζεις casual, τον καρκίνο του cs κάνε ό,τι μπορείς να φτάσεις rank 21, να βάλεις prime και να παίζεις competitive Ναι στο casual πηγα ομως lvl3 και παιζω competitive αλλα παλι ολοι οι αλλοι ειναι πολυ παραπανω ranked. Στο μονο που μπορω και απολαμβανω λιγο παιχνιδι ειναι στο deathmatch που γινετε ενας πανικος και υπαρχει ροη συνεχεια.
GjokerR Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Κερδίζεις κάτι αν πάρεις οσα αστερία περισσεύουν αφου κάνεις gold το operation coin ?
tehAllantin Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 παιζω prime mm με το low level account μου και ηταν λες και επαιζα με νοβα 3-4
Bowsy Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 απο το prime και έπειτα έχω παίξει 10 games , 9 wins 1 lose, τυχαίο; μπορεί ναι μπορεί κ όχι. ύστερα απο 1 μήνα σάπιων games full tilt k rage γύρισε το karma. παντώς μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι προ prime μέσα σε ένα μήνα έτρωγα τόσο πόνο και ξαφνικά με το prime το game είναι τόσο "ez". είπαμε haxoria cheateria κλπ υπάρχουν αλλά όχι και τέτοια αλλαγή, ίσως γύρισε το κάρμα. πάντως μέχρι στίγμης δεν έχω πετύχει ούτε ένα smurf. θα μου πείτε smurf στο supreme δεν υφίσταται. δηλάδή ενα smurf που παίζει στο SMFC στο main του το πολύ να είναι GE, παρ΄όλα αυτά αδίκως ή δικαίως τα κατηγορούμε. καλή η ιδέα να αυξήσουν το lvl για το prime, πρέπει να έτσουξε. πάντως αν δεν πέσει κ κανα vacation δεν θα καθαρίσει το prime από όλα τα farmed smurfs, αντιθέτως. Το σκεφτομαι και για esea. άλλη εμπειρια , αν στραβώσει το prime έχω φύγει για κει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα