iCyd Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μαγκες διαβασα οτι ανοιξαν οι paysafe αλλα βλεπω οτι καποιοι ειχατε θεματα στο steam. Θελω να αγορασω το cs:go, γινεται ή να περιμενω; Γινεται μονο με την καρτα σου. Με paysafe φαγαμε ακυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω 2 φορες εβαλα με την καρτα μου(χρεωστικη πειραιως) και στις 2 εφαγα trade ban 7 μερες οπως ειπα και στο topic του steam νομιζα αυτο γινεται την πρωτη φορα που βαζεις με τη συγκεκριμενη πιστωτικη, οχι τιποτα αλλο αλλα πανε και οι ευκαιριες για trading που ειχα.. Τωρα αντε περιμενε και παλι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCyd Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω 2 φορες εβαλα με την καρτα μου(χρεωστικη πειραιως) και στις 2 εφαγα trade ban 7 μερες οπως ειπα και στο topic του steam νομιζα αυτο γινεται την πρωτη φορα που βαζεις με τη συγκεκριμενη πιστωτικη, οχι τιποτα αλλο αλλα πανε και οι ευκαιριες για trading που ειχα.. Τωρα αντε περιμενε και παλι.. Εγω που ειμαι με καρτα Alpha bank την δεχεται κανονικοτατα,ενω ο κολλητος μου που ειναι με Πειραιως δεν την δεχεται. Πηρε και τηλεφωνο στα κεντρικα και του ειπαν πως το steam δεν δεχεται της συγκεκριμενες καρτες(Πειραιως). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Τι ακριβως εννοεις δεν τις δεχεται?? Τα λεφτα μπαινουν κανονικα σε εμενα απλα πρεπει να περιμενω 7 μερες για να τα χρησιμοποιησω στο φιλο σου το ιδιο κανει η δεν τον αφηνει να βαλει καν?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCyd Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Τι ακριβως εννοεις δεν τις δεχεται?? Τα λεφτα μπαινουν κανονικα σε εμενα απλα πρεπει να περιμενω 7 μερες για να τα χρησιμοποιησω στο φιλο σου το ιδιο κανει η δεν τον αφηνει να βαλει καν?? Στο φιλο μου δεν μπαινουν καθολου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Πες του να δοκιμασει αρκετες φορες(δεν νομιζω οτι εχει καποια χρεωση οπως το κολπο με το paypal), φυσικα δεν μου επιασε με την πρωτη δοκιμασα αρκετες φορες. Αυτο μου βγαζει εμενα: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 αν δεν κάνεις verify που σου λέει κάθε φορά το ίδιο θα σου βγάζει ξεκάθαρα στο λέει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Frank Underwood Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Με Paypal ολα κανονικα; Ξερει κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCyd Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 αν δεν κάνεις verify που σου λέει κάθε φορά το ίδιο θα σου βγάζει ξεκάθαρα στο λέει Εγω οταν ειχα παει να κανω verify μου ειχε βγαλει αυτο. "Your bank declined one or both of our small authorizations. If you clear this issue up with your bank, you can retry then. " declined one or both of our small authorizations. If you clear this issue up with your bank, you can retry then. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 αν δεν κάνεις verify που σου λέει κάθε φορά το ίδιο θα σου βγάζει ξεκάθαρα στο λέει Tο πατησα καμια 100αρια φορες και εβγαλε αυτο: "Your bank declined one or both of our small authorizations. If you clear this issue up with your bank, you can retry then. " Εγω κολλαω στο recent increase in use γιατι δεν παιζει κατι τετοιο βασικα μετα απο μηνες μονο για steam τη χρησιμοποιησα τη συγκεκριμενη χρεωστικη. no offence αλλα δε μιλας με χαζους να τους λες τα προφανες ετσι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCyd Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο το παραθυρο που εκανες printscreen πιο πανω το εχει και σε μενα αλλα απ οτι μου ειπε ενας ειναι οτι και καλα το πρωτο 20ημερο στο κλειδωνει το steam για αγορες απο το μαρκετ. Ισχυει κατι τετοιο? Γιατι παιρνω κανονικα keys για τα cases απλα αμα θελω να αγορασω case απο το μαρκετ μου λεει οτι δεν μπορω μεχρι τις 4 οκτωβριου (εδω και 2 βδομαδες το λεει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Εμενα μου καηκε η καρτα γραφικων (gtx 770) και το αστειο ειναι οτι το μονο παιχνιδι που επαιζα ειναι τo counter χαχχαχαα Το μαγαζι που την αγορασα εχει κλεισει... Ευτυχως δεχτηκαν να μου την φτιαξουν απο MSI και χωρις αποδειξη αγορας (αλλα ειχα το confirmation email απο την αγορα καστηματος) Οποτε θα κανω επιτελους ενα διαλειμμα απο το counter ειτε το θελω ειτε οχι Αντε μπας και γραψω αυτη την διπλωματικη επιτελους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 [3:02:05 μ.μ.] SoF{GR}@work: btw to magazi tis zowie exi feri GTFX [3:02:19 μ.μ.] SoF{GR}@work: to caseking.de episis [3:02:31 μ.μ.] SoF{GR}@work: oi italoi akoma tpt [3:02:37 μ.μ.] SoF{GR}@work: http://www.drako.it/drako_catalog/product_info.php?products_id=16976 [3:02:52 μ.μ.] SoF{GR}@work: me troei na kano refund [3:02:54 μ.μ.] SoF{GR}@work: apo to resolve center [3:03:04 μ.μ.] SoF{GR}@work: na epistrafoun ta 46 sto balance kai na ta doso stous danous [3:03:10 μ.μ.] SoF{GR}@work: na mou to feroun se 4 meres tsaka tsaka me tracking [3:03:33 μ.μ.] SoF{GR}@work: http://www.zowiegear.dk/shop/zowie-gtf-x-6271p.html first world problems ολοι σε αυτο το thread βλεπω btw το πρωτο πραγμα που δοκιμασα οταν σουταρα την γερο-480, ητανε αυτοι οι drivers https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/3f1iym/new_amd_catalyst_driver_reduces_input_lag_in_csgo/ σε συνδυασμο με fps cap στα 250, εστω και με multicore ενεργοποιημενο (για να τα κραταω σταθερα πιο συχνα) ενιωσα απο το πρωτο DM session μια σεβαστη αλλαγη στο smoothness και την αποκριση σε συγκριση με πριν που επαιζα με 125fps και multicore off αισθανομαι σαν να επαιζα 300hrs handicapped - οι πρωτες 30 σιγουρα ητανε γιατι ειχα και raw input on http://www.mouse-sensitivity.com/forum/topic/342-counter-strike-global-offensive-m-rawinput-vs-rinput/ ενδεικτικα, οταν καποιος διπλασιασει τα frames του μπορει να εχει 4ms λιγοτερο input lag ( http://esreality.com/post/2640619/input-lag-tests-ql-csgo/) ενω το multicore rendering οταν εχεις τοσα πολλα fps επιβαρυνει λιγοτερο την αποκριση του mouse ( http://eliteownage.com/counterstrikeinputlag.html ) αντε να ερθει το zowie λοιπον να παω LE(LE) και να σβησω επιτελους απο τον δισκο αυτο το ρετουσαρισμενο pay2skin CSS του gaben, ερχεται ολοκληρο SQUAD και εμεις ασχολουμαστε με το καλυτερο online του 2000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 χαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 αντε να ερθει το zowie λοιπον να παω LE(LE) και να σβησω επιτελους απο τον δισκο αυτο το ρετουσαρισμενο pay2skin CSS του gaben, ερχεται ολοκληρο SQUAD και εμεις ασχολουμαστε με το καλυτερο online του 2000 overachiever και tryharder οχι αστεια ε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα