tehAllantin Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 H παλια nuke ηταν FAKIN NUKE. Η νεα ειναι ενα χαρουμενο εργοστασιο στη ΛΑΛΑΛΑΝΤ οπου ο ουρανος ειναι γαλανος και ολα πανε καλα. Ουστ. Αντε να δουμε τι θα κανουν στην inferno. Ενταξει, πολλες γωνιες κ picks αλλα ινφερνο ρε φιλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rafaelpap Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Παιδιά, έχει κανένας κανά case ή key που να μην χρειάζεται;; Αύριο έχω γιορτή και θα ήθελα σας παρακαλώ να μου κάνετε κανα δωράκι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 WAT DE FAK... βασικά παιδιά εγώ έχω σήμερα γιορτή οπότε αν θέλετε να στείλετε κανά ΑΚ ή M4 Stattrak (MW - FN) όποιο skin νάνε κάντε like να σας δώσω το tradelink μου, με αγάπη και λιγότερο χιούμορ... Χριστός Ανέστη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Παιδιά, έχει κανένας κανά case ή key που να μην χρειάζεται;; Αύριο έχω γιορτή και θα ήθελα σας παρακαλώ να μου κάνετε κανα δωράκι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Και της πεινας να πεθαινες bizon sand dashed (battle-scarred) θα σου ριχνα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δωρακι μαθηματα cs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rafaelpap Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Χαχαχ αραξτε, εκανα μια πλακα με εναν φιλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xNoMeRcy Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 καλησπερα,Υπαρχει καποια ουσιωδες διαφορα μεταξυ Optical και Laser mouse στα παιχνιδια?Ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 εγω προσωπικα εχω optical(αρχαιο mx518) και δεν εχω κανενα προβλημα. btw το εχω στα 800dpi(2.19 ingame στο cs) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xNoMeRcy Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 εγω προσωπικα εχω optical(αρχαιο mx518) και δεν εχω κανενα προβλημα. btw το εχω στα 800dpi(2.19 ingame στο cs) Απο οτι καταλαβα εκτος απο τα dpi το optical παραμενει καλυτερο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Οχι. το laser ειναι καλυτερο. Εγω αυτο κτλβα παντως Απλα λεω οτι εγω optical εχω και ολα καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Optical είναι καλύτερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 μαλλον λαθος ειχα καταλαβει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Optical είναι καλύτερα.. το g502 laser δεν ειναι; ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 το g502 laser δεν ειναι; ειναι οχι βεβαια, ειναι ο καλυτερος optical sensor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 το g502 laser δεν ειναι; ειναι Όχι ο 3366 είναι απο τους καλύτερους optical. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα