{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Hari να φανταστώ ότι παίζεις τελείως competitive έτσι?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Hari να φανταστώ ότι παίζεις τελείως competitive έτσι?! Δεν ειμαι professional gamer, αλλα το counter strike ειναι εντελως διαφορετικο παιχνιδι απο τα υπολοιπα fps. Και αν θελεις να το παιξεις σωστα και να νιωσεις την διαφορα θα πρεπει να το παιξεις και σωστα. πχ δεν μπορεις να παιξεις counter με ενα mousepad 12x12, πρεπει να παρεις το μεγαλο το 40χ40. Ειναι καποια πραγματα που ετσι ειναι... Και αυτο με τα fps οσο περιεργο και αν φαινεται ισχυει στο συγκεκριμενο παιχνιδι...Παιζεις για το gameplay οχι για τα γραφικα. Ειναι σαν να παιζεις ocarina of time του nintendo 64. Δεν το παιζεις για τα γραφικα... Παλιοτερα με ενοιαζε πιο πολυ και για το rank κτλ και εκανα και λιγο practice αλλα εδω και μισο χρονο παιζω πολυ χαλαρα και πολυ λιγοτερο απ'όσο επαιζα...Απλα συνεχιζω να μπαινω στο thread και γενικα να εχω επαφη με το παιχνιδι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δεν χρειαζεται να παιζεις με χαμηλες αναλυσεις για να εχεις πολλα fps, αυτο δεν καταλαβαινεις εσυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δεν χρειαζεται να παιζεις με χαμηλες αναλυσεις για να εχεις πολλα fps, αυτο δεν καταλαβαινεις εσυ. Δεν ειδες το βιντεο.. Μπορει σε 1080 να παιζεις με 200fps, και αν το αλλαξεις σε 1280χ960 ή καποια αλλη αναλυση να πας στα 300+ Δεν την λες και μικρη διαφορα! Το game ειναι πιο smooth, εχει λιγοτερο input lag και μπορεις και σημαδευεις και κινεισαι πιο καλα. Οτι μπορεις να κανεις για να εχεις πλεονεκτημα θα το κανεις. Εγω ειμαι αυτης της αποψης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 παιξε σε CRT τοτε, δυσκολοι καιροι για TFT 144hz mousepad προτεινω αυτο εδω http://www.e-shop.gr/a4tech-x7-500mp-gaming-mouse-pad-p-PER.570572 ειναι σαν το qck που ειχα παρει απο τα multirama πριν 10 χρονια ( τοτε που τα λεγανε ακομα steelpad λολ ) πρεπει να χαλασα 250 ευρω φετος προσπαθωντας να βρω το "τελειο" infensus OP - xtrfy gpl - qpad uc v2 - hayate otsu - cm storm power RX - zowie G-TFX - kingston fury hyperX - JUST SHOOT ME παντου ισχυει οτι με περισσοτερα frames μικραινει το input lag, σε καποια μαλιστα υπαρχει αμεση σχεση με τα physics quake 3 engine πχ καποια πηδηματα αμα δεν εχεις τα σωστα frames τοτε καποια αλματα δεν γινονται ποτε http://wiki.modsrepository.com/index.php/Call_of_Duty_:_A_Study_on_FPS απο τα λιγα σωστα πραγματα που εγραψε ο CoDης στο pc master τωρα αμα ασχολεται ο ταδε με csgo και πιστευει οτι 60fps ειναι "μια χαρα" τοτε του εχουν κανει λοβοτομη , εδω το ιδιο το tickrate ειναι 64fps (ενας απο τους λογους που εκανα uninstall στα LE-LE ) για να εχει καποιος καλυτερα frames με μικροτερη αναλυση πρεπει να τον κοβει η GPU συνηθως η CPU ειναι αυτη που παιζει καθοριστικο ρολο στην source engine, στα 250fps fixed που το επαιζα εγω ειχα 4ms latency αναμεσα στα frames και ητανε οντως πιο smooth αποτι στα 125(παρολο που στα 125 γλυτωνα 4 ms επειδη το multicore rendering ητανε κλειστο επιτηδες ) , κι εμενα μαρεσει να εχω optimised το setup μου αλλα μεχρι ενα οριο. οι περισσοτερες οθονες LCD με ή χωρις scaling απο την GPU παραμενουν εμετικες οταν δεν τρεχουν στην "φυσικη" τους αναλυση , χωρια οτι αυτο το scaling μπορει να "κοστισει" μερικα ms input lag. οντως αμα παιξει καποιος στα 1280*1024 (5:4 res) απο την παραμορφωση τα CTια θα μοιαζουν σαν μπατσοι εθισμενοι στα donuts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 1280x1024 master race ρε, και χαλασες 250ε για να παιζεις σε mousepad των 6ε?? Σε λιγο θα ανακαλυψεις οτι ειναι καλυτερα χωρις mousepad οπως ειναι στο γραφειο.. Εδωσα και εγω αρκετα για mousepad και προτεινω qck+ heavy για control και αν θες λιγο πιο πολυ speed αλλα και παλι καλο στο control το zowie g-sr δεν εχει αντιπαλλο imo. Ολα τα αλλα που δοκιμασα κατι xtfy/razer κτλπ ηταν αθλια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 GOD-res 1080p or go home. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Αμα στα 1080p με αυτο το pc βγαζεις 140 fps τοτε κατι κανεις λαθος. Μπα, απλα εσυ εχεις λαθος εντυπωσεις. Σε στιγμες ηρεμιας, κοιτωντας τα ντουβαρια η κανα βαρελι πιανω και 300, αν ομως ερθουν models (enemies/teammates), πεσουν 5-6 σμοκε, καμια molotov/he και αρχισουν να φευγουν τα shots νερο, τα fps πεφτουν στα 140 και η διαφορα απο τα 300 στα 140 στο csgo ειναι αισθητη οπως ειπε και ο Haris, πιστεψε με. Αλλιως θα παιζαμε 1080 ultra settings στα 100 fps και θα ημασταν happy. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Για οποιον αναρωτιεται γιατι παιζουμε με χαμηλες αναλυσεις ας δει το βιντεο Δεν ξέρω τί υπολογιστή έχει ο τύπος αλλά εγώ μέχρι 300 fps βγάζω με όλα low και όταν πέφτει πιστολίδι πέφτει στα 260-280. Και το παιχνίδι φαίνεται απαίσιο. Οι αντίπαλοι φαίνονται σαν QR code. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 γενικα, δεν ξερω για σένα, έχω την εντύπωση πως το cs ΔΕΝ το παίζεις για τα γραφικά. Το παίζεις για το pew pew skillz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smitharos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) 7 8 σερι νικες με καλο ρεκορ κ δν με ανεβασε!πρωτη φορα το βλεπω... Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2015 από smitharos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Αλλαξε το ranking system το παραδεχθηκαν και επισημα απο valve, προσωπικα συμφωνω με αυτο αν και δεν με συμφερει. Εκανα 2 ηττες και ειμαι ακομα LE αλλα ολος ο κοσμος λεει οτι τρωει derank και σε νικη/ισοπαλια wtf, μαλλον ημουν κοντα να ανεβω για αυτο. Παντως τα παιχνιδια δυσκολεψαν σιγουρα, εχω φιλους global και τους βλεπω LEM τωρα lol.. Edit: Χρησιμοποιουν normal distribution πλεον στο οποιο το κεντρικο value βρισκεται στο GN4. https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/3xe7py/has_anybody_noticed_the_change_in_the_rank_system/cy3x3pj 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Αλλαξε το ranking system το παραδεχθηκαν και επισημα απο valve, προσωπικα συμφωνω με αυτο αν και δεν με συμφερει. Εκανα 2 ηττες και ειμαι ακομα LE αλλα ολος ο κοσμος λεει οτι τρωει derank και σε νικη/ισοπαλια wtf, μαλλον ημουν κοντα να ανεβω για αυτο. Παντως τα παιχνιδια δυσκολεψαν σιγουρα, εχω φιλους global και τους βλεπω LEM τωρα lol.. Edit: Χρησιμοποιουν normal distribution πλεον στο οποιο το κεντρικο value βρισκεται στο GN4. https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/3xe7py/has_anybody_noticed_the_change_in_the_rank_system/cy3x3pj Αυτο θα ελεγα και γω τωρα, επιτελους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vilain20 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δηλαδή εγώ που παίζω χαλαρά 1080p 200-300 στην καλύτερη fps(με 2 global acc) αν κατεβάσω ανάλυση πρέπει να χτυπάνε τηλέφωνα απο fnatic Ντάξει απο την στιγμή που ούτε καν 144hz οθόνες έχουμε ούτε τπτ,τα 200 με τα 400 σίγουρα δεν πρόκειται να μας κάνουν πιο pro. Αυτή είναι η άποψη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 ψάχνω εδώ και καιρό να κάνω port forward για το csgo. με τα πολλά κατάφερα να ανοίξω θύρα για το mtorrent αλλά όχι για το counter. έχετε καμιά συμβουλή - οδηγία για το πως; (έχω δει τα βιντεάκια στο youtube αλλά όταν κάνω το test στο παρακάτω site μου βγάζει fail. http://www.canyouseeme.org/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα