Προς το περιεχόμενο

Οικονομικο ΚΤΕΟ

kostplom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχω διαφορετική εντύπωση, γνωρίζω περιπτώσεις αυτοκινήτων που κόπηκαν στον έλεγχο για αρκετά (θεωρητικά) ασήμαντες λεπτομέρειες σε δημόσια ΚΤΕΟ.

Και εγώ γνωρίζω πολλές τέτοιες περιπτώσεις, αλλά γνωρίζω και το γιατί. Οι ελεγκτές στα δημόσια ΚΤΕΟ κατά κανόνα αν δεν τους κεράσεις καφεδάκι σε κόβουν για ψύλλου πήδημα, ειδικά αν είσαι από αυτούς που βλέπουν συχνά(εμπόρους αυτοκινήτων, διεκπεραιωτές κτλ). Μερικές φορές πάλι εφευρίσκουν ελαττώματα και προσπαθούν να σε ψαρώσουν μπας και αφήσεις "φιλοδώρημα"(έχω πολλές τέτοιες προσωπικές εμπειρίες, αν θες τις γράφω). Από την άλλη όμως αποδεδειγμένα εφοδιάζουν με δελτίο τεχνικού ελέγχου λεωφορεία χωρίς καν τα οχήματα να έχουν πάει στο ΚΤΕΟ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 6 μήνες μετά...

Να ανασυρω το θεμα γιατι είναι να περασω ΚΤΕΟ και ηδη εδωσα 25 ευρω για την υπευθυνη δηλωση του εγκατασταστη υγραερίου

Στα Βορεια της Αττικης υπαρχει κατι ...φτηνο ?

Στο Autovision μου ζητησαν 50 ευω

Αν εχει σημασια το ΙΧ είναι μισο μισο με την γυναικα μου (πρωην τριτεκνικο) και η γυναικα  μου εχει καρτα ανεργιας

κ. γιαννη κοντα σε σενα ειναι ο ηνιοχος 55€-20% λόγω δημοσίου* = 44€

*μια απλη βεβαιωση εργασίας θέλει

Ευχαριστω αν και ειμαστε στον ΔΕΔΔΗΕ Δημοσιο μονο όταν είναι για περικοπες και αλλους λογος που θελουν να μας βλεπουν ετσι

Ευχαριστω αν και ειμαστε στον ΔΕΔΔΗΕ Δημοσιο μονο όταν είναι για περικοπες και αλλους λογος που θελουν να μας βλεπουν ετσι

χαχαχα και εγω μαζί σου... νομίζω πάντως οτι απο μια συντομη ερευνα που καναμε με συναδελφους ειναι το οικονομικότερο αν σε εξυπηρετεί και σαν σημειο (μη τα γλυτωσεις απο εκει και τα δώσεις στη βενζίνη - π.χ. εμενα δε με συμφερει μιας και ειναι σε τελειως ακυρη πλευρα)

• Like 1

χαχαχα και εγω μαζί σου... νομίζω πάντως οτι απο μια συντομη ερευνα που καναμε με συναδελφους ειναι το οικονομικότερο αν σε εξυπηρετεί και σαν σημειο (μη τα γλυτωσεις απο εκει και τα δώσεις στη βενζίνη - π.χ. εμενα δε με συμφερει μιας και ειναι σε τελειως ακυρη πλευρα)

Ευχαριστω.Ναι κοντα μου είναι αυτό που είναι στον παραδρομο της Εθνικης οδου

6 ευρω διαφορα από autovision

Ευχαριστω.Ναι κοντα μου είναι αυτό που είναι στον παραδρομο της Εθνικης οδου

6 ευρω διαφορα από autovision

ναι οντως απο λυκοβρυση ενα 5λεπτο... ε αξιζει το κοπο! :)

• Like 1

Πηγα και περασα σημερα στο http://www.auteco.gr/v2/main.php?gclid=CK243ejDg8ACFYofwwodzEwAyQ#piraeus-tab που σε συνεργασια με την Qgas που εβαλα υγραεριο σε δυο Audi TT περασα και το δικο μου Honda CRV με 35 ευρω εστω και αν ειχα βαλει πιο παλια το υγραεριο σε αλλον .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...