KnightRider1996 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα παιδια . Γραφω εκμερους ενος φιλου μου ο οποιος εχει και αυτος Hol και μενει ενα στενο ποιο κατω απο μενα !! Το δικο μου το ρουτερ (Hol net faster iad 2 ) Κλειδωνω στα 16000 και ο φιλος μου (Netgear DGN2200) Συγχωνιζει στα 9000... Αυτη η διαφορα ειναι τρελη γιατι μιλαμε για 100 μετρα αποσταση !! Κοιταξα σημερα τις ρυθμισεις του ρουτερ του και ηταν μια χαρα οπως πρεπει να ειναι !! Οποτε το ρουτερ δεν φτεει !! τι αλλο μπορει να φτεει ?! Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας !!
poulinos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα παιδια . Γραφω εκμερους ενος φιλου μου ο οποιος εχει και αυτος Hol και μενει ενα στενο ποιο κατω απο μενα !! Το δικο μου το ρουτερ (Hol net faster iad 2 ) Κλειδωνω στα 16000 και ο φιλος μου (Netgear DGN2200) Συγχωνιζει στα 9000... Αυτη η διαφορα ειναι τρελη γιατι μιλαμε για 100 μετρα αποσταση !! Κοιταξα σημερα τις ρυθμισεις του ρουτερ του και ηταν μια χαρα οπως πρεπει να ειναι !! Οποτε το ρουτερ δεν φτεει !! τι αλλο μπορει να φτεει ?! Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας !! αχ σορρυ που θα το πω ετσι αλλα γιατι βλεπω συνεχεια να συγκρινετε με βαση την αποσταση. α.δεν μπορεις να συγκρινεις καν διαφορετικα ζευγαρια σε ιδιο καλωδιο αλλο τοσο στην δικια σας περιπτωση που μιλαμε για αλλο απερχομενο καλωδιο μιλαμε για αλλο κεντρικο καλωδιο. β.μπορει το προβλημα να ειναι στον χαλκο του οτε μπορει ομως να ειναι και καποιο προβλημα στην δικια του καλωδιωση. γ.μπορει να ειναι καποια ασυμβατοτητα με το ρουτερ του οποτε η το κανει κανα firmware update η δοκιμαζει και τυπικα με αλλο. δ.μπορει το δικο σου καλωδιο να ειναι πχ 1000 μετρα μεχρι τον οτε αλλα του φιλου σου να πηγαινει διαμεσω λαμιας για χ ψ λογο και να ειναι 2000 μετρα. ε.αν πιανουν τα χερια του δοκιμαζει κατανεμητη να δει ποσο συγχρονιζει εκει. επισης και για τους 2 σας παρτε τηλεφωνο την Hol και ζητηστε να σας βαλουν σε 9margin απο 11 για να κερδισετε ταχυτητα.τωρα δεν ξερω αν πχ εσυ εισαι ηδη σε 9 και για αυτο συγχρονιζεις και παραπανω.θα το δειτε απο τα χαρακτηριστικα της γραμμης αφου προληπτικα κανετε και ενα Reboot το ρουτερ πιο πριν γιατι μια στο εκατομμυριο μπορει η γραμμη να κανει σκαμπανεβασματα και να δειτε κανα αλλο ασχετο Margin
KnightRider1996 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 αχ σορρυ που θα το πω ετσι αλλα γιατι βλεπω συνεχεια να συγκρινετε με βαση την αποσταση. α.δεν μπορεις να συγκρινεις καν διαφορετικα ζευγαρια σε ιδιο καλωδιο αλλο τοσο στην δικια σας περιπτωση που μιλαμε για αλλο απερχομενο καλωδιο μιλαμε για αλλο κεντρικο καλωδιο. β.μπορει το προβλημα να ειναι στον χαλκο του οτε μπορει ομως να ειναι και καποιο προβλημα στην δικια του καλωδιωση. γ.μπορει να ειναι καποια ασυμβατοτητα με το ρουτερ του οποτε η το κανει κανα firmware update η δοκιμαζει και τυπικα με αλλο. δ.μπορει το δικο σου καλωδιο να ειναι πχ 1000 μετρα μεχρι τον οτε αλλα του φιλου σου να πηγαινει διαμεσω λαμιας για χ ψ λογο και να ειναι 2000 μετρα. ε.αν πιανουν τα χερια του δοκιμαζει κατανεμητη να δει ποσο συγχρονιζει εκει. επισης και για τους 2 σας παρτε τηλεφωνο την Hol και ζητηστε να σας βαλουν σε 9margin απο 11 για να κερδισετε ταχυτητα.τωρα δεν ξερω αν πχ εσυ εισαι ηδη σε 9 και για αυτο συγχρονιζεις και παραπανω.θα το δειτε απο τα χαρακτηριστικα της γραμμης αφου προληπτικα κανετε και ενα Reboot το ρουτερ πιο πριν γιατι μια στο εκατομμυριο μπορει η γραμμη να κανει σκαμπανεβασματα και να δειτε κανα αλλο ασχετο Margin Οσο για το τελευταιο με το margin εγω εχω παρει hol και του ειχα πει να με βαλουνε fast path την ωρα που τους πειρα και μου ειπαν οτι το ρουτερ θα κανει reboot και θα ειναι ετοιμο μια χαρα ναι οκ το reboot αλλα τα στατιστικα εμειναν τα ιδια μονο το margin αλλαξει επεσε στα 9 αλλα και παλι κλειδωνω οπως ειπα στα 16000 και κατεβαζω με 800 οταν εχει ορεξουλες ανεβαινει και 1.1 και εκει ειναι που ριχνω βεγκαλικα !
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Οσο για το τελευταιο με το margin εγω εχω παρει hol και του ειχα πει να με βαλουνε fast path την ωρα που τους πειρα και μου ειπαν οτι το ρουτερ θα κανει reboot και θα ειναι ετοιμο μια χαρα ναι οκ το reboot αλλα τα στατιστικα εμειναν τα ιδια μονο το margin αλλαξει επεσε στα 9 αλλα και παλι κλειδωνω οπως ειπα στα 16000 και κατεβαζω με 800 οταν εχει ορεξουλες ανεβαινει και 1.1 και εκει ειναι που ριχνω βεγκαλικα ! καταντια να συγχρονιζεις 16 και να κατεβαζεις με 800.δεν φτανει που δεν εδιναν fast path δεν φτανει που εχουν Margin 11 τωρα πιταραν.κατα τα αλλα οι πωλητες οτι παραμυθι ειναν να πουν το λενε.το μεγαλυτερο δικτυο οπτικων ινων.τα δικα μας καφαο,θα παιζετε με Ινα κτλ.ας παρει και ο φιλος σου να του βαλουν 9 Margin (οχι fast path)να δουμε ποσο θα παιξει.αλλιως βλεπεις αυτα που εγραψα πιο πανω αν πιανουν τα χερια του για δοκιμες.και βεβαια για να γινει συγκριση θα ηταν καλο και οι 2 να; γραψετε αναλυτικα τα χαρακτηριστικα της γραμμης σας για να δουμε τι παιζει με attenuation margin κτλ.αν οχι και οι 2 τουλαχιστον ο φιλος σου
KnightRider1996 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 αυριο θα μπω team viewer Και θα παρω prsc
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 οκ απλα πρωτα ας παρει τηλ την Hol να ζητησει 9 Margin γιατι μερικοι εχουν ζητησει 9 και αντι να ανεβουν 1 -2 mbit εχουν ανεβει πολυ παραπανω(ισως τους ειχαν σε κανα αλλο παραξενο Profile). β.ας δοκιμασει και με αλλο ρουτερ να δει αν εχει την ιδια ταχυτητα. και μετα σηκωσε print screen και απο τους 2 σας.
KnightRider1996 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Εδω ειναι το δικο μου ρουτερ παιδια ! σε λιγο θα ανεβασω και print screen απο το ρουτερ του παιδιου !!
poulinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 εσυ μια χαρα.λογικα νουμερα για την αποσταση σου
KnightRider1996 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Και τωρα εγω υποτιθεται πως ειμαι fast path Αντε γεια ρε ! :Ρ μολις μπει το παιδι θα του παρω τα στατιστικα συγνωμη για την καθηστεριση !!
KnightRider1996 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Εδω ειναι τα στατιστικα απο το ρουτερ του παιδιου !! τωρα δικα σας τα αποτελεσματα...
KnightRider1996 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Εδω ειναι τα στατιστικα απο το ρουτερ του παιδιου !! τωρα δικα σας τα αποτελεσματα... Συγνωμη για την δευτερ ηφορα απλα κατι επαθε και κολλησε ! :Ρ
Gtr34 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μπες στο site της nvidia και κατέβασε έναν driver να δεις την ταχύτητα download, οι σελίδες που μετρούν την ταχύτητα δεν βγάζουν σωστά αποτελέσματα.
jkoukos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Εδω ειναι τα στατιστικα απο το ρουτερ του παιδιου !! τωρα δικα σας τα αποτελεσματα... Συγνωμη για την δευτερ ηφορα απλα κατι επαθε και κολλησε ! :Ρ Στοιχεία attenuation, snr κλπ, φαίνονται στο παράθυρο που ανοίγει πατώντας "Show Statistics" (χαμηλά στην εικόνα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα