Jethro Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Λοιπον καλησπερίζω, χρόνια πολλά και καλή χρονια ! Εχω δυο excelακια, Το ενα εχει 5 στηλες με πρωτη στηλη καποιους κωδικους και στις αλλες περιγραφες. Στο αλλο επισης παρομοιο αρχειο. Αυτα τα δυο αρχεια εχουν κοινους κωδικους στις πρωτες στηλες τους, μαζι και με αλλους μη κοινους.. Στο δευτερο αρχειο εχει μια στηλη με κωδικους που τους αναγνωριζει τριτος, Θελω να ταιριαξω αυτους τους δυο πινακες ωστε να μπορεσω να βαλω στο πρωτο excel τους κωδικους προς τριτους. Δηλαδη πρωτο excel: A B 123 G4 Δευτερο excel A B C 123 5468 G4 ουσιαστικα θελω να προσθεσω στο πρωτο excel μια στηλη που να περιεχει το "5468" το θεμα ειναι οτι ειναι ανακατα μαζι με κωδικους που δεν χρησιμοποιω...προσθετω στο πρωτο excel τους κωδικους της στηλης B αλλα δεν ξερω πως να τους ταξινομησω με την Α
vassar Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Θέλεις να μου στείλεις τα excel να τα φτιάξω, γιατί από εδώ είναι λίγο δύσκολο να στο εξηγήσω. Η εντολή πάντως που πρέπει να χρησιμοποιήσεις είναι το vlookup. 1
Highlander Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 http://office.microsoft.com/en-us/excel-help/vlookup-function-HP010343011.aspx http://www.contextures.com/xlFunctions02.html Αν τελικά δεν τα καταφέρεις μόνος σου, ανέβασέ το κάπου να στο φτιάξουμε.
Jethro Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Το έκανα αλλα πολλες τιμες δεν τις αντιστοιχει...τι κανω λαθος ?!
Highlander Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Κάτι κάνεις λάθος στον τύπο. Αν δεν είναι τπτ προσωπικά δεδομένα, ανέβασέ το να το δούμε.
Highlander Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Έχεις ένα Skype να τα πούμε ή Viber γιατί θα ξημερώσουμε με τα PM. Είδα τα αρχεία, αλλά δεν ξέρω ποια στήλη θέλεις που. Στο ένα αρχείο έχεις τα παρακάτω: Κωδικός 2ος Κωδικός Περιγραφή Παραλαβές Εξαγωγές Υπόλοιπο και στο άλλο A B C D E H Που θέλεις τι ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα