dieccast Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 γεια χαρα παιδια εχω ενα λαπτοπ HP και εχει ποσα προγραμματα που τρεχουνε και ειδικα αυτο το HP support assistant φαινεται πως κανει το λαπτοπ να σερνεται παρα πολυ! βεβαια σαν λαπτοπ ειναι απλο δυπιρινο χωρις με μετρια χαρακτηριστικα αλλα προσπαθω να το κανω να τρεχει καλυτερα! να το κανω απενεργοποιηση αυτο το HP assistant? η χρειαζεται? εχω βαλει το revo unistaller και εχω κανει disable αρκετα αχρειστα προγραμματα και εχει βελτειωθει λιγο η αποδοση! τι αλλο να κανω? εχω κανει και defrag kai cccleaner φυσικα!
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Βγαλε και τον "assistant" και οτιδηποτε αντιστοιχο που δεν ειναι driver. Τυπικο crapware. 1
arc Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 προσθήκη μνήμης μείωση των animations στα γραφικά (glass, aero, κλπ)
dieccast Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 προσθήκη μνήμης μείωση των animations στα γραφικά (glass, aero, κλπ) το εχω κανει ηδη αυτα εβαλα το tuneup utilities που μου ειπαν οτι ειναι πολυ καλο και χρησιμο!
micos000 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 το εχω κανει ηδη αυτα εβαλα το tuneup utilities που μου ειπαν οτι ειναι πολυ καλο και χρησιμο! Πόση μνήμη έχει τώρα; Για τα xp καλά είναι να πας πάνω από το 1 GB ενώ για 7 πάνω από 2. Το tuneup και γενικώς τέτοιου είδους προγράμματα σπάνια κάνουν κάτι της προκοπής πέρα από τον καθαρισμό που κάνει το πολύ καλό ccleaner. Συνήθως επιδεινώνουν την κατάσταση παρά τη βελτιώνουν
dieccast Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Πόση μνήμη έχει τώρα; Για τα xp καλά είναι να πας πάνω από το 1 GB ενώ για 7 πάνω από 2. Το tuneup και γενικώς τέτοιου είδους προγράμματα σπάνια κάνουν κάτι της προκοπής πέρα από τον καθαρισμό που κάνει το πολύ καλό ccleaner. Συνήθως επιδεινώνουν την κατάσταση παρά τη βελτιώνουν σοβαρα? δεν εχω κανει και κατι ιδιαιτερο καθαρισμο και απενεργοποιησα 2-3 προγραμματα απo start up
micos000 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 σοβαρα? δεν εχω κανει και κατι ιδιαιτερο καθαρισμο και απενεργοποιησα 2-3 προγραμματα απo start up Και κάθισες και έβαλες το tune up (από τον θείο φαντάζομαι) για μια δουλειά που την κάνει (και με το παραπάνω) το δωρεάν ccleaner;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα