Προς το περιεχόμενο

Counter-Strike: Global Offensive [CS: GO]

snapshot-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν γίνεται αγορά με paypal ακόμη. Όπως στο steam. Βάλε κατευθείαν την χρεωστική σου στo steam και θα μπορείς να αγοράσεις κανονικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν γίνεται αγορά με paypal ακόμη. Όπως στο steam. Βάλε κατευθείαν την χρεωστική σου στo steam και θα μπορείς να αγοράσεις κανονικά.

Ούτε έτσι τα κατάφερα φίλε μου...

Το steam μου πετάει αυτό:

Η αγορά σας δεν ολοκληρώθηκε. Οι πληροφορίες πιστωτικής κάρτας σας απορρίφθηκαν από την εταιρεία πιστωτικής κάρτας σας.

Σημειώστε ότι σε μερικές περιπτώσεις, η εταιρεία πιστωτικής κάρτας σας μπορεί να θέσει ένα «πάγωμα» στα χρήματα του λογαριασμού σας, αλλά δε θα χρεωθείτε. Αφού διορθώσετε όποια λάθη παρουσιάζονται στις παρακάτω πληροφορίες, προσπαθήστε την αγορά σας ξανά.

Visa χρεωστική έχω στην Πειραιώς αλλά OK το πέρασε τελικά μετά από 2 προσπάθειες...

Το κατεβάζω τώρα να θυμηθούμε τα παλιά... τα ΠΟΛΥ παλιά!!!! :D :D

Visa χρεωστική έχω στην Πειραιώς αλλά OK το πέρασε τελικά μετά από 2 προσπάθειες...

Ωραίος, αντε καλή διασκέδαση!

Μην κανεις το λαθος να παιξεις το GO σαν το 1.6, ειναι τελειως διαφορετικο παιχνιδι...Οτι ηξερες ξεχνα το και παιξτο σαν να παιζεις για πρωτη φορα counter.

Ωραίος, αντε καλή διασκέδαση!

Μην κανεις το λαθος να παιξεις το GO σαν το 1.6, ειναι τελειως διαφορετικο παιχνιδι...Οτι ηξερες ξεχνα το και παιξτο σαν να παιζεις για πρωτη φορα counter.

Παιδιά sorry αν το χαλάω αλλά τελικά μάπα το καρπούζι :/ 

Έπαιξα 1-2 games με bot για να δω τι συμβαίνει και δυστυχώς απογοητεύτηκα :(

Εντάξει είχα πολλά χρόνια να παίξω, λογικό είναι να χρειάζεται απ'την αρχή εξοικείωση αλλά δεν μου άφησε καλές εντυπώσεις.

Το 1.6 δεν το πρόλαβα, διαλύσαμε την τότε clan (clan δεν λέγαμε τα teams τότε? :D) πριν βγει το release του 1.6.

Anyway, ελπίζω να στην πορεία να μου αρέσει τελικά. Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Παιδιά sorry αν το χαλάω αλλά τελικά μάπα το καρπούζι :/ 

Έπαιξα 1-2 games με bot για να δω τι συμβαίνει και δυστυχώς απογοητεύτηκα :(

Εντάξει είχα πολλά χρόνια να παίξω, λογικό είναι να χρειάζεται απ'την αρχή εξοικείωση αλλά δεν μου άφησε καλές εντυπώσεις.

Το 1.6 δεν το πρόλαβα, διαλύσαμε την τότε clan (clan δεν λέγαμε τα teams τότε? :D) πριν βγει το release του 1.6.

Anyway, ελπίζω να στην πορεία να μου αρέσει τελικά. Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Μην το παρεξηγεις απο τωρα...Σε διαβεβαιωνω οτι εχει πολυ καλο gameplay,αλλα ειναι τα κακα του σημεια...

παιδια κατεβασα απο τορρεντ το cs go  μεχρι χθες επεζα κανονικα σε διαφορους servers. σημερα ομως οταν μπαινω δεν μου εμφανιζει με το TAB την βαθμολογια  και δεν μαφηνει να αγορασω το sniper . ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?

παιδια κατεβασα απο τορρεντ το cs go  μεχρι χθες επεζα κανονικα σε διαφορους servers. σημερα ομως οταν μπαινω δεν μου εμφανιζει με το TAB την βαθμολογια  και δεν μαφηνει να αγορασω το sniper . ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?

Δεν γινεται να παιξεις αν δεν το αγορασεις.

Ρε σεις το mm picker παιζει καλα σε σας?? Εμενα ολο Ρωσους μου βγαζει ***, και εχω βαλει West!

Invade εχουν κανει οι ***? :P

Καλα παιζει, παντα παταω status να δω που μπηκα και ειμαι στον west μονο και εγω αλλα εχει Ρωσους με ~100-110 ping ναι, το πηραν χαμπαρι οτι δεν μπαινουμε στον east για αυτους και ερχονται εκει πλεον. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...