monkey90 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα, προσπαθώ να φτιάξω ένα uml διάγραμμα ακολουθίας και για το λόγο αυτό προσπαθώ να βρώ πότε ακριβώς επικονωνεί η ιστοσελίδα με τη βάση δεδομένων που χρησιμοποιεί. Για παράδειγμα μπαίνω σε μία ιστοσελίδα και πατάω την επιλογή "εμφάνιση λίστας τοπ 10 τραγουδιών" ,θα μου εμφανίσει μία λίστα με τα τραγούδια, έπειτα επιλέγω ένα απο αυτά τα τραγούδια και επιλέγω εμφάνιση στίχων, θα μου εμφανίσει τους στίχους του τραγουδιού. Σε ποιά σημεία αυτής της διαδικασίας ανακτά δεδομένα η ιστοσελίδα από τη βάση δεδομένων; Με κάθε ξεχωριστή μου επιλογή η γίνεται με το που μπώ στη σελίδα; Ευχαριστώ.
geomagas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Προφανώς, από τους στίχους του ενός τραγουδιού, θα μπορείς να γυρίσεις πίσω στη λίστα και να επιλέξεις να δεις κάποιο άλλο, έτσι; Ή να πατήσεις ένα prev/next link. Άρα, δεν γνωρίζεις εκ των προτέρων για ποια (και πόσα) τραγούδια θα ζητηθούν στίχοι. Ούτε σου εξασφαλίζει κανείς ότι το top10 δεν θα μεταβάλλεται καθόλου μεταξύ των μεταβάσεων. Επομένως, το λογικό είναι να τα διαβάζεις σε κάθε επιλογή. Άσε που, απ' ότι κατάλαβα, δεν μιλάς για σελίδα, αλλά για σελίδες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα