{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 steam? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpampis06 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δεν δέχτε paysafe το g2a Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 https://www.instant-gaming.com/en/62-buy-key-steam-counter-strike-global-offensive/ Ένα euro πιο φτηνό από steam και δέχεται paysafe, next time post στο ήδη υπάρχον thread and use the google Luke! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpampis06 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Κάπου που να δέχετε paysafe δεν δέχετε εκεί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Το instant gaming που σου έβαλε ο Tdi παραπάνω δέχεται. http://www.instant-gaming.com/en/secure-payments/ (έκανες προσπάθεια και δεν..?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rib21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 παιδια το insatnt gaming δεχετε paysafe τωρα γτ υο steam και το g2a δν δεχονται αυτο τον καιρο??ρωταω αν ξερει κανεις σιγουρα μην παρω τζαμπα paysafe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 1 tie 6 ηττες σερι σημερα, καθε ομαδα(οι αντιπαλοι φυσικά οι δικοι μου δεν εχουν καν headset και μερικοι ουτε καν mouse μαλλον ) φαινεται να εχει 1-2 η smurfs απο 70-140 ωρες και να ριχνουν 25+ kills και σε tryhard mode, για καποιο περιεργο λογο ειμαι mge ακομα και δεν εφαγα derank. Σπανια γκρινιαζω αλλα πραγματικα εχει παραγινει η κατασταση πρεπει να κανουν κατι, το καλο ειναι οτι "κραταω καλα" αρκετες φορες απεναντι σε smurf οποτε υποθετω οτι το θετικο της υποθεσης ειναι οτι βελτιώνεσαι παιζοντας με καλυτερους. Αλλα ναι το rage παραμενει ομως, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pete35 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 To rage ειναι κατι που πρεπει να καταπολεμησεις.Δεν εχω πολλες ωρες ακομα στο game αλλα απαιτει απολυτη συγκεντρωση και εχω διαπιστωσει πως εαν εχεις rage και ειδικα αν το μεταδιδεις μονο χανεις.Το χειροτερο για μενα ειναι πως στο matchmaking μου βαζει στο team MGE ειμαι ο μονος DMG και στο αντιπαλο ειναι δυο LE και τρεις DMG,και ενω ειμαι πρωτος σε 5-6 συνεχομενα matches(losses-ties),συνεχιζει το ιδιο matchmaking.Υπαρχουν βεβαια και ατομα χαμηλοτερου rank που ειναι συνεννοησιμα και καλα.Το gap ομως μεταξυ DMG και LE ειναι μεγαλο τοσο σε skill οσο και σε strategies,μεχρι ενας τετοιος αντιπαλος ειναι μια χαρα αλλα παραπανω το κανουν το παιχνιδι ανισο,ειδικα αν mainαρουν AWP,γιατι κανεις δεν ξερει πως να το κανει counter.Υποθετω πως ειναι και θεμα τυχης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δεν ragearw μεσα στο παιχνιδι να βριζω teammates και τετοια ποτε, πρωτη φορα εκνευριστικα τοσο χτες, 1-2 smurfs σε καθε αντίπαλη ομαδα οπως ειπα και προκλητικοι κιολας και σε εμενα mge οι οποιοι πραγματικα η boosted ηταν η ειχαν πεσει σε κομμα σε καθε παιχνιδι. Το AWP ειναι αλλο θεμα, κανεις απο την ομαδα δεν το χρησιμοποιει οι αλλοι εχουν 1-2 = gg, το παλευω εγω καμια φορα δεν ειμαι και τραγικος με αυτο αλλα δεν μου αρεσει κιολας. Οσες φορες αναγκαστικα να το παρω για να εξουδετερώσω τον mid awper τους δεν τα πηγα ασχημα παντως. Τα rank πραγματικα δεν ξερω αν λενε πολλα πραγματα, εχω στην friend list τυπο mg2(legit οχι smurf) ο οποιος παιζει καλυτερα απο εμενα σταθερα σε καθε παιχνιδι και αλλον DMG ο οποιος παει 7-20, 9-20 σχεδον σε καθε παιχνιδι που στραβωνει και γενικα εκτος απο ενα gaming sense και καποια smokes/flashes δεν μπορει να κανει κατι αλλο χανει σχεδον ολα τα 1 vs 1.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Απο LEM και μετα αλλαζει το παιχνιδι.Μεχρι και eagle ολα ειναι τυχαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Φανταζομαι οτι δεν παιζει smurf στο eagle και μετα για αυτο.?? (και ναι δεν υπαρχει λογος να υπαρχει ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Οχι οχι παιζει και εκει μεχρι supreme που ειχα φτασει.Απλα αλλαζει ολο το gameplay, εκει υπαρχει περισσοτερο skill ενω στα χαμηλοτερα ρανκ (eagle-dmg) τα πραγματα ειναι πολυ random διοτι μπορει να συναντησεις demoted lems/supremes (οπως ειμαι εγω τωρα π.χ ) η boostarismena noobs απο mge που δεν εχουν καθολου game sense και βαρανε τα πλακακια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
melodystyle2003 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 http://oddshot.tv/shot/summit1g-20151011222854498 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Οχι οχι παιζει και εκει μεχρι supreme που ειχα φτασει.Απλα αλλαζει ολο το gameplay, εκει υπαρχει περισσοτερο skill ενω στα χαμηλοτερα ρανκ (eagle-dmg) τα πραγματα ειναι πολυ random διοτι μπορει να συναντησεις demoted lems/supremes (οπως ειμαι εγω τωρα π.χ ) η boostarismena noobs απο mge που δεν εχουν καθολου game sense και βαρανε τα πλακακια. Ισχυει αυτο που λες ειναι random τι θα τυχει, χτες τα ειδα ολα παντως στο πρωτο παιχνιδι που μπαινω 2 derankers γελαγαν και σκοτωναν ο ενας τον αλλο, τελικα σκοτωνω εγω τον 1 γιατι με εκνευρισε και ηταν χαμενο το game ετσι και αλλιως μετα με σκοτωνει στο spawn και τρωει 7 μερες cooldown. Τελικα επαιζα μονο με τον east(λενε οτι η Ελλαδα εχει καλυτερα ping εκει) τον μπλοκαρα τελικα γιατι επαιζε πολυ Ρωσια και εβαλα μονο west, προς το παρον φαινεται να ειναι πιο νορμαλ τα πραγματα. Να πω την αληθεια το διασκεδαζα το παιχνιδι αρκετα μεχρι τωρα(εχω 120 νικες καπου εκει) αλλα αρχιζει και με κουραζει η ολη randomia, ισως θελει premade 5αδα να νιωθουν λιγο για να το ευχαριστηθεις και να μαθω καλα και κανα αλλο map εκτος απο την smurf-fest dust. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Παίδες το competitive στο CSGO είναι σαν τα ranked του LOL; Δηλαδή κάθε χρόνο γίνεσαι unranked (αν ναι πότε συμβαίνει αυτό και αν δεν παίζεις για κάποιο διάστημα σε ρίχνει rank (αν ναι ποιο είναι αυτό το διάστημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα