Προς το περιεχόμενο

Counter-Strike: Global Offensive [CS: GO]

snapshot-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

@@, να εχω παιξει 10-15 games, μερικα ναι, εδωσα πονο. Αναρωτιεμαι αν ετσι νιωθουν οσοι ειναι supreme-global με εμενα και που βρίσκεται η διαφορά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πσκδ εχω αδεια και λογικα θα μπω να παιξω... Εχω 2 smurf σε mge και ενα σε le... Οποιος θελει να παμε κανα σε lem/supreme/global ας μου στειλει να του δωσω steam γτ ειμαι κινητο τωρα (μην φοβάστε το rank μου δεν ειναι le...)

τα 14 τελευταία drops είναι cases

gbn plz, y u do dis

επίσης έχω φτάσει silver master πως σκατα το λένε και ανεβαίνω τρενο να ξαναφτάσω στο rank μου

silvers gonna silver

εδω για duo , em here.

γραψε λαθος. LE :P 

Πσκδ εχω αδεια και λογικα θα μπω να παιξω... Εχω 2 smurf σε mge και ενα σε le... Οποιος θελει να παμε κανα σε lem/supreme/global ας μου στειλει να του δωσω steam γτ ειμαι κινητο τωρα (μην φοβάστε το rank μου δεν ειναι le...)

μαγκες να μαζευτουμε να μπουμε μια 5αδα

Παιδιά προσέξτε γιατί χθες είχα μπει competitive όλα μια χαρά παίζω 3 γύρους νικουσαμε και με πετάει το pc και κάνει restart και χωρίς να έχω επιλέξει ποτέ να τα κάνω μου έκανε install τα windows 10.Προσοχη γιατί έχει συμβεί και σε άλλους χρηστες χωρίς να το θέλουν οι ίδιοι

παιδιά καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με το counter από εχτές το βράδυ που επεζα σε ένα γύρω βγαίνω πρώτος, να πω ότι το όπλο που έχω είναι το g3sg1 και δεν παίζω με κωδικούς και τέτοια, με πετάει συνέχεια έξω και με λέει πρόβλημα με το vac και κάποιες φορές δεν μπαίνει σε κανέναν διακομιστή  με πάει σε μια σελίδα σε αυτή εδώ   https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2117-ILZV-2837 τι μπορώ να κάνω;  ξεκινάει καμιά φορά με πετάει στην μέση του γύρου, και τώρα δεν ξεκινάει καν να φορτώνει πιστα, το έχω πάνω σε windows 10 και είναι πάνω από ένα μήνα σε αυτά τα windows και δεν είχε πρόβλημα ποτέ

παιδιά καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με το counter από εχτές το βράδυ που επεζα σε ένα γύρω βγαίνω πρώτος, να πω ότι το όπλο που έχω είναι το g3sg1 και δεν παίζω με κωδικούς και τέτοια, με πετάει συνέχεια έξω και με λέει πρόβλημα με το vac και κάποιες φορές δεν μπαίνει σε κανέναν διακομιστή  με πάει σε μια σελίδα σε αυτή εδώ   https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2117-ILZV-2837 τι μπορώ να κάνω;  ξεκινάει καμιά φορά με πετάει στην μέση του γύρου, και τώρα δεν ξεκινάει καν να φορτώνει πιστα, το έχω πάνω σε windows 10 και είναι πάνω από ένα μήνα σε αυτά τα windows και δεν είχε πρόβλημα ποτέ

Για αρχή , μην βάζεις wh.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...