panos2171 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Έχω αρχίσει να ζαχαρώνω το συγκεκριμένο smartphone κυρίως γιατί το βλέπω σε ξεφτύλα τιμή στο minideal οπότε θέλω να μάθω κάποια πράγματα παραπάνω. α) Σαν κινητό λέει ή όχι? Τρελές απαιτήσεις δεν έχω πιο πολύ το θέλω για internet, ραδιόφωνο και μια αξιοπρεπή κάμερα β)είναι ξεκλείδωτο? γ)από το minideal θα πληρώσω τελωνείο? δ)με την εγγύηση τι παίζει?
stamatinho Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 α Πολυ καλο και γρηγορο,πολυ καλη καμερα,σε μετρησεις ειχε ριξει μαχη με το s4. β Ειναι root γ Με απλο ταχυδρομειο δε πληρωνεις δ Πρεπει να το στειλεις Κινα. 255 ευρω ειναι πολυ καλα.Εγω πριν λιγους μηνες το ζαχαρωνα στα 350 αλλα δε προχωρησα τελικα. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
panos2171 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 root δηλαδη? Θα μπορω να το λειτουργησω κανονικα εδω? Σε περιπτωση βλαβης ποσο θα κοστισει να το ξαναστελω πισω? Το θεμα της εγγυησης ειναι που με καιει περισσοτερο.
stamatinho Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 root δηλαδη? Θα μπορω να το λειτουργησω κανονικα εδω?<br> Σε περιπτωση βλαβης ποσο θα κοστισει να το ξαναστελω πισω? Το θεμα της εγγυησης ειναι που με καιει περισσοτερο. Κανονικοτατα λειτουργει εδω.Αν παθει κατι το στελνεις εκει.10 ευρω με ταχυδρομειο απλο. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
zebras84 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 γ Με απλο ταχυδρομειο δε πληρωνεις Τί εννοείς; Έχω παραγγείλει από etotalk και σήμερα με ειδοποίησαν από την DHL ότι πρέπει να πληρώσω 101 ευρώ εκτελωνισμό. Θα το στείλω πίσω εννοείται αλλά αν υπάρχει τρόπος να μου το ξαναστείλουν και να αποφύγω το χαράτσι με ενδιαφέρει....
stamatinho Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 γ Με απλο ταχυδρομειο δε πληρωνεις Τί εννοείς; Έχω παραγγείλει από etotalk και σήμερα με ειδοποίησαν από την DHL ότι πρέπει να πληρώσω 101 ευρώ εκτελωνισμό.Θα το στείλω πίσω εννοείται αλλά αν υπάρχει τρόπος να μου το ξαναστείλουν και να αποφύγω το χαράτσι με ενδιαφέρει.... 1ον Παραγγειλες απο το χειροτερο κινεζικο καταστημα,επρεπε να πας σε minideal η merimobile 2ον Το απλο ταχυδρομειο ειναι με singapore post εσυ παραγγειλες με dhl courier που το τελωνειο δε το γλυτωνεις σχεδον ποτε. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App 1
panos2171 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Έκανα την παραγγελία με πληρωμή μέσω κάρτας αλλά δεν μου ζητήθηκε πουθενά να δώσω τα στοιχεία της, απλά λέει στην παραγγελία pending. Τι ακριβώς κάνω εγώ τώρα?
stamatinho Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Έκανα την παραγγελία με πληρωμή μέσω κάρτας αλλά δεν μου ζητήθηκε πουθενά να δώσω τα στοιχεία της, απλά λέει στην παραγγελία pending. Τι ακριβώς κάνω εγώ τώρα? Σε ποιο site?
stamatinho Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Από το minideal Το minideal ειναι αξιοπιστο αλλα δε καταλαβα τι θες να πεις? Δε σου ζητησε τα στοιχεια της καρτα σου? Γιατι δε πληρωνεις με paypal?
panos2171 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Όχι δε μου ζήτησε, είχε μονο επιλογή κάρτας και τώρα απλά λέει στην παραγγελία pending. Paypal δεν επέλεξα γιατί δεν έχω σε εκείνη την κάρτα λεφτά για να βάλω.
stamatinho Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Όχι δε μου ζήτησε, είχε μονο επιλογή κάρτας και τώρα απλά λέει στην παραγγελία pending. Paypal δεν επέλεξα γιατί δεν έχω σε εκείνη την κάρτα λεφτά για να βάλω. To pending θα στο λεει μεχρι να φυγει απο εκει το κινητο. Αν παντως ειχες κανει εγραφη στο site σαν μελος λογικο ειναι να μη θελουν δευτερη φορα τα στοιχεια σου.
panos2171 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Έχω κάνει εγγραφή αλλά στοιχεία κάρτας δεν έχω δώσει πουθενά και δεν βλέπω κάποια επιλογή ώστε να τα περάσω.
stamatinho Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Έχω κάνει εγγραφή αλλά στοιχεία κάρτας δεν έχω δώσει πουθενά και δεν βλέπω κάποια επιλογή ώστε να τα περάσω. Περιεργο να πληρωσεις με καρτα χωρις να δωσεις τα στοιχεια της καρτας,(αν εχει τυχει σε καποιον ας μας διαφωτισει) Κατι αλλο...email σου ηρθε απο minideal?Εκανε εγκυρη την παραγγελια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα