hackerW32 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 fatNinja kolonoskopisi XamenosXronoX nikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
khr1s Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Αφου σε λενε Ραφαηλ απο οτι καταλαβα μπορεις να βαλεις Raffaello οπως ειναι και το χελωνονιτζακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 cyka blyat βαλε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Αν είσαι καλός θα σου πρότεινα το δικό μου: N3ed-4-Kil!$ Κάποτε μεγαλουργούσα στο 1.6 στα Bnb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rafaelpap Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 fatNinja kolonoskopisi XamenosXronoX nikos Το XamenosXronos μαρεσε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 ακομα kai KamenosKronos - KamenosXronos BombasticBullet Kill-A-Pleaser HappyRider Erekra GlowBullets Not-A-Penis McBulletTime πφφτ οχι, δεν ειναι αλλαγμενα ονοματα προϊόντων απο sexshop και οταν ηθελα ενα ονομα για το καναλι μου στο youtube, το μονο που μου ηρθε ηταν, ενα παπαφιλιψ.. wow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rafaelpap Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 ακομα kai KamenosKronos - KamenosXronos BombasticBullet Kill-A-Pleaser HappyRider Erekra GlowBullets Not-A-Penis McBulletTime πφφτ οχι, δεν ειναι αλλαγμενα ονοματα προϊόντων απο sexshop και οταν ηθελα ενα ονομα για το καναλι μου στο youtube, το μονο που μου ηρθε ηταν, ενα παπαφιλιψ.. wow χαχαχ οκ ενα απο αυτα θα βαλω. ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hasta La Vista Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 αν ψηθεί κανένας add στο steam http://steamcommunity.com/id/udaba/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
khr1s Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Βαλε name ΠαλιCarry 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CrimsonSky_gr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Ειμαστε αρκετοι που παιζουμε για να στησουμε κανα 10man καμια φορα? Γενικα community games φαση εχουν οργανωθει ποτε στο insomnia? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 αν και low player εγώ είμαι μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Ειμαστε αρκετοι στο insomnia αλλα αντε να μαζεψεις 10 ατομα να μπορουν την ιδια ωρα, εδω ουτε 4-5 δεν μπορουμε να βρουμε για comp.. btw δοκιμαζω το g502 αυτη τη στιγμη, καλος ο sensor as expected με τοσο hype, τα clicks παρα πολυ καλα ισως τα καλυτερα ever αλλα υπερβολικα βαρυ και λαθος κατανεμημενο το βαρος του, μετα απο μερικα games με κουραζει αρκετα. Θα παρω 1mm feet και θα βγαλω εντελως το καπακι απο κατω ισως και να το ανοιξω να βγαλω τιποτα που δεν χρειαζεται μηπως και παει σε νορμαλ επιπεδο για fps, ηδη χωρις το καπακι ειναι καλυτερο απλα θελει χοντρα feet γιατι χανεις το δεξι μερος.. Το χειροτερο ομως ειναι το scroll wheel, σε καθε fast swipe κανει rattle υπερβολικα ενοχλητικο λες και κατι κουνιεται κατι μεσα, οπως διαβασα ειναι κοινο προβλημα και δεν εκατσε μονο στο δικο μου. Το ελυσα με λιγη μονωτικη ταινια περασμενη σε χαρτι την οποια σφηνωσα μεσα χωρις να μπλοκαρω το wheel καθολου, παλι το χρησιμοποιω και δεν κανει rattle. Ειναι καλο mouse αλλα λιγο DIY αν το θες μονο για csgo και παιζεις low sens. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Εγω με το 402 δεν εχω καποιο θεμα με το πως κανει η ροδελα παντως.Θα το συνηθισεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Το g402 δεν το κανει δεν εχουν την ιδια ροδελα ενταξει τωρα την εφτιαξα αντε να ερθουν και τα feet να χασει λιγο βαρος και πιστευω θα ειναι μια χαρα, default οπως ειναι παντως δεν κανει για εμενα για csgo και κριμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 δλδ το νιωθεις βαρύ το ποντίκι; εμενα μια χαρα μου φαινεται. Το g402 το θυμαμαι λιγο μικρο παντως για το χέρι μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα