Προς το περιεχόμενο

Counter-Strike: Global Offensive [CS: GO]

snapshot-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πως μπορειτε και παιζετε σε τετοιες αναλυσεις-ιντσες(17-19ρες δηλαδη)πραγματικα με ξεπερναει.Εκτως του οτι δεν απολαμβανεις καν το οποιο παιχνιδι ειναι και οτι χειροτερο και για τα ματια. Θα μου πει καποιος οτι λεφτα δεν υπαρχουν.

Ε γιαυτο ρε μαστορα και υπαρχουν οι αγγελιες και τα used οπως επισης και οι δοσεις.Αλλωστε το μεγαλυτερο monitor θα το εχεις και για το Internet/ταινιες ή ακομα και για εργασιες κλπ

To cs δε θελει αναλυσεις και quality.Οπως εχει συνηθισει ο καθενας.Εγω ας πουμε παιζω με 1024χ768 απο το 1.6 (2008) ασχετα με το τι σηκωνει η οθονη μου.

Αν βαλω 1920χ1080 δε θα πετυχαινω ουτε ελεφαντα στο μισο μετρο.Επισης ειναι και τα fps.Στα 1080p εχω 140 fps και στα 768 εχω 350~

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Πως μπορειτε και παιζετε σε τετοιες αναλυσεις-ιντσες(17-19ρες δηλαδη)πραγματικα με ξεπερναει.Εκτως του οτι δεν απολαμβανεις καν το οποιο παιχνιδι ειναι και οτι χειροτερο και για τα ματια. Θα μου πει καποιος οτι λεφτα δεν υπαρχουν.

Ε γιαυτο ρε μαστορα και υπαρχουν οι αγγελιες και τα used οπως επισης και οι δοσεις.Αλλωστε το μεγαλυτερο monitor θα το εχεις και για το Internet/ταινιες ή ακομα και για εργασιες κλπ

Οταν παιζεις 4:3 stretched τα μοντελα γινονται πιο πλατια και μικραινει το fov και τα βλεπεις ολα πιο καλα ασχετα του οτι η αναλυση ειναι γτπ... Επισης το counter strike δεν το παιζεις για τα γραφικα, οποτε δεν θα πρεπει να σε απασχολουν τετοια πραγματα. Κανεις οτι μπορεις για να τρεχεις το παιχνιδι με περισσοτερα fps, και οχι δεν ειναι το ιδιο 400fps με 200. Ασχετα με το οτι το ματι δεν θα δει τα fps αφου ουτε καν monitor με 144hz δεν εχω, αλλα το game ειναι πιο smooth. Το νιωθεις οτι τρεχει καλυτερα, τα animations ειναι φυσικα, ο τροπος που πυροβολαει τα παντα... Γι αυτο τον λογο παιζουμε 1280χ960 4:3 stretched. 

ps: πολλοι pros παιζουν και με black bars κιολας, και αυτοι παιζουν σε τετοιες αναλυσεις γιατι ετσι παιζαν απο το 1.6

Έχω να παίξω χρονια CS (περιμένω xmas steam sale να πάρω το GO) αλλα έπαιζα από BETA και ειλικρινά πρώτη φορα τα ακούω αυτά...tbh τα βρίσκω ολίγον τραγικά, no offence :)

Έχω να παίξω χρονια CS (περιμένω xmas steam sale να πάρω το GO) αλλα έπαιζα από BETA και ειλικρινά πρώτη φορα τα ακούω αυτά...tbh τα βρίσκω ολίγον τραγικά, no offence :)

Δεν παιζεις cs γι αυτο δεν καταλαβαινεις...Οταν θα ξεκινησεις θα καταλαβεις... Αλλο το παιζω 200fps και αλλο το 400 το ειπα και πιο πισω.

Το counter strike δεν ειναι ουτε battlefield ουτε cod (αν και προς αυτου παει). Ολα εχουν τον ρολο τους.

Οταν θα ξεκινησεις cs θα καταλαβεις τι σημαινει sensitivy στο παιχνιδι, τωρα αυτα που παιζεις εχεις οτι ναναι sens, στο cs θα καταλαβεις τι σημαινει ομως και το οτι πρεπει να μαθεις να παιζεις με ενα sens, να το μαθεις τοσο πολυ που στο τελος το aim θα ειναι πλεον Muscle memory... Οι καλοι παιχτες στο counter strike σημαδευουν καλα λογω συνηθειας, και αυτο τους κανει γενικα καλους παιχτες σε shooters.

Και γι αυτο τον λογο ενας καλος παιχτης cs παιζει καλα ολα τα shooters. Πχ αν μπεις πρωτη μερα battlefront εσυ και γω, εγω θα παιζω σαν εσενα σε 6 μηνες.. Το ιδιο και αυτοι που παιζουν quake.

Το black bars μου φαινεται εντελως ακυρο εμενα, δηλαδη γιατι να κανεις limit το fov σου αν δεν κερδισεις τιποτα?? Ενταξει επαιζαν απο το 1.6 αλλα θα μπορουσαν να κανουν adapt και να εχουν το πλεονεκτημα του μεγαλυτερου fov παρα να παιζουν ετσι. Οκ θα μου πεις στο cs αν εχεις καλο crosshair placement δεν χρειαζεσαι και τοσο το extra fov.

Ναι μου εχει τυχει και εμενα να φωναζουν οι temmates "ARE U BLIND??" και απλα να μην τον ειδα λογο 4:3 αλλα οκ ειναι σχετικα σπανιο αν ξερεις καλα το map και τσεκαρεις σωστα.

• Like 1

Το black bars μου φαινεται εντελως ακυρο εμενα, δηλαδη γιατι να κανεις limit το fov σου αν δεν κερδισεις τιποτα?? Ενταξει επαιζαν απο το 1.6 αλλα θα μπορουσαν να κανουν adapt και να εχουν το πλεονεκτημα του μεγαλυτερου fov παρα να παιζουν ετσι. Οκ θα μου πεις στο cs αν εχεις καλο crosshair placement δεν χρειαζεσαι και τοσο το extra fov.

Απαντησες στην ερωτηση σου.

Οταν παιζεις 4:3 stretched τα μοντελα γινονται πιο πλατια και μικραινει το fov και τα βλεπεις ολα πιο καλα ασχετα του οτι η αναλυση ειναι γτπ... Επισης το counter strike δεν το παιζεις για τα γραφικα, οποτε δεν θα πρεπει να σε απασχολουν τετοια πραγματα. Κανεις οτι μπορεις για να τρεχεις το παιχνιδι με περισσοτερα fps, και οχι δεν ειναι το ιδιο 400fps με 200. Ασχετα με το οτι το ματι δεν θα δει τα fps αφου ουτε καν monitor με 144hz δεν εχω, αλλα το game ειναι πιο smooth. Το νιωθεις οτι τρεχει καλυτερα, τα animations ειναι φυσικα, ο τροπος που πυροβολαει τα παντα... Γι αυτο τον λογο παιζουμε 1280χ960 4:3 stretched. 

ps: πολλοι pros παιζουν και με black bars κιολας, και αυτοι παιζουν σε τετοιες αναλυσεις γιατι ετσι παιζαν απο το 1.6

Και για ακόμα πιο πολλά fps προτείνω αυτές τις ρυθμίσεις

post-202580-0-44135300-1450384950_thumb.gif

• Like 1

Απαντησες στην ερωτηση σου.

Ναι για το strech οκ απλα χανουν το πλεονεκτημα των fatter models χωρις στην ουσια να παιρνουν τιποτα extra για αυτο θεωρω το black bars σε 16:9 monitor χαζο, αλλα οκ personal preference i guess.. :P 

To cs δε θελει αναλυσεις και quality.Οπως εχει συνηθισει ο καθενας.Εγω ας πουμε παιζω με 1024χ768 απο το 1.6 (2008) ασχετα με το τι σηκωνει η οθονη μου.

Αν βαλω 1920χ1080 δε θα πετυχαινω ουτε ελεφαντα στο μισο μετρο.Επισης ειναι και τα fps.Στα 1080p εχω 140 fps και στα 768 εχω 350~

Αμα στα 1080p με αυτο το pc βγαζεις 140 fps τοτε κατι κανεις λαθος. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...