sno0py Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Εχω το pc της υπογραφης μου πριν καποιο καιρο αρχισε τα κουλα του και δεν φορτωνε τα windows και μαλιστα παρεμενε στην αρχικη εικονα που λεει το ονομα της μητρικης αυτο εγινε ολο και πιο εντονο μεχρι που δεν ξαναμπηκε, επισης δεν μπαινει καν στα bios απλα μενει στην αρχικη εικονα. Εφοσον αρχισα τους πειραματισμους μου και ειχε προκαλεσει(?) προβλημα και στον σκληρο δισκο(μετα απο φορματ εχει επανελθει) εκανα τις εξης ενεργειες: Δοκιμασα να βγαλω και να κρατησω μονο το 1 gb της ram παιζοντας και στα 4 slots δεν ειχα καποια διαφορα Τις μνημες τις δοκιμασα σε αλλο pc και λειτουργουν κανονικα. Δοκιμασα να βαλλω αλλον σκληρο(τοτε δεν ειχα επαναφερει τον υπαρχον) δεν υπηρξε αλλαγη το ιδιο δοκιμάζοντας και αλλη ραμ.. Μονο τροφοδοτικο αλλο δεν δοκιμασα... Με αυτα συμπεραινω με την οποια εμπειρια εχω οτι παω για νεα μητρικη.. Καποιος με περισσοτερη εμπειρια εχει να με συμβουλευσει αν εχω να κανω καποια αλλη ενεργεια για να σιγουρευτω μιας και οπως βλεπω παω σε νεα μητρικη ωπου λογικα θα ειναι και ΑΜ3 οποτε και ddr3 μνημες Απλα με προβληματισε ποσο ξαφνικα πηγε περιπατο και χωρις να θυμαμαι να υπηρξε καμια διακοπη ρευματος ή κατι αναλογο κλπ
SPANK Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δοκίμασε και ενα απλο bios reset απο την μπαταρίας της μητρικής αν δεν το εχεις κανει. Και κανε και το αλλο , λυσε το μηχάνημα και δούλεψε την μητρική στο πάτωμα με μνήμες επανω επεξεργαστή και κάρτα γραφικών χωρις δίσκους και dvd drives και δες τι γίνεται. Η μητρική φαίνεται να παίρνει ρεύμα ανάβει καποιο λαμπάκι η κατι αλλο ?
sno0py Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Ναι bios reset εκανα φυσικα. Κοιτα καποια στιγμη ειχα βγαλει ολες τις μνημες εκτος απο την μια και ολους τους δισκους περα απο αυτον με το λειτουργικο και δεν αλλαξε κατι.. Ναι παιρνει ρευμα αφου οταν κανεις start τη μοναδα δειχνει και την εικονα ξερεις τη διαφημιστηικη που γραφει την μητρικη το μοντελο της κλπ..
Millennium Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μπορείς να δοκιμάσεις άλλο τροφοδοτικό; Είναι ποιοτικό αλλά ποτέ δε ξέρεις.
sno0py Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 χμμμ λιγο δυσκολο αυτο γαμωτο αν μπορουσα θα το ειχα δοκιμασει και αυτο Να υποθεσω περα απο να δοκιμασω αλλο τροφοδοτικο δεν μου εχει μεινει κατι αλλο ε?
drkar Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δοκιμασε αν ανοιξει μονο με επεξεργαστη - μνημες ,χωρις τιποτα αλλο και χωρις κανενα usb . Μια φορα με την 6850 και μια με την ενσωματωμενη καρτα γραφικων. Τιποτα αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα