g8anos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Το πιο γρηγορο το εφαγα απο mg2>mge, 2 ηττες και ενα draw αλλα μετα ανεβηκα και παλι στις 2 νικες. Απο οτι καταλαβα παιζει ρολο και τι ρανκ εχουν οι αντιπαλοι. Πχ αν ειναι global και σε σφαζουν οταν εισαι mge, τοτε δεν θα πέσεις πολυ. Αν εισαι global και χανεις απο mge, θα πέσεις τσακ μπαμ ... Το παρατηρησα κ γω, καθε φορα που ειμαι supreme και παίζω με φιλαρακια μου ειναι LE, (οποτε κ οι αντιπαλοι ειναι lower ranks), μεσα σε 2 - 3 χαμενα rounds εχω πέσει σε LEM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Ναι εννοειται αυτο.Το καθε ματς εχει συγκεκριμενα "ποσοστα" νικης/ηττας που τα προβλεπει με βαση το μεσο ορο ρανκ των 2 ομαδων.Γι'αυτο και οπως ειπες αν εισαι σιλβερ και νικησεις global θα παρεις παρα πολυ mmr και το team με τους global θα χασει εξισου πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LosPoulos93 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Επαιξα ενα mm με το καινουργιο update , inferno κιολας. Νταξυ δεν υπηρχε παιδία , μολις εφτιαξαν το ποιο op gun που εχει φτιαχτει ποτε σε cs , ξεπερνοντας κατα πολυ παλιο cz κι για ενα φεγγαρι το aug . Το θετικο της υποθεσης ηταν οτι αυτο game παιζει να ηταν το καλυτερο απο αποψη γελιου που εχω παιξει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 στο καινούργιο patch μήπως τρέμει και σε εσάς η οθόνη όταν πεθάνετε και η κάμερα είναι πάνω στην bomb; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g8anos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Επαιξα ενα mm με το καινουργιο update , inferno κιολας. Νταξυ δεν υπηρχε παιδία , μολις εφτιαξαν το ποιο op gun που εχει φτιαχτει ποτε σε cs , ξεπερνοντας κατα πολυ παλιο cz κι για ενα φεγγαρι το aug . Το θετικο της υποθεσης ηταν οτι αυτο game παιζει να ηταν το καλυτερο απο αποψη γελιου που εχω παιξει ποιο ειναι το OP gun? πες το κ σε εμας να γελασουμε λιγο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caiden Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 ποιο ειναι το OP gun? πες το κ σε εμας να γελασουμε λιγο! R8 Revolver στο καινούργιο patch μήπως τρέμει και σε εσάς η οθόνη όταν πεθάνετε και η κάμερα είναι πάνω στην bomb; Ναι το τρεμουλο το κανει και σε εμενα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Θελω να δω τι θα γινει στα Pro matches.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Εντωμεταξυ με ολα αυτα με το revolver + round time,time bomb κανενας δεν εχει ασχοληθει με το AK/M4 για να δει οτι ειναι λιγο οτι ναναι... Πηγα να παιξω πριν και γενικα εγω κανω καλα sprays οποτε τις περισσοτερες φορες κανω spray, και αναρωτιομουν για πιο λογο ενω κανω spray δεν δινει damage? Εκανα restart router, pc παλι τα ιδια.... Τα γαμησαν την πουτ@ν@ τα riffles!!! - RIP CSGO 2012-2015 Behold the CS:COD. #weDemCod #moarRNG Update: CSGO Developer Interview Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2015 από Haris San 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Τα καταφεραν τελικα το εσπασαν το παιχνιδι απιστευτο... Εγω που νομιζα οτι μονο η blizzard τα κανει αυτα και το cs ειναι consistent σε κατι τετοια τι να πω, οι ωρες για train spray απλα χαμενες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vilain20 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μπράβο τους τα κατάφεραν τελικά έγινε καλύτερο απο COD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Απο το αλλο acc μου.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Πολυ αστειο αυτο το ρεβολβερ.Αντε να δουμε ποτε θα το κανουν nerf. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Για μένα το χειρότερο σημείο του update είναι το inacurracy των pistols. Πάει το run n' gun glock που ξέραμε... Τώρα δεν ξέρω πόσο θα συμφέρει και το kevlar στα pistols rounds σαν terrorist. Και τα burst shots έχουν γίνει πλέον αρκετά δύσκολα μιας και αυξήθηκε πολύ το recoil εκεί. Στο spray με ak-47 είδα μια αλλαγή αλλά όχι μεγάλη. Στα M4 το ίδιο με φάνηκε. Πιο πολύ τα burst shots δυσκόλεψαν. Και το spray από πολύ κοντά είναι πλέον πιο εύκολο. Για το revolver δεν ανησυχώ πάντως, θα νερφαριστεί σύντομα. Δείτε εδώ τι κάναν οι θεούληδες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Για μένα το χειρότερο σημείο του update είναι το inacurracy των pistols. Πάει το run n' gun glock που ξέραμε... COD player confirmed. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Οχι ρε naruto αυτο ηταν το μονο καλο που εκανε το patch Το nerfs στα AK/M4 ειναι το χειροτερο με το revolver θα γελασουμε λιγο και μετα θα φαει nerf σιγουρα. Εγω σκεφτομαι να παιζω με ADADADADAD Pro90 και κανα AUG/SG μεχρι και εαν το φτιαξουν και φυσικα full wild west. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα