Προς το περιεχόμενο

Μου πασαραν στα μουλωχτα εκθεσιακη TV στο Πλαισιο!

stereotype

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αναφερω περιστατικο πλαισιου.. Αγορα tv samsung που δεν ειχε μεσα στην συσκευασια βιδες για την βαση της.

Στην αρχη μου λεει το πλαισιο δεν εχουμε εμεις καμια σχεση.. και θα απευθυνθεις στην samsung.Η samsung για αρχη μου ελεγε να τους στειλω με email την αποδειξη και να τους γραψω το προβλημα μου οπου τις βιδες θα τις στελναν ταχυδρομικος(μονοδρομη λυση).

Μετα ομως απο πιεση μου ειπαν τελικα να περασω απο μια εδρα τους στην Ν.Ιωνια να της παραλαβω απο κει!

Ευτυχως πριν ξεκινησω για καλη μου τυχη παιρνω τηλεφωνο εκει και μου λενε οχι αυτες δεν τις εχουμε επειδη ειναι καινουργιο μοντελο(απλες βιδες) πρεπει να τις παραγγειλουμε!!!

Η υπομονη μου εξαντληθηκε... Ξεχεζω την samsung και στα καπακια παιρνω το πλαισιο τους λεω: δεν με αφορα.. τα χρηματα εσεις τα πηρατε!!! και ερχομαι τωρα να μου δωσεις βιδες αλλιως σου φερνω την τηλεοραση και μου δινεις τα χρηματατα μου πισω..!!!

Τελικα πηγα απο το πλαισιο και πηρα τις βιδες αλλα και εκει πηγα να την πατησω γιατι αντι για 5 πηγε να μου δωσει 3!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο ειναι απολυτα αξιοπιστη αποδειξη (εννοω μηπως μπορει να πειραχτει καπως)?

Οι δικες μου αποδειξεις ειναι οι εξης:

1)Πολλες δακτυλιες στην οθονη

2)Καμια προστατευτικη ταινια η αυτοκολλητο ουτε στην οθονη,ουτε στη βαση της! Μονο αυτο το λευκο υφασμα που την τυλιγουν

3)Δεν περιλαμβανονταν μπαταριες με το τηλεκοντρολ! Και το τηλεκοντρολ ηταν χωρις κουτι, απλα πεταμενο.

4)Με το που την ανοιξα, δεν μου το εβγαλε το αρχικο set-up που βγαζει σε ολες τις tv.

5) Ο ηχος ηταν απενεργοποιημενος!

6) Τελος, κατα το ανοιγμα της συσκευασιας,η βαση δεν βρισκοταν στην ειδικη προκαθορισμενη θεση πανω απο τα φελιζολ!

Δεν ξερω αν χρειαζεται κατι αλλο για να αποδειχτει...

Δεν σε προλαβα αλλά εγώ στη θέση σου θα κοιταζα το πανελ και εφόσον δεν είχε καμμενα πιξελ/γρατζουνιες/bleeding  θα την κρατταγα ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΤΙΜΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 25% ΚΛΑΤΩ!!!..Εισαι σίγουρος οτι  σε νέα TV το νέο πάνελ ΔΕΝ θα έχει  κανενα πιjελ καμμένο? ότι δεν θα έχει  bleeding?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...