infin1tyGR Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δεν μπορείς να το αλλάξεις με command, πρέπει να αλλάξεις το όνομά σου στο Steam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satafaka Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Ρε παιδιά, πόσο ξύλο πρέπει να πέσει για να παίξουμε επιτέλους competitive? Από ότι κατάλαβα πρέπει να φτάσω level 3. Είμαι level 1 και παίζω μόνο casual. Υπάρχει τρόπος να ανεβούμε πιο γρήγορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Ρε παιδιά, πόσο ξύλο πρέπει να πέσει για να παίξουμε επιτέλους competitive? Από ότι κατάλαβα πρέπει να φτάσω level 3. Είμαι level 1 και παίζω μόνο casual. Υπάρχει τρόπος να ανεβούμε πιο γρήγορα? Εγω deathmatch ειχα παιξει για να φτασω level 3, και εριχνα συνεχεια 60kills οποτε με εβγαλε σχετικα γρηγορα. (σιγουρα 2 ωρες deathmatch!). Ειναι score x mode_multiplier, οποτε θες γενικα να κανεις πολλα kills! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyotats Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 εγω εχω τα εξης θεματα. μερικες φορες δεν μου ανοιγη την βαθμολογια με το TAB και μου εμφανιζει εναν τετραγωνο μικρο χαρτη, και μερικες φορες δεν μαφηνει να αγορασω τα 2 sniper ενω εχω λεφτα. ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo1966 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 αν αλλαξεις την αναλυση και την επαναφερεις θα φτιαξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 εγω εχω τα εξης θεματα. μερικες φορες δεν μου ανοιγη την βαθμολογια με το TAB και μου εμφανιζει εναν τετραγωνο μικρο χαρτη, και μερικες φορες δεν μαφηνει να αγορασω τα 2 sniper ενω εχω λεφτα. ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο? H θα κανεις restart το παιχνιδι ή θα αλλαξεις την αναλυση οπως ειπε ο teo και σε μια αλλη και μετα παλι πισω σε αυτη που ειχες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo1966 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) η volvo τα χει κανει ολα τανα μετα τα update που εκαναν reset ολα τα settings. οπως εχω ξαναπει εχω σταματησει να παιζω σε official servers εδω και 1 χρονο με τον υπολοιπο καιρο να παιζω FFA και aim map με bot. τελευταια το game ειναι unstable και γω εψαχνα καθε πιθανο και απιθανο τροπο να το διορθωσω αλλαζα ολα τα settings απο tickrate μεχρι video settings... μεχρι που σημερα ανακαλυψα γιατι το sv και το var ειναι στο ~1+ ms που κανει το παιχνιδι unstable ακομα και την εικονα να μην ειναι smooth παρα τα FPS. πως το διορθωσα??? απλα αλλαζωντας το max fps 300 σε 200 η 150 δειτε διαφορα πριν και μετα εντιτ μπορει να ειναι και απο το γνωστο θεμα με την θερμοκρασια που ο επεξεργαστης κοβει σε αποδοση θα καθαρισω το κουτι και θα αλλαξω παστα στον επεξεργαστη αυριο να δουμε τι απο τα 2 ειναι Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2015 από teo1966 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Σε online server συμβαινει το ιδιο ομως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μου πήρε τρία χρονια αλλα τελικά το πήρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo1966 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Σε online server συμβαινει το ιδιο ομως? λογικα ναι μιας και οσο προσθετω bot τοσο ανεβαινουν τα ms σε σημειο που οταν ερχονται κοντα κοκκινιζουν sv & var αλλαξα παστα σε επεξεργαστη και το προβλημα παραμενει.. α να πω οτι με max_fps 0 γραφει 300+ fps τι να πεις για την VOLVO... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 λογικα ναι μιας και οσο προσθετω bot τοσο ανεβαινουν τα ms σε σημειο που οταν ερχονται κοντα κοκκινιζουν sv & var αλλαξα παστα σε επεξεργαστη και το προβλημα παραμενει.. α να πω οτι με max_fps 0 γραφει 300+ fps τι να πεις για την VOLVO... Οχι, αυτο συμβαινει μονο offline. Εγω offline στην AK map με bots εχω 150-200 fps (ενω κανονικα εχω 300+) και αμα αρχισω και παιζω γρηγορα και σκοτωνω τα botια και κανουν respawn πιο γρηγορα αρχιζει και γινεται κιτρινο και κοκκινο το sv...Πραγμα που online δεν συμβαινει εκτος και αν ειναι σκουπιδι ο server (οπως ενας ελληνικος που μπαινω και παιζω ) Μου πήρε τρία χρονια αλλα τελικά το πήρα Θα καρκινιασεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δεν νομίζω tbh, παίζω τελείως για fun, τα μοναδικά πράγματα που με εκνευρίζουν πια είναι bugs κτλ, but hey u never know Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μιας και το πήρα και εγώ και παίζω μόνο casual προς το παρων.Εκτός από κάτι τυπάδες με αντανακάστικά pro ,βλέπω μερικές φορες άτομα απλά να πυροβολάνε ώπου νανε και να με σκοτώνουν.Η το άλλο να χτυπάω τον αντίπαλο 3-4 σφαίρες να φένεται και το αίμα από πίσω και να δείχνει μετά όταν με σκότωσε ότι δεν τον πέτυχα καμία φορά.Πως το κάνουν αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δεν νομίζω tbh, παίζω τελείως για fun, τα μοναδικά πράγματα που με εκνευρίζουν πια είναι bugs κτλ, but hey u never know Καλα πλεον και γω για fun παιζω, ουτε rank με νοιαζει ουτε τιποτα... Υπηρχε μια ωραια εικονα που ελεγε: every time I die: 1% cause of bad aim, 99% fuckin bullshit Θα το καταλαβεις αυτο στην πορεια Μιας και το πήρα και εγώ και παίζω μόνο casual προς το παρων.Εκτός από κάτι τυπάδες με αντανακάστικά pro ,βλέπω μερικές φορες άτομα απλά να πυροβολάνε ώπου νανε και να με σκοτώνουν.Η το άλλο να χτυπάω τον αντίπαλο 3-4 σφαίρες να φένεται και το αίμα από πίσω και να δείχνει μετά όταν με σκότωσε ότι δεν τον πέτυχα καμία φορά.Πως το κάνουν αυτό? ping? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μιας και το πήρα και εγώ και παίζω μόνο casual προς το παρων.Εκτός από κάτι τυπάδες με αντανακάστικά pro ,βλέπω μερικές φορες άτομα απλά να πυροβολάνε ώπου νανε και να με σκοτώνουν.Η το άλλο να χτυπάω τον αντίπαλο 3-4 σφαίρες να φένεται και το αίμα από πίσω και να δείχνει μετά όταν με σκότωσε ότι δεν τον πέτυχα καμία φορά.Πως το κάνουν αυτό? Απλά είναι ηλίθιο το παιχνίδι. Για να παίρνεις headshots σημάδευε τα πόδια. Αυτό κάνω εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα