tehAllantin Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 παμε, σιβλερ 4οβερεναουτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oberyn11 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 tehAllantin σου θυμίζει κάτι αυτό το ματς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 δυστυχώς ήμουν afk Αλλα ντάξει, η αναπηρία χτυπάει κόκκινο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oberyn11 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Rageαρεις πολύ άσχημα τώρα... δώσε πόνο μετά από τόσο κόπο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 @@, να εχω παιξει 10-15 games, μερικα ναι, εδωσα πονο. Αναρωτιεμαι αν ετσι νιωθουν οσοι ειναι supreme-global με εμενα και που βρίσκεται η διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oberyn11 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Η διαφορά είναι καθαρά στο τρολλ και στο χαλαρό. Τα rage δίνονται μέσα στα main ranks 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Άλλο θέμα πατάω και σε άλλο με βάζει! :D Επεξ/σία 19 Μαΐου 2016 από cpttony Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Πσκδ εχω αδεια και λογικα θα μπω να παιξω... Εχω 2 smurf σε mge και ενα σε le... Οποιος θελει να παμε κανα σε lem/supreme/global ας μου στειλει να του δωσω steam γτ ειμαι κινητο τωρα (μην φοβάστε το rank μου δεν ειναι le...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Άκυρο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 harisan, mge με χιλια ζόρια θα παιξω, παραπάνω εγω είμαι μέσα, αν μπορείς να ανεχτείς τσόντα allantin4tw ειναι το ακαου μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 τα 14 τελευταία drops είναι cases gbn plz, y u do dis επίσης έχω φτάσει silver master πως σκατα το λένε και ανεβαίνω τρενο να ξαναφτάσω στο rank μου silvers gonna silver Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 εδω για duo , em here. γραψε λαθος. LE Πσκδ εχω αδεια και λογικα θα μπω να παιξω... Εχω 2 smurf σε mge και ενα σε le... Οποιος θελει να παμε κανα σε lem/supreme/global ας μου στειλει να του δωσω steam γτ ειμαι κινητο τωρα (μην φοβάστε το rank μου δεν ειναι le...) μαγκες να μαζευτουμε να μπουμε μια 5αδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaxLucio Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Παιδιά προσέξτε γιατί χθες είχα μπει competitive όλα μια χαρά παίζω 3 γύρους νικουσαμε και με πετάει το pc και κάνει restart και χωρίς να έχω επιλέξει ποτέ να τα κάνω μου έκανε install τα windows 10.Προσοχη γιατί έχει συμβεί και σε άλλους χρηστες χωρίς να το θέλουν οι ίδιοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 παιδιά καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με το counter από εχτές το βράδυ που επεζα σε ένα γύρω βγαίνω πρώτος, να πω ότι το όπλο που έχω είναι το g3sg1 και δεν παίζω με κωδικούς και τέτοια, με πετάει συνέχεια έξω και με λέει πρόβλημα με το vac και κάποιες φορές δεν μπαίνει σε κανέναν διακομιστή με πάει σε μια σελίδα σε αυτή εδώ https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2117-ILZV-2837 τι μπορώ να κάνω; ξεκινάει καμιά φορά με πετάει στην μέση του γύρου, και τώρα δεν ξεκινάει καν να φορτώνει πιστα, το έχω πάνω σε windows 10 και είναι πάνω από ένα μήνα σε αυτά τα windows και δεν είχε πρόβλημα ποτέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steliosntelos Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 παιδιά καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με το counter από εχτές το βράδυ που επεζα σε ένα γύρω βγαίνω πρώτος, να πω ότι το όπλο που έχω είναι το g3sg1 και δεν παίζω με κωδικούς και τέτοια, με πετάει συνέχεια έξω και με λέει πρόβλημα με το vac και κάποιες φορές δεν μπαίνει σε κανέναν διακομιστή με πάει σε μια σελίδα σε αυτή εδώ https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2117-ILZV-2837 τι μπορώ να κάνω; ξεκινάει καμιά φορά με πετάει στην μέση του γύρου, και τώρα δεν ξεκινάει καν να φορτώνει πιστα, το έχω πάνω σε windows 10 και είναι πάνω από ένα μήνα σε αυτά τα windows και δεν είχε πρόβλημα ποτέ Για αρχή , μην βάζεις wh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα