Haris San Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 lol προφανως το παιδι ρωταει στο βιντεο που ανεβασα πως μπορω και βλεπω που ειναι οι αντιπαλοι. Αυτο γινεται γιατι αυτο που ανεβασα ειναι το demo του παιχνιδιου, το οποιο το βλεπεις μετα το τελος του παιχνιδιου! To βιντεο δεν το εκανα recording καθως επαιζα το παιχνιδι live. Το να εχεις wallhack (δλδ να βλεπεις που ειναι οι αντιπαλοι) ειναι cheat και οποιος εχει cheat καλυτερα ας αυτοκτονησει.. in real-life Τωρα εσυ που δινεις και site για hacks τι να πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asderis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Eυχαριστω. Ωστε προκειται για cheat.Eγω νομιζα οτι ηταν καποια ρυθμιση στο παιχνιδι χαχα. Ειπαμε....ειμαι νεος. Δεν ειμαι cheat τυπος οποτε δε θα παρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 http://aimware.net/ Εδω εισαι, το διαφήμιζε random τυπος που πετυχα στο MM.. έλιωσα στο γέλιο............. και μετά έκλαψα λίγο για το community μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Eυχαριστω. Ωστε προκειται για cheat.Eγω νομιζα οτι ηταν καποια ρυθμιση στο παιχνιδι χαχα. Ειπαμε....ειμαι νεος. Δεν ειμαι cheat τυπος οποτε δε θα παρω. Οχι, προφανως δεν εχει νοημα να παιξεις αν ξερεις που ειναι οι αλλοι... Στο counter strike επειδη ειναι και competitive παιχνιδι (δλδ υπαρχουν pro teams οπως στο lol κτλ που παιζουν για λεφτα) μπορεις να κανεις spectate το παιχνιδι, και μονο οι spectators Μπορουν να βλεπουν τα περιγραμματα των αντιπαλων...Επισης δεν γινεται να μπεις να παιξεις και να πεις εναν φιλο σου να κανει spectate και να σου λεει που ειναι οι αλλοι, οταν παρακολουθεις ενα game εχεις delay περιπου 2 rounds (μονο στο casual/unranked δεν εχει)... Αμα ξεκινησεις να παιζεις κτλ θα καταλαβεις περισσοτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 lol προφανως το παιδι ρωταει στο βιντεο που ανεβασα πως μπορω και βλεπω που ειναι οι αντιπαλοι. Αυτο γινεται γιατι αυτο που ανεβασα ειναι το demo του παιχνιδιου, το οποιο το βλεπεις μετα το τελος του παιχνιδιου! To βιντεο δεν το εκανα recording καθως επαιζα το παιχνιδι live. Το να εχεις wallhack (δλδ να βλεπεις που ειναι οι αντιπαλοι) ειναι cheat και οποιος εχει cheat καλυτερα ας αυτοκτονησει.. in real-life Τωρα εσυ που δινεις και site για hacks τι να πω... Οτι προφανως κανω πλακα και δεν υποστηρίζω τα cheats?? Νομιζω φανηκε και απο το emoticon.. Παντως εκτος απο αυτο εχω πετυχει και ατομα να διαφημιζουν το boosting24.com η κατι τετοιο, τα εχω μαθει ολα τα κολπα απο world of mouth θελοντας και μη εμαθα οτι αμα θες πληρωνεις για να σε ανεβασει αλλος στο lobby.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Χαχαχαχαχα, 60 ευρώ για να σε πάνε Gold Nova Master? Αυτές είναι δουλειές ρε φίλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) επιτελους ηρθε το zowie g-tfx απο Δανια οποτε ξαναρχισα κι εγω ( https://lh5.googleusercontent.com/-waEhnGTBE4A/VibMegm-gTI/AAAAAAAACuM/8z-PQY6iR4g/w1153-h865-no/15%2B-%2B1) , εχασα το rank στο ενδιαμεσο λογω inactivity αλλα δεν βαριεσαι. steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-reBmm-wiL5R-JcznP-afJBy-XfP7B 5:47 δεν τους χαλασε καθολου steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-KqVw6-OrNfJ-67mpY-ZashK-sbjsF 45:21 πρεπει να ακουστηκανε πολλα για την μανα και το σπιτι του Ricks εδω περα top fragger και στα 2 ματσακια, #roadtoLE να ξεμπερδευω με το condition zero : source επιτελους edit : link fixed Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2015 από SoFGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Τι παίζει με cheaters πλέον; Είχα διαβάσει, νομίζω, πριν μήνες, ότι το είχαν παρακάνει. Σκέφτομαι με έναν φίλο να τοχουμε σαν κάτι χαλαρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 such is life in motherland 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 such is life in motherland χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα ελιωσα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Χαχαχαχαχα αν είναι δυνατόν! Είχε πλάκα πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 such is life in motherland ablah English Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Πετυχαινω smurf με 14 ωρες στην ομαδα μου(φρεσκος dmg εγω), παιζω λιγο αθλια σαν ct αλλα απο τον 2ο γυρο(0 kills) αρχισε ο τυπος τα noob κτλπ, προσπαθησα ηρεμα να του εξηγησω οτι ειναι απλα ενα κακο παιχνιδι και να ηρεμησει αλλα τιποτα εκει εχει κολλησει με εμενα μου λεει πηγαινε καλυτερα afk κτλπ, τελικα εκανα 5 kills σαν ct και ειμαι τελευταιος. Στο T site κανει αυτος 5 kills και εγω 15-16 και τον περναω τελικα στο score, επισης ο φιλος του που μου την ελεγε και αυτος τελειωσε το παιχνιδι 10-22.. Χασαμε αλλα sweet revenge.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά καλημέρα, Μέσω family share μπορείς να παίξεις online? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 το δοκιμασα εγω με ενα απο τα αρχαια μου account http://steamcommunity.com/profiles/76561197963578081 δεν ξεκιναει με τιποτα το matchmaking :S steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-bx99y-OBQ4O-BrMQp-6dcqw-F3VTB ^ αρκετα καλο game για solo queue, μαλλον οι περισσοτεροι καρκινοι μπαινουν τα βραδια οπου υπαρχει περισσοτερος κοσμος για να τον τσιτωσουν :/ παραγγειλα χθες κατι πραγματακια για ατο htpc btw, ισως δοκιμασω το βραδυ ενα kingston hyperx fury medium (30x36) που το θελω για το σαλονι. θα πρεπει βεβαια να παω απο 1.3 sens 800dpi (48cm/360) στo 1.9 για να με χωρεσει το pad, the horror Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα