plpapadopoulos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Το Lattitude είναι Business και όχι consumer σειρά οπότε θα το εμπιστευόμουν περισσότερο ως προς την αξιοπιστία του. Τα 5 χρόνια εγγύηση ψάξτε με το part number να βεβαιωθείτε ότι είναι εργοστασιακά και όχι κάποιο άλλο είδος after market warranty (τύπου Κοτσόβολου). Η τιμή είναι 1500+ ευρώ (το 1250 είναι χωρίς ΦΠΑ).
mypagio Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Εγώ το παίρνω 1250€ και η εγγύηση είναι κατευθείαν από την εταιρεία Παίρνει 2ο σκληρό?
liakjim Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Στις περιπτώσεις που το sli δουλεύει , ξεπερνά και την 770m κατά 10% ΑΛΛΑ έχεις microstuttering και υπερθέρμανση. http://www.notebookcheck.net/Review-Update-Lenovo-IdeaPad-Y510p-GT-755M-SLI-Notebook.107108.0.html Οπότε δεν τον συνιστώ τον lenovo. Αν όμως το καλοκαίρι παίζεις με κλιματισμό μαζί με μια βάση τότε αξίζει. Dell http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Latitude-E6540-i7-4800MQ-HD-8790M-Notebook.97595.0.html Ποιοτικότατη κατασκευή με καλούτσικη ψύξη (υπερθέρμανση cpu και throttling) Η κάρτα γραφικών όμως επιπέδου 750m δλδ μέτρια. Να πάρεις σταθερό + tablet το αποκλείεις?
mypagio Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Έκανα αναβάθμιση στο σταθερό πριν 2 μήνες 1200 ευρώ. Απλά επειδή φέυγω τακτικά αποστολές χρειάζομαι και ενα laptop για παιχνίδια... Στην ουσία δεν θα βρω ποτέ laptop έτσι που πάω.Οι μισοί ζεσταίνονται απ' ότι φαίνεται, στους μισούς δεν κάνει η κάρτα γραφικών, στους υπόλοιπους είναι αδύναμος ο επεξεργαστής και πάει λέγοντας. Και πραγματικά με ενοχλεί ιδιαίτερα το GPU throttling γιατί το έζησα στο Qosmio, μόλις έπαιρνε μπρος το ανεμιστηράκι κόλλαγε το σύμπαν και κόντευα να τον σπάσω. Άρα που μπορούμε να καταλήξουμε?
Rude_R Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Κοιτα τις προτασεις τις κανει ο καθενας αναλογα με την εμπειρια του...για να λεμε την αληθεια,αυτη τη στιγμη δεν εχω sony...το τελευταιο vaio που είχα ήταν σειράς του 2011,και εμεινα απολυτα ευχαριστημενος..θηρίο σε κάρτες επεξεργαστές,με τον i3 που είχε μέσα σήκωνε άνετα πολύ βαριά δουλειά αλλα kai gaming...το χάλασα εγώ τραβώντας ενα μικρό ribbon και όταν το αλλαξω (10-20 ευρώ δουλειά) θα είναι οκ...έφυγα ως ευχαριστημενος πελατης και οχι ως δυσαρεστημενος για να περάσω σε κάτι ανώτερο πια..αυτο με τις γωνιες θεασης ισχυει...νιωθεις ενα πραγμα σαν ομιχλη...από το 2011 μεχρι σημερα δεν ξερω τι μπορει να αλλαξε,δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα με sony αλλά εκ πρωτης οψεως εξωτερικα δεν ειναι και αθλια..καλή εμφάνιση καλά χαρακτηριστικά,μέτριες τιμές...ποιοτικά τα vaio δεν ήταν ποτέ κατώτερα απο το 2012 και πίσω..ειδικά σε συγκριση με hp acer κ.τ.λ εν πασει περιπτωσει μια προταση εκανα παραθεση,μην τρελαθουμε,η επιλογη ειναι δικη του..δεν με αφορά αν θα παρει sony dell αcer..καθένας με τις εμπειρίες που εχει απο καθε εταιρια.. το μόνο που εχω να σχολιασω στα sony ειναι οτι αφεθηκαν πολυ στο φλου ως προς το design..καποτε εδιναν πολυ μεγαλη βαση σε αυτο,εβγαζαν πολυ designατα λαπτοπ,ακριβα μεν αλλα αξιζαν τα λεφτα τους..τωρα το design τους εγινε ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΟ και επεσε ποιοτικά στο επιπεδο sony dell acer toshiba hp... Τα ακουσαμε και αυτο.... οτι η SONY έπεσε σε ποιοτικο επιπεδο στα TOSHIBA. εφοσον εχεις ανοίξη το σονυ για πες μας τι μαρκες εχεις μεσα...... γιατι εγω οποιο σονυ εχω ανοιξη περα οτι η μητρικη ειναι σε 2-3 κομματια και ενωνονται με καλωδιοταινιες εχω πετυχει τα parts να είναι foxconn και asrock και ενα που δεν το ξερει ουτε η μανα του. (σε ενα laptop) Τα Σονυ ειναι υπερκτιμημενα και αυτο που πουλανε έιναι design και το ονομα (δλδ μπουρδες) ουτε τα μισα λεφτα δεν αξιζανε. Επισής μονος σου ανεφερες καμια 10αρια μοντελα που ηταν ελαττωματικα απο μανισια και επιμενεις οτι η σονυ ειναι μια χαρα και λες τα toshiba θερμαστρες... ολες οι εταιριες βγαζουν αρκετα μοντελα για διαφορους χρηστες low entry - gaming - professional κτλ αλλα ειναι καλα , αλλα μετρια κτλ δεν μπορουμε να εκφραζουμε δημοσια γενικοτητες χαρακτηριζοντας εταιριες και το οτι σου επεσε εσενα ενα καλο μοντελο σονυ το 2011. εμενα πχ μου εχει πεσει toshiba η gpu να εχει 40 βαθμους και δεν το πιστευα (εβαλα thermocouple να το μετρησω πιστευα οτι τα εχει παιξει ο σενσορας) το οτι "καινε" στα ventilation fans δεν σημαινει οτι ψήνονται ισα ισα που σημαινει οτι δουλευουν σωστα οι ψυχτρες απομακρυνοντας την θερμοτητα. τωρα για το support με extension 2+3 η toshiba σου κανει αντικατασταση το μοντελο ενω η σονυ δεν απεσυρε ουτε αντικαταστησε κανενα απο τα ελατωματικα της μοντελα. αυτα τα DIY μας φτασανε εδω να διαβαζουμε τετοια μαργαριταρια...... πάντως απο προσωπικη εμπειρια τα περισσοτερα bga reballing που μου εχουν ερθει ειναι 40% HP 40% DELL 10% ACER 5% MAC και το υπολοιπο 5% είναι Toshiba ASUS ktl Τα SONY ερχονται DEAD δεν κανεις καν προσπαθεια για reball απλα τα πετας. οποτε ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του. για αυτα που δεν εχω καθολου αποψη είναι τα LENOVO είδα την προταση του φιλου απο πανω και μου επεσε το στομα .... υποστηριζετε οτι τα lenovo ειναι της IBM υπαρχει κανένας να μας πει της εντυπωσεις του απο τα LENOVO Τα Sony τα έχω αποκλείσει γιατί από το επίσημο service φίλος μου είπε ότι μετά τα 2 - 2,5 χρόνια καίνε τις κάρτες γραφικών. Πολλά laptop επιστροφές στην εταιρεία και γενικά ένας μικρός χαμός. Επίσης και η Toshiba νομίζω έχει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο. και πολυ καλα κάνεις 'οπως και για τα turboX ειναι 50-50 τι θα σου πέσει.
liakjim Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Θα πας σε ένα πλαίσιο. Θα πας σε ένα πωλητή. Θα του πεις. "Θέλω αυτόν http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop-performance/Turbo-X-Furious-II-i542-875.htm αλλά ως barebone δλδ χωρίς σκληρό και λειτουργικό" Θα σου πάει πολύ φθηνότερα και ζήτα δωράκια πχ επέκταση εγγύησης. Με τα ρέστα βάλε και αυτόν http://www.skroutz.gr/c/88/esoterikoi-sklhroi-diskoi.html?from=autocomplete&keyphrase=samsung+840+evo+250gb Ο i5 είναι υπεραρκετός. Ο φορητός έχει πολύ οθόνη , μέτρια πλαστικά , άμεσο service (καμιά φορά θέλουν φωνές) , δεν ζεστένεται ποτέ , δεν αναβαθμίζεται η κάρτα του αλλά θα παίξει σε medium/high ότι κυκλοφορεί και λόγω SSD θα είναι κ ταχύτατος.
plpapadopoulos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Εγώ το παίρνω 1250€ και η εγγύηση είναι κατευθείαν από την εταιρεία Παίρνει 2ο σκληρό? Μια χαρά πάρτο λοιπόν τί το συζητάς?
plpapadopoulos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 για αυτα που δεν εχω καθολου αποψη είναι τα LENOVO είδα την προταση του φιλου απο πανω και μου επεσε το στομα .... υποστηριζετε οτι τα lenovo ειναι της IBM υπαρχει κανένας να μας πει της εντυπωσεις του απο τα LENOVO To division της IBM που δώθηκε στη Lenovo χωρίστηκςε από το 2005. Οι σειρές Think κρατάνε τον αρχικό σχεδιασμό με τα τότε IBM (η ποιότητα βέβαια έχει αλλάξει ελαφρώς προς τα κάτω για χάρη του marketing φυσικά). Οι σειρές Idea αποτελούν την consumer σειρά της Lenovo και η ποιότητα κατασκευής σε σχέση με παλιότερα έχει ανέβει σημαντικά, κατατάσσοντας τα πλέον από τις καλύτερες και πιό αξιόπιστες επιλογές για την κατηγορία τους και την τιμή τους. Σχεδιαστικά τώρα και ποιοτικά, θεωρώ πως η Lenovo εξακολουθεί και κατέχει τα σκήπτρα στην αγορά και δεν είναι τυχαίο (δε μιλάω για αριθμό πωλήσεων, μιλάω για το χαμηλότερο ποσοστό βλαβών). Επειδή εξειδικεύομαι στα Think series και λόγω δουλειάς, σε διαβεβαιώ πως καλύτερο σχεδιαστικά και ποιοτικά μηχάνημα δε θα βρείς. Είτε αυτό αφορά ThinkPad, είτε ThinkStation, είτε ThinkServer. To engineering είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να βρείς, το assembling/disassembling απόλαυση και γενικά μιλάμε για λύσεις που απευθύνονται σε όσους γνωρίζουν και ξέρουν τί ζητάνε. Βέβαια οι διάφορες εταιρίες επιλέγουν μεταξύ Dell, HP, Lenovo για το infrastracture τους, όμως απο επιστροφές και προβλήματα, τα HP έρχονται πρώτα στις βλάβες, ακολουθούν τα DELL και για Lenovo το ποσοστό βλάβης αγγίζει το 0. Αυτά. 1
Rude_R Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Σχεδιαστικά τώρα και ποιοτικά, θεωρώ πως η Lenovo εξακολουθεί και κατέχει τα σκήπτρα στην αγορά και δεν είναι τυχαίο (δε μιλάω για αριθμό πωλήσεων, μιλάω για το χαμηλότερο ποσοστό βλαβών). Επειδή εξειδικεύομαι στα Think series και λόγω δουλειάς, σε διαβεβαιώ πως καλύτερο σχεδιαστικά και ποιοτικά μηχάνημα δε θα βρείς. Είτε αυτό αφορά ThinkPad, είτε ThinkStation, είτε ThinkServer. To engineering είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να βρείς, το assembling/disassembling απόλαυση και γενικά μιλάμε για λύσεις που απευθύνονται σε όσους γνωρίζουν και ξέρουν τί ζητάνε. Βέβαια οι διάφορες εταιρίες επιλέγουν μεταξύ Dell, HP, Lenovo για το infrastracture τους, όμως απο επιστροφές και προβλήματα, τα HP έρχονται πρώτα στις βλάβες, ακολουθούν τα DELL και για Lenovo το ποσοστό βλάβης αγγίζει το 0. Αυτά. thank you.... καπως ετσι μου τα εχουν πει και μενα...... οτι σχεδιαστικα δεν ειναι κατι τρομερο σε θεμα design αλλα απο αποψη κατασκευης πολυ καλα. επισης οτι εχει ωραια και χρησιμα utilites σε επιπεδο software κ BIOS ευχαριστω και παλι
liakjim Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 όμως απο επιστροφές και προβλήματα, τα HP έρχονται πρώτα στις βλάβες, ακολουθούν τα DELL και για Lenovo το ποσοστό βλάβης αγγίζει το 0. Ενδιαφέρουσα τοποθέτηση. Μπορείς να παραθέσεις τα σχετικά στατιστικά καθώς και την πηγή?
plpapadopoulos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μακαρι να ειχα το δικαιωμα να βγαλω φατσα φορα λιστα βλαβων κι επιστροφων απο εταιριες που δουλευω η συνεργαζομαι. Δεν εχω το δικαιωμα αυτο ομως, αλλα με ενα γρηγορο ψαξιμο στο googleμεταξυ των τριων αυτων ετσιριων θα διαπιστωσεις και μονος σου αρκετα στοιχεια που να στηριζουν την τοποθετηση μου. Για να μη γινει καποια παρανοηση, η αναφορα που εκανα εχει να κανει μεταξυ των τριων ετσιριων αυτων και μονο, γιατι αυτες επιλεγονται να στελεχωνουν τον Business Sector κυριως λογω των support packs που προσφερουν. Και σαφως οταν αναφερεται οτι καποιες επιστροφες αγγιζουν το μηδεν, ειναι αυτονοητο οτι 0 δεν ειναι και ποτε δεν προκειται να ειναι, γιατι ολα λιγο πολυ χαλανε αλλα σε αυτο πρεπει παντα να υπολογιζουμε καιτον ανθρωπινο παραγοντα. Αν π.χ. σου πεσει ενας καφες στο λαπτοπ και μετα το κατηγορεις οτι δεν αναβει, δε φταιει ο κατασκευαστης. Ακομα και spill resistant keyboard να εχει, δε το κανει και waterproof για παραδειγμσ. Ουτε αν δουλευει καποιος ενα λαπτοπ σε ενα club για παραδειγμα, πρεπει το λαπτοπ να πινει πιο πολυ κι απο τον DJ. Ελπιζω να εγινα κατανοητος στην τοποθετηση μου και στον συνειρμο μου. Και το ξανατονιζω, αναφερομαι σε βλαβες μεταξυ Dell, HP και Lenovo
liakjim Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μακαρι να ειχα το δικαιωμα να βγαλω φατσα φορα λιστα βλαβων κι επιστροφων απο εταιριες που δουλευω η συνεργαζομαι. Δεν εχω το δικαιωμα αυτο ομως, αλλα με ενα γρηγορο ψαξιμο στο googleμεταξυ των τριων αυτων ετσιριων θα διαπιστωσεις και μονος σου αρκετα στοιχεια που να στηριζουν την τοποθετηση μου. Δεν νομίζω να βρω αξιόπιστα στοιχεία. Αν δεν μπορείς να στηρίξεις με αποδείξεις την παράνω τοποθέτηση την θεωρώ ως μη γενόμενη. Αυτό που θα ήθελα να βρω είναι δείκτη βλαβών ως προς τον αριθμό πωλήσεων. Το να λες ότι υπάρχουν πχ 100 αναφορές βλάβης για την Α εταιρία και 50 για την Β , αν δεν ξέρω πόσες πωλήσεις έχω δεν έχει νόημα γιατί η Α εταιρία μπορεί να έχει 10000 πωλήσεις άρα δείκτη 1% και η άλλξ 500 πωλήσεις και δείκτη 10%. Επαναλαμβάνω λοιπόν , έχεις ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ στοιχεία προς παράθεση?
Rude_R Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δεν νομίζω να βρω αξιόπιστα στοιχεία. Αν δεν μπορείς να στηρίξεις με αποδείξεις την παράνω τοποθέτηση την θεωρώ ως μη γενόμενη. Αυτό που θα ήθελα να βρω είναι δείκτη βλαβών ως προς τον αριθμό πωλήσεων. Το να λες ότι υπάρχουν πχ 100 αναφορές βλάβης για την Α εταιρία και 50 για την Β , αν δεν ξέρω πόσες πωλήσεις έχω δεν έχει νόημα γιατί η Α εταιρία μπορεί να έχει 10000 πωλήσεις άρα δείκτη 1% και η άλλξ 500 πωλήσεις και δείκτη 10%. Επαναλαμβάνω λοιπόν , έχεις ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ στοιχεία προς παράθεση? καταρχην συγνωμη που επεμβαινω αλλα νομιζω οτι βγαίνουμε εκτος θέματος. Επίσης δεν είναι εδω "δικαστηριο" να παραθέτουμε γραπτές αποδείξεις. Εδω ο καθενας λεει την αποψη του και την γνωμη του βάση των εμπειριων του ή της γνώσης του ετσι ώστε να γίνετε θέμα προς συζητηση και να ¨κερδιζουμε" σε γνώση και ως προς το θεμα αγορων οπως το laptop που θέλει ο φίλος. Ο καθένας έχει τον χαράκτηρα του να κρίνει και να εκτιμήσει τις πληροφορίες που δέχετε και να τις αξιοποίησει αναλόγος. Τωρα όσον αφορα ενα δημόσιο Βήμα οπώς το συκεκριμένο Forum ειτε το θες ειτέ οχι δεν μπορει ενας επαγγελματιάς να παραθέσει αυτες τις αποδείξεις που ζητας για ενα εκατομμυριο λογους με ποιο σημαντηκο την αξιοπιστία του προς τα δεδομένα που διαχειρίζετε και απεναντι στις εταριές που συνεργάζετε. Να σου δώσω ένα παράδειγμα Εχω εργαστεί 10+1 χρονια ως υπέυθυνος σε τεχνικο τμήμα τον τελευταίο χρόνο στο Πλαίσιο στον ασπρόπυργο ως τεχνικος και τέλος στο καταστημα της βουλιαγμένης στον πάγκο αναβάθμισης (οταν υπήρχε ακομα παγκος αναβάθμισης). Στα 10 χρονια το 80% των laptop με προβλήματα ηταν HP k DELL είναι τυχαίο; Επίσης συμφωνω μαζι σου οτι έχει να κανει και με το ποσοστο των πωλήσεων αν τωρα στην αγορα τα περισσοτερα που κυκλοφορουν ειναι HP k DELL είναι πολυ λογικο να εχουν και μεγαλυτερο αριθμο σε επισκευες. Δεν λεω οτι οι εν λογω εταιριες δεν εχουν βγάλει καλα μηχανάκια... και ειδικά η Dell τωρα τελευταια εχεί δώσει μεγαλυτερη προσοχη στο θέμα αξιοποιστίας. (αλλα μπορω να ξεχασω οτι σε παγκοσμια εκθεση το DELL πήρε φωτια και ανατιναχτικε μπροστα σε όλους; ) Καταλαβαινεις οτι είναι καθαρα υποκειμενικό το θέμα στον καθένα. οπως και εσυ προτεινες στον φιλο να πάρει ενα turbo-x γιατί κακώς θεωρούντε υποδιέστερα απο τους ημιμαθείς, ετσι και εγω του είπα οτι ειναι 50-50 τι μηχανακι θα του πέσει. από αυτον εξαρτατε να ζυγίσει τις πληροφοριές εδω και να καταλήξει σε ενα συμπέρασμα.ως εκει και τπτ παραπάνω. Πιστευεις οτι θα καθήσω εγω να αναλυσω γιατι το είπα η να απαντησω στο τι εχω δει η τι ξέρω για την εν λόγω εταιρια; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση καταρχην δεν θα τιμούσε τον εαυτο μου. Ελπίζω να μην δυναμίτησα την κατάσταση δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου. και τέλος κάτι που θέλω να αναφέρω για όλους ειναι οτι θέλει πολυ προσοχη τι θεωρόυμε αξιοπιστο και τι οχι, υπαρχουν ένα σωρο περιοδικα πληροφορικης αλλα και μπλογκ τα οποια πολλες φορες ειναι κατευθηνομενα απο μεγάλες εταιριες για καθαρα θέμα προώθησης συκεκριμένων προιόντων με σικέ reviews και Labs. Θέλει μεγαλη προσοχη και για αυτο είμαστε ΟΛΟΙ εδω ετσι ωστε να συζηταμε να αναλυουμε και να αντλουμε γνώση μεσα απο αυτη την διαδικασία.
liakjim Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 @Rude_R συμφωνώ σε γενικές γραμμές. Από την 'αλλη και εσύ και ο φίλος , είστε 2 ανώνυμα avatar που απλά δηλώνεται κάποια στοιχεία, όπως βέβαια και εγώ και όλοι μας. ϊσως να είναι αληθινά ίσως όχι. Ακόμα και είστε όντως αυτά που λέτε ίσως έχετε κάποια κίνητρα περίεργα, ίσως όχι. Ακόμα και αν είστε ειλικρινείς ίσως δεν έχετε την απαιτούμενη δεξαμενή από στοιχεία. (πχ να δουλεύεις σε εταιρία που αναλαμβάνει όχι όλες αλλά κάποιες εταιρίες). Επειδή λοιπόν ίσως συμβαίνουν όλα ή κα΄ποια από τα παραπάνω , αν δεν δω κάποια ανεξάρτητη έρευνα από κάπου για ¨ΟΛΗ την αγορά , απλά είμαι επιφυλακτικ'ος (ειεδικά όταν κάποιος εκθειάζει τα Lenovo όταν εχει avatar ένα τέτοιο...). Τελικά πιστεύω ότι όλοι οι φορητοί (εκτός από λίγες περιπτώσεις) πάνω κάτω τα ίδια είναι. Μηχανήματα είναι. Κάποια θα αστοχήσουν. Αν έχεις εγγύηση δεν εχεις να φοβηθείς τίποτα. Άρα κοιτάω α΄λλα πράγματα , όπως οθόνη , θερμική συμπεριφορά και vfm .
plpapadopoulos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δεν νομίζω να βρω αξιόπιστα στοιχεία. Αν δεν μπορείς να στηρίξεις με αποδείξεις την παράνω τοποθέτηση την θεωρώ ως μη γενόμενη. Αυτό που θα ήθελα να βρω είναι δείκτη βλαβών ως προς τον αριθμό πωλήσεων. Το να λες ότι υπάρχουν πχ 100 αναφορές βλάβης για την Α εταιρία και 50 για την Β , αν δεν ξέρω πόσες πωλήσεις έχω δεν έχει νόημα γιατί η Α εταιρία μπορεί να έχει 10000 πωλήσεις άρα δείκτη 1% και η άλλξ 500 πωλήσεις και δείκτη 10%. Επαναλαμβάνω λοιπόν , έχεις ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ στοιχεία προς παράθεση? ΟΚ αν βαριέσαι να ψάξεις, θεώρησε την ως μή γενομένη. Στοιχεία όπως είπα από την εταιρία που εργάζομαι είπα πως δυστυχώςδε να δημοσιεύσω και ούτε θα αφιερώσω χρόνο να ψάξω στο google για λογαριασμό σου. PS: Πρόσεχε με το CAPS από το keyboard σου γιατί έχει την τάση να πατιέται αυτόματα σε μερικές λέξεις... Από την 'αλλη και εσύ και ο φίλος , είστε 2 ανώνυμα avatar που απλά δηλώνεται κάποια στοιχεία, όπως βέβαια και εγώ και όλοι μας. ϊσως να είναι αληθινά ίσως όχι. Ακόμα και είστε όντως αυτά που λέτε ίσως έχετε κάποια κίνητρα περίεργα, ίσως όχι. Ακόμα και αν είστε ειλικρινείς ίσως δεν έχετε την απαιτούμενη δεξαμενή από στοιχεία. (πχ να δουλεύεις σε εταιρία που αναλαμβάνει όχι όλες αλλά κάποιες εταιρίες). Επειδή λοιπόν ίσως συμβαίνουν όλα ή κα΄ποια από τα παραπάνω , αν δεν δω κάποια ανεξάρτητη έρευνα από κάπου για ¨ΟΛΗ την αγορά , απλά είμαι επιφυλακτικ'ος (ειεδικά όταν κάποιος εκθειάζει τα Lenovo όταν εχει avatar ένα τέτοιο...). Τί κίνητρα να έχουμε ρε φίλος, θα μας την πείς κιόλας που δουλεύουμε ή θα σου δώσουμε και αναφορά σε ποια εταιρία δουλεύουμε κιόλας επειδή εσύ είσαι καχύποπτος. Το αν συμπίπτει να δουλεύω με μια εταιρία της οποίας είμαι fan, αυτό δεν έχει να κάνει με δόλο. Αλλά και πάλι δική σου εικασία είναι και δική σου φαντασία το οτιδήποτε. Υπόψιν δέ βρίσκομαι Ελλάδα μόνιμα αλλά περιστασιακά εδώ και καιρό (τουλάχιστον για όσους με γνωρίζουν). Προσωπικά εμένα δε με απασχολεί ούτε τί λάπτοπ θα πάρεις, ούτε αν θα σου βγάλει πρόβλημα. Με ένοιαξε να παραθέσω την εμπειρία μου και μόνο από τον business sector όπου και βρίσκομαι. Αν δε τη θεωρείς βάσιμη, δικαίωμά σου και το σέβομαι. Κι αν κάπου δε με κάλυπτε κάποια απάντηση, θα έψαχνα κάτι και μόνος μου. Αλλά μή μας τη λες κιολας για φύκια και μεταξωτές κορδέλες ότι έχουμε δόλο και δε ξέρω τί άλλο. Ξεφεύγεις και το πας κι εντελώς αλλού. Αυτά, για να μή ξεφεύγουμε από το θέμα. Θα συμφωνήσω με τον Rude_R για τα υπόλοιπα, θεωρώ ότι τα έθεσε σωστά. Ο σκοπός είναι να παρατίθεντε γνώμες και να γίνεται συζήτηση. Καχυποψίες κι αντιδικίες δεν έχουν χώρο και δεν είναι εποικοδομιτικοί παράγοντες διαλόγου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις