SakafliaC Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Haris από Master Guardian και πάνω μειώνεται τουλάχιστον ο αριθμός των cheaters ή τα ίδια σκατά με silver/gold είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Λέτε για cheaters αλλά εγώ σπάνια βρίσκω. Έως καθόλου. Ή μάλλον δεν το καταλαβαίνω. Ειδικά με το aim bot είναι αρκετά δύσκολο όταν ο άλλος πεθαίνει και ίσως επίτηδες πολλές φορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 ναι και μενα προχθες που επαιζα casual καποιος με ειπε "enjoy your vac ban". κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος για hack αν δεν κανει overwatch εκτος κι αν ο hacker ειναι ντουβαρι. ολοι καποια στιγμη θα μας τυχει σε game να μας βγει λιγο παραπανω ρεντα και να κανουμε πραματα που στον αντιπαλο φαινεται hack. ειδατε καθολου τουρνουα; πολλα απο αυτα που καναν αυτοι αν μας τυχουν να μας τα κανουν θα τους νομιζουμε για hackers. δεν λεω οτι δεν παιζουν hackers αλλα νομιζω οτι υπαρχει πολυ hype για αυτο το θεμα και γιαυτο γινεται τοσο σαλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δε μιλάω τόσο για aim όσο για wallhack παιδιά και δε ξέρω για τα δικά σας games αλλά εγώ πετυχαίνω αρκετά συχνά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Haris από Master Guardian και πάνω μειώνεται τουλάχιστον ο αριθμός των cheaters ή τα ίδια σκατά με silver/gold είναι? Δεν ξερω...Εγω οποτε συνανταω καλους παιχτες τους θεωρω απλα καλους παιχτες...Εκτος απο περιπτωσεις που ενταξει δεν κρυβεται το πραγμα... Τωρα πιστευω οτι ειναι σε ολα τα ranks.. Ομοιομορφα κατανεμημενα Το εχω ξαναπει κιολας μπορεις να κανεις report για καλου κακου...Και μετα δες και το demo απο το match για να δεις αν εχει οντως walls.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 ΈΠΑΙΞΕ ο παλιός και μπήκε gold nova 2 με την μία. αντε να δούμε που θα φτάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Τα 10 ματς που παίζεις για να σου δείξει το skill τι φάση. Έχω δει πανάσχετους αλλά έχω δει και κάτι τούμπανα... Η παναγιά να σε φυλάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChRis6 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Τα 10 ματς που παίζεις για να σου δείξει το skill τι φάση. Έχω δει πανάσχετους αλλά έχω δει και κάτι τούμπανα... Η παναγιά να σε φυλάει. Παίζεις για να πάρεις το πρώτο rank.Θα καθοριστεί ανάλογα με το rank που έχουν οι υπόλοιποι παίκτες.Αν παίζεις με gold novas και κερδίσεις αρκετά match,τότε θα σε βγάλει gold nova.Αν παίζεις με silvers,τότε θα είσαι και εσύ silver 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Λοιπον τα χω παρει με το κωλοMM ... Εχει γεμισει ο τοπος με ατομα που δεν ειναι στο rank τους. Και οχι μονο ειναι αχρηστοι αλλα θαβουν μαζι τους και ολους τους αλλους...Εχω πεσει απο DMG σε MGE ενω το skill group μου ειναι στο eagle. Και δεν ειναι μονο οτι ειναι κακοι aimers ,γιατι αυτο ειναι και θεμα practice ή μπορει να μην ειναι η μερα σου, αλλα δεν μπορω να συγχωρησω καποιον που δεν εχει game sense. Πραγματικα το σκεφτομαι να το διαγραψω το παιχνιδι. Χθες επαιξα ενα και ειχα κατι αχρηστους ουτε μικροφωνα δεν ειχαν...Αν ειναι δυνατον! Και μετα λεω αντε να μπω αλλο ενα γιατι αυτο δεν ηταν game και με βαζει μαζι με κατι premade Ρωσους...Απο το πρωτο round ενταξει λεω κι'αλλο χαμενο game ελεος! Ηταν ενας ντολμας afk στα περισσοτερα rounds και ερχονταν οταν ειχαμε πεθανει ολοι οι υπολοιποι και μετα προφανως ψοφουσε και αυτος.. 2 rounds πηραμε... 1 που εκανα 4Κ εγω και αλλο ενα που εκανε ενας φιλος μου...Και επειδη ειχα τρελαθει με τους αχρηστους ριχνω ενα μαχαιρι σε αυτον που ηταν afk για να ξυπνησει, ζητημα να του εκανα 30 dmg, και γυρναει και με σκοτωνει με το awp...Eνταξει εκει ξεχυλισε το ποτηρι..Μολις αρχισε το round εφαγε HS με spray του επεσε το κεφαλι κατω και εγω προφανως εγινα kick αυτοματα απο τον server γιατι ηταν στο spawn και στην αρχη του round... Και εκτος απο τους trollerαδες που χαλανε τα games των αλλων εχω και τον καθε nooba οποτε μπαινω Deathmatch να λεει "HarryS you piece of shit close your hacks". Εκανε stream o Scream χθες απο τους Titan και αυτος το AK το παιζει με tap δηλαδη οπως το πιστολι, 1 σφαιρα για HS... Και επειδη το προσπαθουσα και σε aim_maps αυτο το πραγμα λεω κατσε να μπω σε ενα DM να το προσπαθησω μιας κ ειχα πορωθει... Μπαινω και οποτε εβλεπα καποιον τον ετρωγα μονοσφαιρο γιατι εκανα 1 tap shots...Το τι ακουσα στο chat ενταξει... Και προφανως ολοι Ελληναρες! Μονο ο Ελληνας δεν μπορει να πιστεψει οτι καποιος ειναι καλυτερος απο αυτον..Και προφανως στο 2ο DM επειδη γραφαν συνεχεια "pls kick him, pls kick him" με καναν και kick επειδη ειχα καλο aim και αυτοι νομιζαν οτι εχω hacks επειδη εριχνα μονοσφαιρα...Αισχος και ντροπη.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Καλά το vote kicking είναι χρήσιμο μεν, αλλά τρελή μαλακία δε. Σε κάνουν kick για οτιδήποτε, ειδικά αν παίζεις με άλλους premade 50-50 να φας kick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 εγω ο λογος που το εχω παρατησει το game ειναι οτι δεν εχω premades. οχι οτι δεν παιζω καθολου αλλα παλιοτερα ελιωνα. νταξει αλλη φαση οταν παιζεις 4αδα-5αδα αλλαζει ολο το game 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g8anos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Είμαι master guardian 1 και δεν εχω πετύχει ποτέ cheaters στα match... Μόνο κατι τρομπες που συναντάς σε ολα τα skill levels, οπως πχ χθες ενας απο το team μου πηγε AFK, οταν ειχαμε διαφορα 1 - 2 γυρους με τους αντιπάλους... Η καλυτερη φάση ειναι να εχεις δικο σου team Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπον τα χω παρει με το κωλοMM ... Εχει γεμισει ο τοπος με ατομα που δεν ειναι στο rank τους. Και οχι μονο ειναι αχρηστοι αλλα θαβουν μαζι τους και ολους τους αλλους...Εχω πεσει απο DMG σε MGE ενω το skill group μου ειναι στο eagle. Και δεν ειναι μονο οτι ειναι κακοι aimers .... Νευράκια; Για αυτό το διέγραψα και εγώ το κ@λοπαίχνιδο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Νευράκια; Για αυτό το διέγραψα και εγώ το κ@λοπαίχνιδο! Καπως ετσι με βλεπω και μενα αν συνεχιστει ετσι το πραγμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g8anos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Ποιός θέλει να φτιάξουμε team? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα