naruto14 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν γίνεται αγορά με paypal ακόμη. Όπως στο steam. Βάλε κατευθείαν την χρεωστική σου στo steam και θα μπορείς να αγοράσεις κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satafaka Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν γίνεται αγορά με paypal ακόμη. Όπως στο steam. Βάλε κατευθείαν την χρεωστική σου στo steam και θα μπορείς να αγοράσεις κανονικά. Ούτε έτσι τα κατάφερα φίλε μου... Το steam μου πετάει αυτό: Η αγορά σας δεν ολοκληρώθηκε. Οι πληροφορίες πιστωτικής κάρτας σας απορρίφθηκαν από την εταιρεία πιστωτικής κάρτας σας. Σημειώστε ότι σε μερικές περιπτώσεις, η εταιρεία πιστωτικής κάρτας σας μπορεί να θέσει ένα «πάγωμα» στα χρήματα του λογαριασμού σας, αλλά δε θα χρεωθείτε. Αφού διορθώσετε όποια λάθη παρουσιάζονται στις παρακάτω πληροφορίες, προσπαθήστε την αγορά σας ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Visa έχεις? Από ποια τράπεζα? Ξαναδοκίμασε σε καμία 1-2 ώρες, λογικά θα στο πάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntoubroutza Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά αυτά τα pin τι είναι?Πχ dust II pin,Guardian pin κλπ Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satafaka Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Visa χρεωστική έχω στην Πειραιώς αλλά OK το πέρασε τελικά μετά από 2 προσπάθειες... Το κατεβάζω τώρα να θυμηθούμε τα παλιά... τα ΠΟΛΥ παλιά!!!! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Visa χρεωστική έχω στην Πειραιώς αλλά OK το πέρασε τελικά μετά από 2 προσπάθειες... Το κατεβάζω τώρα να θυμηθούμε τα παλιά... τα ΠΟΛΥ παλιά!!!! :D Ωραίος, αντε καλή διασκέδαση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Το κατεβάζω τώρα να θυμηθούμε τα παλιά... τα ΠΟΛΥ παλιά!!!! :D Μην κανεις το λαθος να παιξεις το GO σαν το 1.6, ειναι τελειως διαφορετικο παιχνιδι...Οτι ηξερες ξεχνα το και παιξτο σαν να παιζεις για πρωτη φορα counter. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satafaka Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ωραίος, αντε καλή διασκέδαση! Μην κανεις το λαθος να παιξεις το GO σαν το 1.6, ειναι τελειως διαφορετικο παιχνιδι...Οτι ηξερες ξεχνα το και παιξτο σαν να παιζεις για πρωτη φορα counter. Παιδιά sorry αν το χαλάω αλλά τελικά μάπα το καρπούζι :/ Έπαιξα 1-2 games με bot για να δω τι συμβαίνει και δυστυχώς απογοητεύτηκα Εντάξει είχα πολλά χρόνια να παίξω, λογικό είναι να χρειάζεται απ'την αρχή εξοικείωση αλλά δεν μου άφησε καλές εντυπώσεις. Το 1.6 δεν το πρόλαβα, διαλύσαμε την τότε clan (clan δεν λέγαμε τα teams τότε? ) πριν βγει το release του 1.6. Anyway, ελπίζω να στην πορεία να μου αρέσει τελικά. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά sorry αν το χαλάω αλλά τελικά μάπα το καρπούζι :/ Έπαιξα 1-2 games με bot για να δω τι συμβαίνει και δυστυχώς απογοητεύτηκα Εντάξει είχα πολλά χρόνια να παίξω, λογικό είναι να χρειάζεται απ'την αρχή εξοικείωση αλλά δεν μου άφησε καλές εντυπώσεις. Το 1.6 δεν το πρόλαβα, διαλύσαμε την τότε clan (clan δεν λέγαμε τα teams τότε? ) πριν βγει το release του 1.6. Anyway, ελπίζω να στην πορεία να μου αρέσει τελικά. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Μην το παρεξηγεις απο τωρα...Σε διαβεβαιωνω οτι εχει πολυ καλο gameplay,αλλα ειναι τα κακα του σημεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Ρε σεις το mm picker παιζει καλα σε σας?? Εμενα ολο Ρωσους μου βγαζει ***, και εχω βαλει West! Invade εχουν κανει οι ***? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyotats Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 παιδια κατεβασα απο τορρεντ το cs go μεχρι χθες επεζα κανονικα σε διαφορους servers. σημερα ομως οταν μπαινω δεν μου εμφανιζει με το TAB την βαθμολογια και δεν μαφηνει να αγορασω το sniper . ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 παιδια κατεβασα απο τορρεντ το cs go μεχρι χθες επεζα κανονικα σε διαφορους servers. σημερα ομως οταν μπαινω δεν μου εμφανιζει με το TAB την βαθμολογια και δεν μαφηνει να αγορασω το sniper . ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? Δεν γινεται να παιξεις αν δεν το αγορασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δεν γινεται να παιξεις αν δεν το αγορασεις. Μια χαρα μπορεις να παιξεις non-steam αλλα μονο στους community servers και δεν εχει πολλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Ρε σεις το mm picker παιζει καλα σε σας?? Εμενα ολο Ρωσους μου βγαζει ***, και εχω βαλει West! Invade εχουν κανει οι ***? Καλα παιζει, παντα παταω status να δω που μπηκα και ειμαι στον west μονο και εγω αλλα εχει Ρωσους με ~100-110 ping ναι, το πηραν χαμπαρι οτι δεν μπαινουμε στον east για αυτους και ερχονται εκει πλεον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyotats Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 παιδια ονομα με πια εντολη βαζω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα