Προς το περιεχόμενο

Counter-Strike: Global Offensive [CS: GO]

snapshot-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χθες εριξα ενα shot με το awp στο CHEST του enemy και το εκανε render σαν legshot, εννοειται με πηρε kill σε 1v1 situation και ξενερωσα για το υπολοιπο game.Το αστειο ειναι πως ηταν ξεκαθαρο chest, ουτε jump/duck εκανε ο αλλος και το ελεγαν και οι δικοι μου μετα το round.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Συμβαίνει αλλα για δοκίμασε cl_interp_ratio 2 αν το έχεις 1, το έγραψα και σε ένα ποστ πριν λένε ότι αν έχεις τέτοια θέματα όπως και πχ να βλέπεις αίμα και no dmg ειναι καλύτερο.

• Like 2

Σε κάτι βίντεο που είδα, το spray στο cs:go είναι πανάθλιο. Λες και έχεις πάρεις ένα όπλο, το έχεις κρεμάσει με ένα σχοινί και το έχεις βάλει να ρίχνει. Θα έπρεπε να το χαμηλώσουν λίγο, δεν είναι δυνατόν να στοχεύω στα πόδια και να πετυχαίνω κεφάλι.

Αν δεν μπορεις να μαθεις το spray pattern μπορεις καλλιστα να κανεις taps ή bursts.

Επισης αν δεν ειχε "δυσκολο" recoil τοτε θα ηταν σταν το battlefield.

Σε κάτι βίντεο που είδα, το spray στο cs:go είναι πανάθλιο. Λες και έχεις πάρεις ένα όπλο, το έχεις κρεμάσει με ένα σχοινί και το έχεις βάλει να ρίχνει. Θα έπρεπε να το χαμηλώσουν λίγο, δεν είναι δυνατόν να στοχεύω στα πόδια και να πετυχαίνω κεφάλι.

Μάλλον δεν έχεις ρίξει IRL για να δεις πως κλοτσάει ένα rifle σε full auto. Ευτυχώς που είναι έτσι και όχι σαν όλα τα αλλα fps. Επίσης βρίσκω το jump τελείως λάθος να υπάρχει, ένα vault θα ήταν αρκετό και η κίνηση θα ήταν καλύτερα άμα ήταν πιο αργή. Ένα καλο realistic shooter θα δούμε ποτε άραγε?! (arma sux)

Μάλλον δεν έχεις ρίξει IRL για να δεις πως κλοτσάει ένα rifle σε full auto. Ευτυχώς που είναι έτσι και όχι σαν όλα τα αλλα fps. Επίσης βρίσκω το jump τελείως λάθος να υπάρχει, ένα vault θα ήταν αρκετό και η κίνηση θα ήταν καλύτερα άμα ήταν πιο αργή. Ένα καλο realistic shooter θα δούμε ποτε άραγε?! (arma sux)

Όχι δεν έχω ρίξει όπως και το 99% της Ελλάδας αλλά στα διάφορα βίντεο του youtube που έχω χαζέψει η σφαίρα δεν ξεκινάει απο το πάτωμα και φτάνει στο ταβάνι. Θα μπορούσε να είναι πιο μαζεμένο.

Γενικά όμως έχω ψιλοαπογοητευτεί. Όλα τα παιχνίδια που μπαίνω είναι σε dust2 και όλα έχουν ρώσους βλάκες. Μικρός θυμάμαι στο cs:source έπαιζα σε κάτι πίστες mcdonalds, μια τεράστια κουζίνα, pool κ.α. Εδώ δεν μπορώ να βρώ ούτε καν italy.

Ναι ok κατά ριπάς σπανια στο στρατό. Τουλάχιστον σε όλα τα προηγούμενα CS να βρείς custom maps δεν ήταν ποτε πρόβλημα, αν είναι όντως έτσι στο GO μαλακια τότε. Δηλαδή όλοι παίζουν τα 5-6 match maps?!

oberyn οτι μαλαγανια εκανες στο 1.6 και θεωρουσες τον εαυτο σου αρχηγο δεν υπαρχει εδω...Με αυτα που λες καταλαβαινω ποσο ξερεις το game...Εισαι πρωτη μερα στο install, δεν εχεις μαθει τιποτα ακομα. Απ'οτι φαινεται ουτε το 1.6 το επαιζες σωστα.. Κατσε μαθε να κανεις spray

Άλλο πράγμα ανέφερα στον παραπάνω και ποτέ δεν αναφέρθηκα στο θέμα cheat μάλλον έχω παρεξηγηθεί.... είπα ότι το recoil control του 1.6 με αυτό του csgo είναι μέρα με νύχτα καθώς στο 1ο μπορούσες να αλλάξεις όλα τα command μέσω του config ενώ σε αντίθεση με το csgo δεν γίνεται τίποτα. Όσον αφορά το τι παιχτης ήμουν και τι έκανα και πόσο ξέρω να παίζω.... άστο να το ξέρουν αυτοί που με γνώρισαν... Η διαφορά μερικών είναι ότι κάποιοι παίζουν πάνω από 10 χρόνια 1.6 από εποχή half-life... και άλλοι ξεκίνησαν από εποχή csgo...

Ναι ok κατά ριπάς σπανια στο στρατό. Τουλάχιστον σε όλα τα προηγούμενα CS να βρείς custom maps δεν ήταν ποτε πρόβλημα, αν είναι όντως έτσι στο GO μαλακια τότε. Δηλαδή όλοι παίζουν τα 5-6 match maps?!

Ειναι συγκεκριμενο το map pool. Παιζονται μονο αυτες που παιζονται στα πρωταθληματα (dust2,mirage,inferno, cache, overpass,train, cobblestone). Δεν τις λες και λιγες.

Όχι δεν έχω ρίξει όπως και το 99% της Ελλάδας αλλά στα διάφορα βίντεο του youtube που έχω χαζέψει η σφαίρα δεν ξεκινάει απο το πάτωμα και φτάνει στο ταβάνι. Θα μπορούσε να είναι πιο μαζεμένο.

To recoil ειναι easy to learn, hard to master. Αν δεν μπορεις να το κανεις control (εχω βαλει ακριβως στην προηγουμενη σελιδα βιντεο με τον friberg να δειχνει το recoil) τοτε μαλλον δεν μπορεις να παιξεις counter strike.

Αν και νομιζω οτι κανεις λαθος προσεγγιση. Το recoil δεν θα το μαθεις μεσα απο καμια θεικη δυναμη, πρεπει εσυ να φροντισεις για αυτο. Θα μπεις σε εναν server θα χτυπας στον τοιχο να δεις το pattern και θα προσπαθησεις αν το κανεις counter Κανοντας ακριβως το αντιθετο pattern, δεν ειναι και επιστημη...

Και περα απο αυτο, οι 10 πρωτες σφαιρες πανε ολες σε ευθεια, απλα τραβας κατω, ελεος..

oberyn οτι μαλαγανια εκανες στο 1.6 και θεωρουσες τον εαυτο σου αρχηγο δεν υπαρχει εδω...Με αυτα που λες καταλαβαινω ποσο ξερεις το game...Εισαι πρωτη μερα στο install, δεν εχεις μαθει τιποτα ακομα. Απ'οτι φαινεται ουτε το 1.6 το επαιζες σωστα.. Κατσε μαθε να κανεις spray

Άλλο πράγμα ανέφερα στον παραπάνω και ποτέ δεν αναφέρθηκα στο θέμα cheat μάλλον έχω παρεξηγηθεί.... είπα ότι το recoil control του 1.6 με αυτό του csgo είναι μέρα με νύχτα καθώς στο 1ο μπορούσες να αλλάξεις όλα τα command μέσω του config ενώ σε αντίθεση με το csgo δεν γίνεται τίποτα. Όσον αφορά το τι παιχτης ήμουν και τι έκανα και πόσο ξέρω να παίζω.... άστο να το ξέρουν αυτοί που με γνώρισαν... Η διαφορά μερικών είναι ότι κάποιοι παίζουν πάνω από 10 χρόνια 1.6 από εποχή half-life... και άλλοι ξεκίνησαν από εποχή csgo...

Το global offensive ειναι διαφορετικο παιχνιδι, προφανως δεν εχει το ιδιο recoil. Οποιος ομως επαιζε το 1.6 εχει σημαντικο πλεονεκτημα σε καποιον που ξεκιναει το csgo. Κυριως σε game sense. Οποτε παραπονα δεν χωρανε πουθενα. Αν δεν μπορεις να γινεις καλος στο csgo σημαινει οτι κατι εκανες λαθος και στο 1.6 .... 

Ξεκινα να παιζεις το παιχνιδι απο την αρχη, ξεχνα οτι ηξερες.

Σε αυτό το σκέλος αναφέρθηκα κι εγώ στο ότι είναι εντελώς διαφορετικά τα recoil τους... και σε τίποτα παραπάνω. Δεν είπα ποτέ με ποιο κουμπί σκύβει και με ποιο κουμπί πυροβολεί... το Counter Strike δεν είναι ΜΟΝΟ παιχνίδι skill... αλλά με μυαλό όπου με τα χρόνια αποκτάς εμπειρία.

Το skill imho είναι 20%, τα υπόλοιπα είναι map positioning & teamwork. Για μένα 7 maps είναι λίγα αλλα anyways αδιάφορο tbh για ranks/ranked κτλ.

Αν με το skill εννοεις το aim, τοτε δεν ειναι ακριβως ετσι...Οταν εχεις ομαδα μπορεις να το πεις αυτο, αλλα οταν μπαινεις soloq που το teamwork ειναι ελαχιστο (οσο κακο και ας ειναι αυτο) τοτε το skill εκει ειναι 80% (δλδ 1 πολυ καλος παιχτης μπορει να κουβαλησει ολη την ομαδα). Eιναι πολλα πραγματα που μετρανε. Ακομα και στην ομαδα θελεις τουλαχιστον 2 ατομα με τρομερο aim, γιατι στην τελικη ερχεται στα 1v1, τα οποια ειναι καθαρα aim (τις περισσοτερες φορες) και αν δεν εχεις καλους fraggers την ***...

Εγω θεωρω ως skill το πακετο, το οποιο περιλαμβανει aim,map awareness,teamwork και γενικοτερα game sense.

Τωρα τα maps ειναι τοσα για τον εξης λογο. Επειδη σε καθε Map πρεπει να ξερεις βασικα strats τα οποια βασιζονται σε smokes, flashes κτλ δεν γινεται να ξερεις πχ 15 πιστες. Δηλαδη το map pool πρεπει να ειναι περιορισμενο!

Αλλα ομως οταν πας να παιξεις competitive εκτος απο το βασικο map pool που παιζουν οι pros μπορεις να βαλεις και αλλες πιστες οπως italy,vertigo,nuke κτλ αλλα οπως ειναι προφανες ελαχιστος κοσμος παιζει πιστες που δεν ειναι στο map pool. Αυτοι που τις παιζουν το κανουν μονο για fun.. Οποτε βρισκεις δυσκολα games σε αυτες...

Αλλα το καλο με το counter ειναι οτι ακομα και 1 πιστα να παιζεις επειδη καθε παιχνιδι ειναι τελειως διαφορετικο, δεν χρειαζεσαι πολλα maps οπως σε αλλα fps για να μην βαριεσαι.

Συμβαίνει αλλα για δοκίμασε cl_interp_ratio 2 αν το έχεις 1, το έγραψα και σε ένα ποστ πριν λένε ότι αν έχεις τέτοια θέματα όπως και πχ να βλέπεις αίμα και no dmg ειναι καλύτερο.

Χαχαχα και αυτο με τα αιματα μου συμβαινει πολυ συχνα.Θα το δοκιμασω αυτο που ειπες παντως, αν και δεν το εχω πειραξει ποτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...