kostplom Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Γνωρίζετε κάποιο φθηνό ΚΤΕΟ στα Δυτικά Προάστια? Αιγάλεω,Περιστέρι,Κορυδαλλό ή κάπου εκεί κοντά? Ευχαριστώ.
paylidis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 μιας και ψαχνετε για Ι-κτεο ξερουμε κανένα με εκπτωση στους δημοσιους υπαλληλους; ακουσα για το ηνιοχος αλλα δε το εψαξα μιας και δε ξερω και που ειναι...
Joshua21 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 http://www.kteoinioxos.gr/ Τώρα το βρήκες!
liopyr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 http://www.kteoinioxos.gr/ Τώρα το βρήκες! Με ποια λογική αλήθεια υπάρχει έκπτωση σε δημόσιους υπαλλήλους και σώματα ασφαλείας (!) 20%; Και άντε, πάει στο διάολο, δικό του είναι το μαγαζάκι, έτσι γουστάρει, το 15% στους άνεργους που ακολουθεί τις παραπάνω εκπτώσεις δεν είναι κάπως προκλητικό; 3
paylidis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Με ποια λογική αλήθεια υπάρχει έκπτωση σε δημόσιους υπαλλήλους και σώματα ασφαλείας (!) 20%; Και άντε, πάει στο διάολο, δικό του είναι το μαγαζάκι, έτσι γουστάρει, το 15% στους άνεργους που ακολουθεί τις παραπάνω εκπτώσεις δεν είναι κάπως προκλητικό; Η λογική ειναι οτι θα το πει κάποιος σε 10-15 συναδέλφους και θα γίνουν κ εκεινοι πελάτες του... Όπως μου το είπαν και εμένα...! Τώρα για τον άνεργο αφενός εχεις δίκιο, αφετέρου δεν ειναι προκλητικό να κυκλοφορούν άνεργοι/αεργοι και με mercedes (ξερω 2)... Να ταν το μονο αδικο σε αυτη τη "χωρα"... υ.γ. εχεις ιδεα ποσο χαμηλά εχουν πεσει οι μισθοί στο δημόσιο;
haris_216 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Off topic αλλά αυτή η προσέγγιση προς τους δημοσίους από πολλές επιχειρήσεις υπήρχε πάντα και όχι μόνο τώρα που έπεσαν οι μισθοί τους. Αν και το σκεπτικό είναι κατανοητό (τουλάχιστον σε μένα) και είναι αυτό που είπες (γίνεσαι γνωστός σε χώρο με μεγάλη πιθανή πελατειακή βάση), πάντα μου ήταν προκλητικό αφού ο δημόσιος απολάμβανε ήδη (στο παρελθόν) πολλά προνόμια που ένας εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα ούτε στον ύπνο του δεν έβλεπε (μονιμότητα, μισθούς, επιδόματα). Βέβαια τώρα τα πράγματα άλλαξαν αλλά και οι εγαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα δεν έμειναν στο απειρόβλητο. Συνεπώς η αίσθηση της αδικίας παραμένει. (για τους ανέργους βέβαια δεν το συζητώ καν. και δε νομίζω όλοι οι άνεργοι να περνάνε από το κτεο mercedes)
Joshua21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Με ποια λογική αλήθεια υπάρχει έκπτωση σε δημόσιους υπαλλήλους και σώματα ασφαλείας (!) 20%; Και άντε, πάει στο διάολο, δικό του είναι το μαγαζάκι, έτσι γουστάρει, το 15% στους άνεργους που ακολουθεί τις παραπάνω εκπτώσεις δεν είναι κάπως προκλητικό; Όπως είπαν και παραπάνω, από πάντα πολλές επιχειρήσεις είχαν στόχο να προσελκύσουν δημόσιους υπαλλήλους ως πελάτες. Και σίγουρα είναι μια τακτική που αποδίδει. Όσο για τους άνεργους, εικάζω πως έτσι προσπαθούν να δείξουν "κοινωνική ευαισθησία". Και στην τελική ο ηνίοχος και ο κάθε ηνίοχος κάνει προσφορές με στόχο να ανεβάσει το τζίρο του, ποσώς τον ενδιαφέρει αν τις βρίσκει προκλητικές ο λιοπύρ και ο τζόσουα.
