Προς το περιεχόμενο

Counter-Strike: Global Offensive [CS: GO]

snapshot-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα δεν εχει και πολυ σημασια τι εκανε ο 3klik γιατι την υλοποιηση θα την κανει η volvo που δεν θα χει καμια σχεση με αυτο...Και παντα κατα καποιο τροπο τα κανει χειροτερα απο τα community...

Επεξ/σία από Haris San
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Έφτασα επιτέλους τις 10 νίκες.

Γενικός απολογισμός μέχρι τώρα.

1.Το cooldown με τις 2 νίκες ανά μέρα είναι ενοχλητικό για μένα που έχω πολύ χρόνο και παίζω. Καλό όμως για όσους φτιάχνουν νέο account για smurf ή λόγω ban. 

2. Obvious hackers found: 2-3. Φαινόταν από μακριά το aimbot. 

3. Smurfs found: 3. Στο τελευταίο παιχνίδι (και με κουβάλησαν κιόλας). Ο ένας ήταν αντίπαλος.

4. Το cooldown με τις δύο νίκες ισχύει και μετά τις 10 πρώτες νίκες?

Ναι. Είναι μονο στα προμο σου. Απο δω και πέρα δεν έχει κάτι τέτοιο. Λογικά θα είσαι καπου σε silver-nova. Να ξέρεις οτι cheater, και κυρίως smurf θα βλέπεις συχνα :)

Ναι. Είναι μονο στα προμο σου. Απο δω και πέρα δεν έχει κάτι τέτοιο. Λογικά θα είσαι καπου σε silver-nova. Να ξέρεις οτι cheater, και κυρίως smurf θα βλέπεις συχνα :)

Πάλι καλά γιατί όσο να' ναι, 2 νίκες και μετά normal δεν λέει. 

Silver 3 με έβγαλε, που για αρχικό account και ενώ έχω να παίξω cs go από τότε που βγήκε, καλά είμαι (καταραμένο laptop, δεν με αφήνες να κάνω καριέρα). Πάλι καλά που είχα τα 9 χρόνια στο 1.6 :D

Για τα smurf δεν μπορώ να κάνω κάτι παρά να ελπίζω ότι θα είναι στη δική μου ομάδα. 

Για τους cheaters, ελπίζω σε VAC bans και τα Steam Sales να είναι την επόμενη χιλιετία

• Like 1

πηρα win προσφατα μετα απο 5 μηνες αποχη και 1 μονο ηττες,  1v9 με τουρκους και σουκες μπλιατ, με εβγαλε τελικα nova 2 :P  ενω τον οκτωβριο οταν εκανα uninstall ημουνα LE στα 98 wins :/

απο τοτε μπαινω για 1-2 ματσακια το πρωι και αμα το θυμηθω με την αφεντια μου και τον bossy MGE smurf ( ειναι σουφριμ στο main  )  

nova 3 atm πηρα και ενα ζουμερο win σημερα, παντα VS MG1 +MG2 ( αν αυτοι που τρακαρω ειναι οντως MG να μου φιλησουν τον πατο )  

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-kMzAi-PHrZy-GZMdR-t3bH6-RLkHB

29:03 απολαυση   :)

cm storm xornet II + a4 x7 500mp,  ventouza on a budget :P

59861028.jpg

εχει και μια τρολλ-ια με awp ενω ημουν CT, δεν θυμαμαι σε ποιο λεπτο ομως :P

αντε να δουμε την arena του csongo.gr αποψε, θα φορεσω και την στολη του μονομαχου :D

Πηρα το G402....Η αληθεια ειναι οτι πρεπει να το σθνηιησω λιγο. Κατα τα'αλλα πολυ καλο. Ωραια αισθηση, και ο Sensor μαμαει!

Πηρα το G402....Η αληθεια ειναι οτι πρεπει να το σθνηιησω λιγο. Κατα τα'αλλα πολυ καλο. Ωραια αισθηση, και ο Sensor μαμαει!

Το εχω 3-4 μηνες τωρα και ακομα δε μπορω να πω οτι το εχω συνηθισει πληρως..failarw συχνα.Ισως φταιει και το surface (razer destructor)

Παντως σε συγκριση με το razer imperator που πηρα το 2010-11 και μου κρατησε 2μιση χρονια ο αισθητηρας του πιστευω πως ειναι κατωτερος και το αισθανομαι.

Το εχω 3-4 μηνες τωρα και ακομα δε μπορω να πω οτι το εχω συνηθισει πληρως..failarw συχνα.Ισως φταιει και το surface (razer destructor)

Παντως σε συγκριση με το razer imperator που πηρα το 2010-11 και μου κρατησε 2μιση χρονια ο αισθητηρας του πιστευω πως ειναι κατωτερος και το αισθανομαι.

Τυροτριφτης, απορω αν δεν εχει φαει τα feet ακομα.. :P

• Like 1

Τυροτριφτης, απορω αν δεν εχει φαει τα feet ακομα.. :P

Ισχυει..εδω και καιρο σκεφτομουν να το αλλαξω αλλα εμεινα στη σκεψη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...