Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Εχω ένα pc το οποίο έχει ide σκληρό μεταχηρισμένο ο οποίος ειναι απο format το pc δέν εχει sata υποδοχές και έτσι δέν έχει cd drive οπότε θέλω να του περάσω τα windows πώς θα το κάνω?

έχει υποδοχή για δισκέτα είναι παλιό..

υπάρχει τρόπος ?

δοκίμασα με usb με ένα προγραμα που λεγετε windinstfromusb καπος ετσι αλλά δέν μ βγάζει κάποια επιλογη για usb. Βασικά έχει 3 επιλογές 1usb hdd 2usb flopy και κάτι ακόμα δέν θυμάμαι δικίμασα με ολα αυτα αλλα τιποτα καμιά ιδέα?

Δημοσ.

Τα windows περάστικαν τελικά αγωρασα ide cd drive.

Τώρα θέλω να τον αναβαθμήσω κάπος ετσι ΄ωστε να μπορώ να παιζω κανα παιχνίδι που και που.. οχι και τιποτα τελευταίας γενιάς..

τα χαρακτιριστικά ειναι τα εξής:

μητρικη :http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/8s648fx-rz/

τροφοδοτικο 350W

ραμ: 1GB

επεξεργαστής:  intel petium 4 3,8ghz 800

κάρτα γραφικών invidia fx 5200 125 mb

Δημοσ.

Δεν αξίζει τον κόπο να ρίξεις χρήμα σ αυτό το pc για παιχνίδια.

Μητρική που παίρνει μόνο AGP, λίγη DDR(Ι) μνήμη, μονοπύρηνος επεξεργαστής (ίσως με HT αλλά και πάλι...), οριακά επαρκές τροφοδοτικό (λόγω ηλικίας, wattage, πιθανότατα και ποιότητας), κάρτα γραφικών 10ετίας για χρήση γραφείου.

Εκτός κι αν μιλάς για χαλαρά παιχνίδια ~2006 και πίσω.

• Like 1
Δημοσ.

Με μία καλύτερη κάρτα γραφικών και ένα μεγαλύτερο τροφοδοτικό δέν μπορο να κάνω κάτι?

Έστω οτι θέλω να παίζω παιχνίδια 2006 και πίσω τι πρέπει να αλλάξω για να τα παίζω?

Δημοσ.

Σίγουρα κάρτα γραφικών. Αλλά δεν ξέρω που θα βρεις κάποια σε normal τιμή που να ναι και συμβατή κιόλας. Κάτι λέει για voltage η σελίδα της μητρικής σου και γενικά θυμάμαι πως διάφορες ATI είχαν θέματα με ορισμένα setups. Ας πούμε καμία απ αυτές δεν ήταν gaming στην εποχή της.

Δημοσ.

για να σάσ δώσο να καταλάβετε τι θέλω το παιχνίδι που θέλω να παίζω έχει τής εξίς απαιτήσεις:

Minimum System Requirements

2 GHz processor
1 GB RAM (Windows Vista and 7 users will want 2 GB of RAM or more)
2 GB available hard disk space
Shader version 2.0 capable video card
Support for DirectX v9.0c or better
Windows XP, Windows Vista, or Windows 7 (Mac OS and Linux are currently not supported)
τί είναι το Shader version 2.0 capable video card? Moνο αυτό μου λείπει
Δημοσ.

τί είναι το Shader version 2.0 capable video card? Moνο αυτό μου λείπει

Πες ποιο παιχνίδι είναι,μπορεί να υπάρχουν ρυθμίσεις να κλείσεις εντελός το shader για να πηγαίνει καλά το παιχνίδι.

Το έχω κάνει πολλές φορές σε πολλά παιχνίδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...