Προς το περιεχόμενο

Counter-Strike: Global Offensive [CS: GO]

snapshot-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θεωρώ πως αν δεν παίξει ο guardian (όπως δεν έπαιξε σήμερα) το ματς το έχουν οι LG. Διαφορετικά οι Navi θα τους καταστρέψουν, ειδικά αν οι υπόλοιποι παίκτες παίξουν όπως σήμερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εχει τραυματιστει ο καρπος του λεει σαν τον olof, εξαρταται αρκετα και απο αυτον ποσο θα μπορεσει να παιξει ναι αλλα γενικα δεν μου αρεσε η luminosity σημερα παρα τα τρελα comeback που εκαναν. Η navi απο την αλλη δεν επαιξε ο guardian και παλι ανετα περασαν astralis η οποια ειχε περασει ανετα fnatic. :P

Οι astralis έκαναν τρελό choke στο δεύτερο ματς. Και στο πρώτο ο Edward θεωρώ πως ξεπέρασε τον εαυτό του. Top fragger με διαφορά :P.

Οι LG κάναν πολλά λάθη στην αρχή με αποτέλεσμα να περάσουν πολύ μπροστά στο σκορ οι liquid, αλλά μετά έπαιζαν ακριβώς όπως τους έχουμε συνηθίσει. Ο fallen πραγματικά είναι ένας εξαιρετικός leader.

Γενικά σήμερα το ματς θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Θεωρώ πως αν δεν chokeαρουν οι LG και δεν εμφανιστεί ο guardian, έχουν πολλές πιθανότητες να πάρουν το ματς.

Επαιξα 2 ματσακια τωρα που ειμαι σε αδεια, ez games, αλλα τι bug ειναι τουτο?? Ακουω gunfire σε σημεια που δεν ειναι κανενας... Βασικα ακουω τα gunfire που κανουν στους συμπαιχτες μου απ'οτι καταλαβα... πχ ημουν Long (d2) και δεν ηταν κανενας εκει και ακουγα AK να βαρανε λες και ηταν μπροστα μου... Αυτο και σε αλλα σημεια   :wacko:  :blink:

Όπως το περίμενα, ούτε σήμερα έπαιξε καλά. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες όμως των Navi κάνανε φοβερό παιχνίδι, ακόμη και ο Zeus. Γενικά ματσάρα στη mirage. Για να δούμε και την Overpass τώρα.

επικο το shoulder pick του edward που εκανε τον fallen να χασει το shot και εκανε deny το defuse. Eπικό.

Πρεπει να την πεσω για υπνο και ψιλοξενερώνω αλλα νταξ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...