Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω ειναι τα στατιστικα απο το ρουτερ του παιδιου !! τωρα δικα σας τα αποτελεσματα...

Συγνωμη για την δευτερ ηφορα απλα κατι επαθε και κολλησε ! :Ρ 

γραφει την ταχυτητα αλλα οχι margin,attenuation.πρεπει να παει στα 2 κουμπακια κατω για να τα δει τα νουμερα.show statistics.την ταχυτητα την ειδαμε.σε σενα ειδαμε τα παντα.στον φιλο σου λειπουν καποια πραγματα.επισης ο φιλος σου ζητησε 9 margin απο την Hol?

Και τωρα εγω υποτιθεται πως ειμαι fast path Αντε γεια ρε ! :Ρ μολις μπει το παιδι θα του παρω τα στατιστικα συγνωμη για την καθηστεριση !! 

fast path Και 9 Margin δυσκολο.και εεπισης να γραφει interleave μεσα παλι δυσκολο.αν βαλεις fast Λογικα θα φανει απο τα pings σου.επισης θα σου ανεβασουν το Margin σε 11 το οποιο μαζι με το fast θα σου ριξει 2-2,5 mbit.

Μπες στο site της nvidia και κατέβασε έναν driver να δεις την ταχύτητα download, οι σελίδες  που μετρούν την ταχύτητα δεν βγάζουν σωστά αποτελέσματα.

το βασικο ειναι να δουμε και μεσα στα ρουτερ τι γινεται.

Δημοσ.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Poulino. Παρακολούθησα λίγο το thread και έστειλα mail στην hol να μου κατεβάσει το margin στα 9. Κέρδισα γύρω στο 1 Mbit  :D

Δημοσ.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Poulino. Παρακολούθησα λίγο το thread και έστειλα mail στην hol να μου κατεβάσει το margin στα 9. Κέρδισα γύρω στο 1 Mbit  :D

και 1 Mbit δενειναι κακο.αναλογως ποσο καλη γραμμη εχεις κερδιζειςκαι αναλογα.στις καλες γραμμες κερδιζεις περισσοτερο απο οτι σε πιο χαλια γραμμες.εσυ πρεπει να επαιζες max 10 για να κερδισες ενα megabit.κριμα που δεν δινουν 6 margin οπως η forthnet .θα κερδιζες αλλο ενα με εναμιση.

Δημοσ.

και 1 Mbit δενειναι κακο.αναλογως ποσο καλη γραμμη εχεις κερδιζειςκαι αναλογα.στις καλες γραμμες κερδιζεις περισσοτερο απο οτι σε πιο χαλια γραμμες.εσυ πρεπει να επαιζες max 10 για να κερδισες ενα megabit.κριμα που δεν δινουν 6 margin οπως η forthnet .θα κερδιζες αλλο ενα με εναμιση.

11.5 ήμουν περίπου και πήγα στα 12.6 αν θυμάμαι καλά. Έστειλα mail χθες το απόγευμα και με κάλεσαν σήμερα το πρωί να με ενημερώσουν ότι εκείνη την στιγμή πραγματοποίησαν την αλλαγή και να το έχω υπ όψην για τυχόν προβλήματα για να τους καλέσω. Αρκετά εξυπηρετικοι και σωστοί. Μου έκανε ευχάριστη εντύπωση...!

Δημοσ.

11.5 ήμουν περίπου και πήγα στα 12.6 αν θυμάμαι καλά. Έστειλα mail χθες το απόγευμα και με κάλεσαν σήμερα το πρωί να με ενημερώσουν ότι εκείνη την στιγμή πραγματοποίησαν την αλλαγή και να το έχω υπ όψην για τυχόν προβλήματα για να τους καλέσω. Αρκετά εξυπηρετικοι και σωστοί. Μου έκανε ευχάριστη εντύπωση...!

κοντα επεσα.δεν θα εχεις θεματα κατα 99 τις 100.και το 9 margin ειναι παρα πολυ καλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...