fitifititis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Το AMD είναι καλύτερο, ή με γελούν τα μάτια μου; @Green Dragon Δεν υπάρχει καμία δυνατότητα να περάσεις windows μόνος σου, ή με τη βοήθεια κάποιου γνωστού; Αυτό πραγματικά σου ανοίγει τους ορίζοντες...
Green Dragon Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 @Green Dragon Δεν υπάρχει καμία δυνατότητα να περάσεις windows μόνος σου, ή με τη βοήθεια κάποιου γνωστού; Αυτό πραγματικά σου ανοίγει τους ορίζοντες... Υπάρχει φίλε μου η δυνατότητα να περάσω τα win 7, όπως και τους drivers, αλλά μου είναι πολύ κουραστικό και προσπαθώ να το λουφάρω.............anyway στην ανάγκη θα το κάνω...... Το AMD είναι καλύτερο, ή με γελούν τα μάτια μου; για πες........πλάκα κάνεις ή σοβαρολογείς; 1
paylidis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Το AMD είναι καλύτερο, ή με γελούν τα μάτια μου; για κανένα λογο αυτη η ντροπή της τεχνολογίας καλύτερο απο i3
fitifititis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μα με το Pentium M έγινε η σύγκριση, όχι με το i3...
paylidis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μα με το Pentium M έγινε η σύγκριση, όχι με το i3... misunderstood. Και πάλι βεβαια εμενα το pentium μου κάνει για καλύτερο!
fantakola Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Σωστά, να δώσω το 50άρι για να πάω σε σαφώς καλύτερη λύση με I3.... ωστόσο εδώ δεν θα έχει λειτουργικό... αυτό που λέγαμε και παραπάνω, αρκετά καλύτερο σίγουρα, αλλά free dos, κάτι που δεν βολεύει Παιδιά, για να πάρω μια ιδέα, τι παίζει με τους επεξεργαστές... - μιλάμε πάντα για laptop για χρήση internet, facebook, skype.........άντε και καμμιά ταινία... ανάμεσα σε αυτά τα δύο που παραθέτω από κάτω, τι θα προτιμούσατε; 1. http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/hp-pavilion-2000-2d56ev-156-mayro/prod5160719pp/ με AMD A4-5000 και win 8 στα 299 και 2. http://www.bestdeals.gr/index.php?target=products&product_id=37126 με Intel Pentium 2020M και win 8 στα 365 παρε το φθηνοτερο και την διαφορα καντην επιπλεον μνημη ή/και ssd (ακομα και 60αρη και τον εσωτερικο τον κανεις εξωτερικο με μια θηκη για αποθηκη) επιπλεον μνημη και ssd θα σου κανουν διαφορα ο δυνατοτερος επεξεργαστης δεν θα σου κανει καμια απολυτως Και σκεφτειτε ολοι σας, πως το πιο αργο υποσυστημα στα λαπιτοπια ειναι ο σκληρος τους, μια παραπανω που ειναι και στις 5400 rpm
paylidis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 παρε το φθηνοτερο και την διαφορα καντην επιπλεον μνημη ή/και ssd (ακομα και 60αρη και τον εσωτερικο τον κανεις εξωτερικο με μια θηκη για αποθηκη) επιπλεον μνημη και ssd θα σου κανουν διαφορα ο δυνατοτερος επεξεργαστης δεν θα σου κανει καμια απολυτως Και σκεφτειτε ολοι σας, πως το πιο αργο υποσυστημα στα λαπιτοπια ειναι ο σκληρος τους, μια παραπανω που ειναι και στις 5400 rpm για ψάξε λιγο στο υποφορουμ με τους φορητους με τα amd να δεις που τρώνε όλοι Bottleneck... κατι δε ξέρεια καλα. Οι επεξεργαστες αυτές της amd ειναι τραγικοι για τα σημερινά δεδομένα, όσο μνημη και ssd να βάλεις θα φαει μεγάλο σκάλωμα και θα σερνεται απιστευτα κάποια στιγμή στο πολυ κοντινό μέλλον (δειτε σχετικά θεματα)
Green Dragon Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά επιχειρώ να συνοψίσω, με βάση και τις παρατηρήσεις σας.... πέστε μου μόνο αν είμαι σε λάθος δρόμο... - την AMD και τον Α4-5000 δεν τον εμπιστεύομαι - ακόμη και αν πλασαριζότανε σαν 18πύρηνος - μετά την νίλα που έφαγα προσωπικά με τον προηγούμενο μου dell με Ε-450 , που σερνότανε απίστευτα...... - η σειρά Intel I3 είναι πολύ αξιόλογη, αλλά δεν θα το προτείνω σε μία κοπελιά που πρακτικά είναι αρχάρια, δεν της περισσεύουν τα χρήματα και μάλλον δεν μπορεί να αξιοποιήσει τις δυνατότητες του επεξεργαστή...αφού ενδιαφέρεται για σερφάρισμα, facebook, skype, καμμιά ταινία και μεχρι εκεί. - επομένως μονόδρομος μου μοιάζει η σειρά pentium dual core με κυριότερους εκπροσώπους τον 2020Μ και τον 2117U.Αξιοπρεπείς για αυτά που προσφέρουν, λογική τιμή, θα καλύψουν με το παραπάνω τη φίλη μου νομίζω...... σε ποιόν από τους δύο να καταλήξω;;;;;;;;;;;;;;;; βέβαια αν σκάσει καμμία super προσφορά me Ι3, το ξαναβλέ
paylidis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 περίμενε λιγο για προσφορά ειδάλλως πάρε τον i3, είδικά για κοπέλα που θα το γεμίσει με μπουρδες θέλεις λιγο παραπάνω ισχύ για να αντισταθμίσει τις βλακειες που βάζουν... Α και οποσδήποτε τουλάχιστον 4 Gb μνημης! Αλλά ξεφύγαμε απο το θέμα τελειώς...
Captain Nemo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 - την AMD και τον Α4-5000 δεν τον εμπιστεύομαι - ακόμη και αν πλασαριζότανε σαν 18πύρηνος - μετά την νίλα που έφαγα προσωπικά με τον προηγούμενο μου dell με Ε-450 , που σερνότανε απίστευτα...... Κακώς βάζουνε αυτόν τον επεξεργαστή σε notebooks αφού είναι κατηγορίας netbooks όπως ο atom απο την μεριά της intel. - επομένως μονόδρομος μου μοιάζει η σειρά pentium dual core με κυριότερους εκπροσώπους τον 2020Μ και τον 2117U.Αξιοπρεπείς για αυτά που προσφέρουν, λογική τιμή, θα καλύψουν με το παραπάνω τη φίλη μου νομίζω...... σε ποιόν από τους δύο να καταλήξω;;;;;;;;;;;;;;;; Δες συγκριτικό http://cpuboss.com/cpus/Intel-Pentium-2117U-vs-Intel-Pentium-2020M ο 2020Μ είναι πιο δυνατός.
fantakola Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 για ψάξε λιγο στο υποφορουμ με τους φορητους με τα amd να δεις που τρώνε όλοι Bottleneck... κατι δε ξέρεια καλα. Οι επεξεργαστες αυτές της amd ειναι τραγικοι για τα σημερινά δεδομένα, όσο μνημη και ssd να βάλεις θα φαει μεγάλο σκάλωμα και θα σερνεται απιστευτα κάποια στιγμή στο πολυ κοντινό μέλλον (δειτε σχετικά θεματα) bottleneck με τι? Με την μνημη?Τα γραφικα? Για τις δουλειες που το θελει ο greendragon, δεν εχει θεμα με τα γραφικα ετσι και αλλιως Οσο για το αν ξερω ή οχι και τι, μην βιαζεσαι να κανιες χαρακτηρισμους Παιδιά επιχειρώ να συνοψίσω, με βάση και τις παρατηρήσεις σας.... πέστε μου μόνο αν είμαι σε λάθος δρόμο... - την AMD και τον Α4-5000 δεν τον εμπιστεύομαι - ακόμη και αν πλασαριζότανε σαν 18πύρηνος - μετά την νίλα που έφαγα προσωπικά με τον προηγούμενο μου dell με Ε-450 , που σερνότανε απίστευτα...... - η σειρά Intel I3 είναι πολύ αξιόλογη, αλλά δεν θα το προτείνω σε μία κοπελιά που πρακτικά είναι αρχάρια, δεν της περισσεύουν τα χρήματα και μάλλον δεν μπορεί να αξιοποιήσει τις δυνατότητες του επεξεργαστή...αφού ενδιαφέρεται για σερφάρισμα, facebook, skype, καμμιά ταινία και μεχρι εκεί. - επομένως μονόδρομος μου μοιάζει η σειρά pentium dual core με κυριότερους εκπροσώπους τον 2020Μ και τον 2117U.Αξιοπρεπείς για αυτά που προσφέρουν, λογική τιμή, θα καλύψουν με το παραπάνω τη φίλη μου νομίζω...... σε ποιόν από τους δύο να καταλήξω;;;;;;;;;;;;;;;; βέβαια αν σκάσει καμμία super προσφορά me Ι3, το ξαναβλέ Μην κανεις το λαθος και συγκρινεις την σειρα Ε με την σειρα Α (οπως ειπε και ο Νεμο πιο κατω) γιατι η σειρα Ε ειναι φαση brazos δηλαδη αρκετα αδυναμη για notebook. E = σειρα χαμηλης καταναλωσης και επιδοσεων Επισης οτι και να επιλεξεις, ζητημα απο επεξεργαστικη ισχυ δεν θα εχεις ουτε με τον Α ουτε με τον ι3, για σερφαρισμα στο ιντερνετ, ταινιες και κτλ... Αυτο που θα καθυστερει την ολη αποκριση του μηχανηματος θα ειναι ο δισκος και σε δευτερη φαση η λιγοστη μνημη (4γιγα). Για αυτον τον λογο και ειπα πως ειναι καλυτερο να παρεις το φθηνοτερο απο τα 2 και την διαφορα να την επενδυσεις σε κατι που θα σου δωσει πραγματικα αυξηση στις επιδοσεις Με ενα μηχανημα του 2006 (c2d με μπολικη μνημη και ssd) ολα αυτα φυσανε....οπως φυσικα φυσουσανε και τοτε Μην σπαταλας τα χρηματα σε πραγματα που δεν θα δεις διαφορα στην καθημερινη σου χρηση Ο.Τ. (πρεπει να σε ξερω απο το thelab εσενα λογικα ή απο το e-pcmag? CrazyAnt) περίμενε λιγο για προσφορά ειδάλλως πάρε τον i3, είδικά για κοπέλα που θα το γεμίσει με μπουρδες θέλεις λιγο παραπάνω ισχύ για να αντισταθμίσει τις βλακειες που βάζουν... Α και οποσδήποτε τουλάχιστον 4 Gb μνημης! Αλλά ξεφύγαμε απο το θέμα τελειώς... Οι μπουρδες που που θα το γεμισει, θα το κανουν να σερνεται ειτε φοραει ι3 ειτε ΑMD την μνημη και τον δισκο επιβαρυνουν κυριαρχα και οχι τον επεξεργαστη Οσο πιο πολλα services και προγραμματα τρεχουν στο backround και κατα το startup, τοσο πιο "βαρυ" γινεται το λειτουργικο Σε αυτο δεν θα σε σωσει ουτε ενας ι7 εφοσον εχεις δισκο στις 5400 και 4 γιγα μνημη
TheDevilMayCare Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 - μιλάμε πάντα για laptop για χρήση internet, facebook, skype.........άντε και καμμιά ταινία... ανάμεσα σε αυτά τα δύο που παραθέτω από κάτω, τι θα προτιμούσατε; 1. http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/hp-pavilion-2000-2d56ev-156-mayro/prod5160719pp/ με AMD A4-5000 και win 8 στα 299 και 2. http://www.bestdeals.gr/index.php?target=products&product_id=37126 με Intel Pentium 2020M και win 8 στα 365 Toυ Public, μπορει καπως οριακα, μα νομιζω θα την παλευε Αν λυσεις το θεμα του freedos, τσεκαρε απαραιτητα και αυτο: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.910221&sid=1 Ανεβαινει και η τιμη, αλλα σαν all_around φαινεται μια χαρα
paylidis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 - η σειρά Intel I3 είναι πολύ αξιόλογη, αλλά δεν θα το προτείνω σε μία κοπελιά που πρακτικά είναι αρχάρια, δεν της περισσεύουν τα χρήματα και μάλλον δεν μπορεί να αξιοποιήσει τις δυνατότητες του επεξεργαστή...αφού ενδιαφέρεται για σερφάρισμα, facebook, skype, καμμιά ταινία και μεχρι εκεί. σημειωτέον οτι το skype σήμερα χρειάζεται πάνω απο 2 gb ram για να μη σερνεται το σύμπαν... το Netbook της υπογραφής μου με 7αρια και 2 gb μνημη γονατίζει αν εχω και ένα Youtube ανοιχτό ταυτόχρονα με το skype... Και οχι δε σκαλώνει στον επεξεργαστη αλλα στη μνήμη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα