Προς το περιεχόμενο

Μου πασαραν στα μουλωχτα εκθεσιακη TV στο Πλαισιο!

stereotype

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια ζητω συγγνωμη για τον τιτλο του thread, αλλα εχω τα νευρα μου με αυτο που μου εκαναν στο Πλαισιο.

Αγορασα πριν μια βδομαδα την 40αρα Samsung F6100 απο Πλαισιο Θεσσαλονικης, και επειδη δεν την ειχαν σε αποθεμα εκει ( παρα μονο εκθεσιακη), μου ειπαν θα μου στειλουν κομματι του κουτιου απο Λαρισα. Τους τονισα οτι ΔΕΝ δεχομαι εκθεσιακο κομματι!

Την παρελαβα σημερα και ειναι σχεδον σιγουρο οτι ειναι εκθεσιακη! Εχω κανει unboxing με βιντεο και εχω αρκετες αποδειξεις. Αν θελετε, σας τα αναφερω.

Τωρα τι κανω? Περναω απο το μαγαζι αυριο το πρωι και ζηταω DOA? Κι αν ναι, με τη δικαιολογια οτι ειναι εκθεσιακο? Υπαρχει περιπτωση να το παιξουν ζορικοι ή να αρνηθουν?

Δεν μου εχει ξανατυχει τετοια περιπτωση για αυτο παρακαλω διαφωτιστε με. Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορείς να μπεις στο service menu και να δεις πόσες ώρες έχει παίξει για να είσαι και σίγουρος. Όσο για το τί να κάνεις , πάνε φουριόζος και ζήτα απευθείας τον υπεύθυνο

• Like 1

φωναξε μην κολωσεις εχουμε δικαιωματα σαν καταναλωτες,απειλησε τους στην αναγκη,εμενα μετα απο απαιτηση σκληρη ομως ε μου αλλαξαν συσκευες εντος εγγυησης για πολυ πολυ απλες βλαβες

• Like 1

Μπορείς να μπεις στο service menu και να δεις πόσες ώρες έχει παίξει για να είσαι και σίγουρος. 

Αυτο ειναι απολυτα αξιοπιστη αποδειξη (εννοω μηπως μπορει να πειραχτει καπως)?

Οι δικες μου αποδειξεις ειναι οι εξης:

1)Πολλες δακτυλιες στην οθονη

2)Καμια προστατευτικη ταινια η αυτοκολλητο ουτε στην οθονη,ουτε στη βαση της! Μονο αυτο το λευκο υφασμα που την τυλιγουν

3)Δεν περιλαμβανονταν μπαταριες με το τηλεκοντρολ! Και το τηλεκοντρολ ηταν χωρις κουτι, απλα πεταμενο.

4)Με το που την ανοιξα, δεν μου το εβγαλε το αρχικο set-up που βγαζει σε ολες τις tv.

5) Ο ηχος ηταν απενεργοποιημενος!

6) Τελος, κατα το ανοιγμα της συσκευασιας,η βαση δεν βρισκοταν στην ειδικη προκαθορισμενη θεση πανω απο τα φελιζολ!

Δεν ξερω αν χρειαζεται κατι αλλο για να αποδειχτει...

Ότι μπορεί να μηδενιστεί , μπορεί. Αλλά αν στην έστειλαν σε τέτοια κατάσταση , αποκλείεται να το έκαναν ( και να ήξεραν πως). Απλά στο λέω γιατί αν σου που όχι μα πώς κτλ , τους λες να το βάλουν στην πρίζα επί τόπου και να δουν τις ώρες που γράφει και ότι δεν συμβαδίζουν με την απόδειξή σου.

Να αυξηθούν πάντως οι ώρες τεχνητά δεν γίνεται. Οπότε είναι απόδειξη

Για αλλη μια φορα θλίβομαι που μια Ελληνική εταιρία συμπεριφέρεται ετσι στους καταναλωτές. Τετοιες δύσκολες εποχές που εχουν μπει στο χωρο Αγγλοι και Γερμανοί (Dixons Κωτσοβολος και Media markt) αντι να προσπαθήσουν να κάνουν την διάφορα, κοιτάνε πως να κανουν τζίρο πάση θυσία...

Και οπως θλίβομαι γιατι δεν ειναι το μονο περιστατικό. Κατα βαση με εκνευρίζουν για την γραμμή που παίρνουν οι πωλητές τους για να ''σπρώχνουν'' οτι θελει το εμπορικό τους. Δεν ειναι κακο να προμοταρεις κατι αλλα οχι να παραπληροφορείς για να το κανεις πιο ευκολο...

Τωρα και περιστατικά με εκθεσιακά.. Και σαφως ηταν εκθεσιακό καθως καμια tv δεν παραδίδεται χωρις ναύλον κολλημένα στην συσκευή και συσκευασμένο remote κτλ. Και σαφως παντα εμφανίζουν το welcome menu.

Πως λοιπόν να υποστηρίξουμε Ελληνικές εταιρίες οταν μας αντιμετωπίζουν ετσι. Σαφως και θα προτιμησω Κωτσοβολο η Media που μου δινει δυνατότητα αλλαγής σε 10 μερες ακόμα και εαν δεν μου αρεσει. Παράλληλα απαγορεύουν να πωληθεί κατι εκθεσιακό στο πελάτη άγνοια του. Ενω τα εκθεσιακά πωλούνται σε ειδικές τιμες.

Δεν ειναι καλο να υποστηρίζουμε τους ξένους, αλλα αυτοί τουλάχιστο ξερουν να δουλεύουν. Ας μάθουν και οι δικοί μας. Προ καιρού κάναμε στο πλαισιο κάθε εβδομάδα απο 1000 μεχρι και 3000€ (ανάλογα) αγορές για πελάτες μας. Πλέων δεν περνάω ούτε απο το κατώφλι τους καθώς ειχα και εγώ πολλα περιστατικά. Προσωπικά όποτε μπορώ προτιμώ πιο μικρές εταιρίες και πιο τίμιες.

ΥΓ Δεν εχω καμιά σχέση με Κωτσοβολο και Media περαν απο την καταναλωτική για αγορες κτλ.

• Like 4

Πλήρης απογοήτευση.

Ο δημιουργός του τόπικ, εφόσον έχει αποδείξεις, να πάει μαζί με άλλο πρόσωπο (μάρτυρα) το ταχύτερο δυνατό και να διεκδικήσει τα δικαιώματά του. Αν δεν ικανοποιήσουν το αίτημα αντικατάστασης, να προβεί άμεσα σε καταγγελία.

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις καταρχας.

Τους την πηγα πισω σημερα το πρωι, αναφεροντας ολα τα σημεια που αποδεικνυουν οτι ειναι εκθεσιακη. Φυσικα την δεχτηκαν πισω και υποσχεθηκαν σφραγισμενο κομματι αυριο κιολας...(Δεν μπηκα στη διαδικασια να ακουσω δικαιολογιες,συγγνωμες,αποποιηση ευθυνων και τετοια...Τους ειπα απλα οτι απαιτω να εχω αυτο για το οποιο πληρωνω.)

Ελπιζω να μην με απογοητευσουν και αυριο.

• Like 1

Κατάντια για το συγκεκριμένο μαγαζί.

Ελπίζω να μην αντιμετωπίσεις άλλα προβλήματα και να παραλάβεις την (καινούργια) τηλεόρασή σου.

Καλά έκανες και δημοσίευσες αυτό το περιστατικό, μήπως και φιλοτιμιθούν :unsure: και σταματήσουν τέτοια "κόλπα".

• Like 2

Στη θέση σου θα έκανα καταγγελία στον Συνήγορο του Καταναλωτή, άσχετα αν θα βγει κάτι ή όχι.Η λογική του ΠΛΑΙΣΙΟ (για να μην ξεχνιόμαστε σε ποια εταιρία αναφερόμαστε) προφανώς είναι  "Αν τον ξεγελάσω-κοροϊδέψω καλώς.Αλλιώς θα πω συγνώμη για το λάθος και θα τελειώσει κάπου εκεί".

Ο ορισμός της κουτοπονηριάς!

Ενταξει, ολα καλα...μου εδωσαν καινουρια σφραγισμενη του κουτιου. Εκανα και ελεγχο εκει μπροστα τους για να βεβαιωθω.

Δεν το τραβηξα παραπανω, αν και το συμβαν ηταν εσκεμμενο (δηλαδη απατη) και οχι "λαθος" οπως ισχυριστηκαν.

Προσοχη σε ολους λοιπον γενικοτερα!

• Like 1

• 2 χρόνια αργότερα...

ΑΠΟΨΕ ΜΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΙΝΗΤΟ ΕΝΩ ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΣΑ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ.. ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΟΨΗ. ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΩ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ 83 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ.. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ?

ΑΠΟΨΕ ΜΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΙΝΗΤΟ ΕΝΩ ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΣΑ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ.. ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΟΨΗ. ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΩ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ 83 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ.. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ?

θέλει και ερώτημα το πας πίσω και απαιτείς αντικατασταση.

μην ξεθαβεις παλιο θεμα, και που εχει σχεση με αλλη κατηγορια (Τηλεορασεις).

ανοιξε νεο θεμα, η τουλαχιστον βαλτο στην κινητη ή στα παραπονα για μαγαζια (αν υπαρχει)...!   

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...