gidimosxari Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Εχετε μπερδεψει καποια πραγματα.Υπαρχουν ανεργοι με εισοδημα 0 τον χρονο και υπαρχουν ανεργοι που μπορει να εχουν και 50000 εισοδημα το χρονο.Αρα μπορει να εχει και mercedes και οτι θελει 1
Joshua21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Εχετε μπερδεψει καποια πραγματα.Υπαρχουν ανεργοι με εισοδημα 0 τον χρονο και υπαρχουν ανεργοι που μπορει να εχουν και 50000 εισοδημα το χρονο.Αρα μπορει να εχει και mercedes και οτι θελει Έχεις ένα δίκιο, αν και ο πιο σωστός χαρακτηρισμός για κάποιον με 50.000 εισόδημα το χρόνο είναι εισοδηματίας. που γραφει για τις εκπτωσεις? Αριστερά στο "προσφορές" 1
liopyr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Όπως είπαν και παραπάνω, από πάντα πολλές επιχειρήσεις είχαν στόχο να προσελκύσουν δημόσιους υπαλλήλους ως πελάτες. Και σίγουρα είναι μια τακτική που αποδίδει. Όσο για τους άνεργους, εικάζω πως έτσι προσπαθούν να δείξουν "κοινωνική ευαισθησία". Και στην τελική ο ηνίοχος και ο κάθε ηνίοχος κάνει προσφορές με στόχο να ανεβάσει το τζίρο του, ποσώς τον ενδιαφέρει αν τις βρίσκει προκλητικές ο λιοπύρ και ο τζόσουα. Όταν βγάζεις μία προσφορά που δίνει μεγαλύτερη έκπτωση στα σώματα ασφαλείας απ'ότι στους ανέργους, κοινωνικά αναίσθητος είσαι. Επίσης, κάποιος να του πει πως και τα σώματα ασφαλείας δημόσιοι υπάλληλοι είναι, δεν είναι ιδιωτικοί. Πάντως, ενώ ξοδεύουμε χρόνο και bandwidth εμείς εδώ ψάχνοντας να βρούμε κάποια λογική, αυτός γράφει στο site του: "Έτσι τα Ι. ΚΤΕΟ ΗΝΙΟΧΟΣ με γνώσεις βαθιές στο αυτοκίνητο , με ρίζες καθαρά και έντονα ελληνικές , με σιγουριά και ποιότητα στις υπηρεσίες που προσφέρουν στους Έλληνες, πρωταγωνιστούν στον κλάδο των Ι. ΚΤΕΟ στην Ελλάδα." λολ.
Joshua21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Όταν βγάζεις μία προσφορά που δίνει μεγαλύτερη έκπτωση στα σώματα ασφαλείας απ'ότι στους ανέργους, κοινωνικά αναίσθητος είσαι. Επίσης, κάποιος να του πει πως και τα σώματα ασφαλείας δημόσιοι υπάλληλοι είναι, δεν είναι ιδιωτικοί. Πάντως, ενώ ξοδεύουμε χρόνο και bandwidth εμείς εδώ ψάχνοντας να βρούμε κάποια λογική, αυτός γράφει στο site του: "Έτσι τα Ι. ΚΤΕΟ ΗΝΙΟΧΟΣ με γνώσεις βαθιές στο αυτοκίνητο , με ρίζες καθαρά και έντονα ελληνικές , με σιγουριά και ποιότητα στις υπηρεσίες που προσφέρουν στους Έλληνες, πρωταγωνιστούν στον κλάδο των Ι. ΚΤΕΟ στην Ελλάδα." λολ. Διακρίνω μια απέχθεια προς τα σώματα ασφαλείας, ή ιδέα μου είναι? Επίσης ναι, και τα σώματα ασφαλείας δημόσιοι υπάλληλοι είναι. Αν όμως ρωτήσω κάποιον τι δουλειά κάνει και μου απαντήσει δημόσιος υπάλληλος, δεν θα περάσει καν από το μυαλό μου πως είναι στα σώματα ασφαλείας επειδή έτσι έχει επικρατήσει να σκεφτόμαστε. Οπότε ορθώς έγραψε ΚΑΙ σώματα ασφαλείας, για να μην υπάρχουν παρανοήσεις. Υπάρχουν και χειρότερα πάντως, ένας άλλος κάνει 100% έκπτωση στα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και στα ταξί, ενώ στους άνεργους δεν κάνει καμία έκπτωση! http://www.megakteo.gr/?section=1811&language=el_GR
paylidis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Διακρίνω μια απέχθεια προς τα σώματα ασφαλείας, ή ιδέα μου είναι? Επίσης ναι, και τα σώματα ασφαλείας δημόσιοι υπάλληλοι είναι. Αν όμως ρωτήσω κάποιον τι δουλειά κάνει και μου απαντήσει δημόσιος υπάλληλος, δεν θα περάσει καν από το μυαλό μου πως είναι στα σώματα ασφαλείας επειδή έτσι έχει επικρατήσει να σκεφτόμαστε. Οπότε ορθώς έγραψε ΚΑΙ σώματα ασφαλείας, για να μην υπάρχουν παρανοήσεις. Υπάρχουν και χειρότερα πάντως, ένας άλλος κάνει 100% έκπτωση στα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και στα ταξί, ενώ στους άνεργους δεν κάνει καμία έκπτωση! http://www.megakteo.gr/?section=1811&language=el_GR Κάνει όμως δωρεάν για πολύτεκνους κ αναπήρους το παλικάρι... Σωστός για εμένα... Αν κ δε καταλαβαίνω γιατι δωρεάν τα Ταξι...
Joshua21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Αν κ δε καταλαβαίνω γιατι δωρεάν τα Ταξι... Ενώ το δωρεάν για τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ το καταλαβαίνεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα