djjohnnie13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 εχω το συστημα της υπογραφης μου και οταν παω να συνδεσω στην onboard HDMI,DVI πεταει μικρες σπιθες! εχω βαλει αποστατες στην μητρικη οποτε τι μπορει να φταει?
SPANK Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Πετάει σπίθες η μητρική η στην μπρίζα ? Δες μηπως ακουμπάει κανενα βύσμα απο το τροφοδοτικό σε κανενα μεταλικό σημείο , κατι εχει βραχυκυκλώσει
djjohnnie13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 οχι η μητρικη της πεταει οταν κανει επαφη με τα βυσματα που προσπαθω να βαλω!
SPANK Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Τοτε μαλλον κατι βραχυκηκλώνει , δοκίμασε και αλλη οθόνη αν μπορεις μηπως εχει πρόβλημα το καλώδιο της οθόνης ή η οθόνη η ίδια , απο εκει και πέρα ψάξε στην μητρική για φουσκωμένους πυκνωτές. Αυτο το πρόβλημα το έβγαλε ξαφνικα ?
djjohnnie13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 η μητρικη ειναι καινουργια ουτε μηνα δεν εχει κλεισει! το κανει και με τις αλλες οθονες! βεβαια το συστημα δουλευει μια χαρα!
SPANK Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Α το δουλεύει κανονικα αλλα πετάει σπίθες παρολα αυτα ? Στην motherboard εχεις βάλει αποστάτες ξέρεις αυτα που βάζουμε ανάμεσα στην motherboard και το κουτί οταν το στήνουμε. Επισης αν το εχεις σε πολύμπριζο επάνω τον πύργο και την οθόνη βάλε τα μονα τους σε πρίζες χωρις πολύμπριζο
djjohnnie13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 <p>Α το δουλεύει κανονικα αλλα πετάει σπίθες παρολα αυτα ?</p> <p>Στην motherboard εχεις βάλει αποστάτες ξέρεις αυτα που βάζουμε ανάμεσα στην motherboard και το κουτί οταν το στήνουμε.</p> <p> </p> <p>Επισης αν το εχεις σε πολύμπριζο επάνω τον πύργο και την οθόνη βάλε τα μονα τους σε πρίζες χωρις πολύμπριζο</p> Σε πολυμπριζο το εχω ενα τυρμπο χ το οποιο το εχω βεβαια χρονια και οσο για τις πριζες δεν εχω τοσες ωστε να τα βαλω εκει ασε που σε διακοπη ρευματος ειναι πιο ασφαλη!αποστατες ειχαμε βαλει με ενα φιλο οταν πηρα το κουτι και ειχα μητρικη micro-atx υπαρχει περιπτωση να πρεπει να μετσκινηθουν? <p>Α το δουλεύει κανονικα αλλα πετάει σπίθες παρολα αυτα ?</p> <p>Στην motherboard εχεις βάλει αποστάτες ξέρεις αυτα που βάζουμε ανάμεσα στην motherboard και το κουτί οταν το στήνουμε.</p> <p> </p> <p>Επισης αν το εχεις σε πολύμπριζο επάνω τον πύργο και την οθόνη βάλε τα μονα τους σε πρίζες χωρις πολύμπριζο</p> Σε πολυμπριζο το εχω ενα τυρμπο χ το οποιο το εχω βεβαια χρονια και οσο για τις πριζες δεν εχω τοσες ωστε να τα βαλω εκει ασε που σε διακοπη ρευματος ειναι πιο ασφαλη!αποστατες ειχαμε βαλει με ενα φιλο οταν πηρα το κουτι και ειχα μητρικη micro-atx υπαρχει περιπτωση να πρεπει να μετσκινηθουν?
WalkerSW Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Ούτε βραχυκύκλωμα στην μητρική ειναι ούτε τπτ που να σχετίζεται με τον υπολογιστή. Η πρίζα που έχεις βάλει το PC πολύ απλα δεν έχει γείωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα