Ntontotis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, Εδώ και κανα μήνα το tower pc μου μου πετάει σφάλματα και ειδικά απανωτά restart με 'blue screen errors' Απο ότι ανάτρεξα στο site της Μικροσοφτ γράφει ότι λογικά φταίει μια απο ή και τα 2 ram dimm που έχω στην μητρική. Το θέμα είναι ότι η εγγύηση έχει χαθεί αλλά απο όσο θυμάμαι τα συγκεκριμένα modules έχουν 'lifetime εγγύηση'. Άλλο ένα θέμα είναι ότι είναι μακρια το μαγαζί που τις αγόρασα ώστε να τις γυρίσω σε αυτούς και να τους πω για αντικατάσταση. Τελευταίο, ίσως και πιο σωστό σκέφτηκα να στείλω mail στην Kingston στην Αγγλία που είναι τα κεντρικά στην Ευρωπη μήπως μπορώ να τους το στείλω και να μου τις αντικαταστήσουν. Καμιά άποψη ως το πως μπορώ να κινηθώ επι του θέματός μου?
άδικος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Βεβαιώθηκες πως έχουν πρόβλημα; Τις έλεγξες με memtest; http://shop.kingston.com/web_rma/ Σύμφωνα με τη σελίδα τους θα πρέπει να επιστραφούν στο κατάστημα που αγοράστηκαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα