Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά επιχείρησα να κάνω φορμάτ  σε αυτό το netbook που βλέπεται από πάνω για να του βάλω τα ΧP HOME EDITION. Αλλά συνάντησα το εξής πρόβλημα όταν πήγα να το κάνω  μέσα απο την εγκατάσταση μου έβγαζε ότι δεν αναγνωρίζει τα τον σκληρό δίσκο......δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει ,μπορείται να με βοηθήσετε ρε παιδιά;; Και άμα μπορείται να μου τα πείται βήμα βήμα γιατί δεν το έχω και τόσο με αυτά....

Δημοσ.

Μπες στο bios και βρες στην επιλογή για τους δίσκους , καπου εχει να βλέπει τον δίσκο σαν ide η ahci,  αν το εχει ahci βαλε το ide

Δημοσ.

Ήθελα να το δοκιμάσω φίλε μου αλλά θα λειτουργούν όλα κανονικά γιατί είχα διαβάσει σε forum ότι δεν λειτουργεί σωστά με IDE κάτι τέτοιο....

Δημοσ.

Δεν υσχύει αυτο μια χαρα λειτουργεί και με ide απλα καλύτερα ειναι να το εχεις με ahci για θέμα ταχύτητας οχι ομως οτι το ide δεν λειτουργεί η απαγορεύεται να ειναι ide , δοκιμασε με ide και πες.

Επίσης το ahci για να λειτουργήσει θέλει drivers , αν παω εγω στο δικο μου pc να βάλω windows 7 και το εχω γυρισμένο σε ahci δεν θα μου βλέπει τον δίσκο να κανω εγκατάσταση , οποτε το γυρίζω σε ide κανω εγκατάσταση και μετα για παίζει σε ahci και αφου εχουμε περάσει τα windows πρέπει να κανουμε ορισμένα πράγματα για το ahci τα οποια περιγράφω στον οδηγό στην υπογραφή μου.

Δημοσ.

Μπορείς να μου εξηγήσεις τι πρέπει να περάσω αφού έχω κάνει εγκατάσταση τα Windows xp γιατί με αυτά έχω πρόβλημα ...τι drivers πρέπει να περάσω σε αυτό το netbook για να τρέχει σε AHCI....και πολύ βασικό να μου πεις και την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω που πρέπει να κάνω..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

Ναι ολα αλλα ισως να μην χρειαστεί το βήμα 5 , οπως και να εχει για να λειτουργήσει το ahci χρειάζονται οι drivers που περιγράφεται στα προηγούμενα βήματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...