Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας φίλοι μου έχω το notebook  hp pavilion g6 1218ev και του έκανα φορματ πριν 2 μέρες . Επίσης άμα ψάξετε το σύστημά του  έχω προσθέσει και άλλα 2 GB RAM . Και στο φορματ του έβαλα τα 64 bit HOME PREMIOUM . Παρατηρώ ότι κατα την εκκίνηση των Windows αργεί  να ανοίξει και βλέπω και απο τις επιδόσεις ζορίζεται λίγο.....αλλά μόλις περάσουν τα πρώτα 8 λεπτά δουλεύει πάρα πολύ ωραία ....Και στον τερματσμό του υπολογιστή κλείνει πάρα πολύ γρήγορα σε σχέση με  την εκκίνηση. Τώρα φταίνε οι ενημερώσεις των windows ; μήπως φταίνε τα windows; δεν ξέρω ...μπορείτε να με βοηθήσετε για την επίλυσή του;; Ευχαριστώ! 

Δημοσ.

Αμα τρέχουν πολλά προγράμματα στην αρχή λογικό να αργεί λιγο μεχρι να τα φορτώσει ολα , κατεβασε ομως το hdsentinel να δουμε την υγεία του δίσκου.

Επισης drivers εχεις βάλει ?

Δημοσ.

Φίλε μου το έκανα το τεστ και όλα είναι ΑΡΙΣΤΑ !! Από drivers έχω περάσει τα βασικά.....wifi , sound, graphics, ...Γιατί υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι άλλο..;;

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά, έχεις πάνω απο ένα antivirus εγκατεστημένο; Αν ισχύει αυτό, τότε εκεί είναι το πρόβλημα φίλε μου. Για αρχή κράτα μόνο ένα antivirus.

Άμα πάλι αργεί να ανοίξει, τότε στην έναρξη πάτα εκτέλεση και γράψε msconfig. Μετά στην καρτέλα εκκίνηση αφαίρεσε οτιδήποτε σου φαίνεται, οτι δεν χρειάζεται να τρέχει με την εκκίνηση του pc.

Δημοσ.

Όχι φίλε μου δεν κατάλαβες τα είχα δοκιμάσει και τα δύο για scan μήπως και βρω τίποτα ....αλλά δεν βρήκα κάτι...μπα αυτά τα προγράμματα που έχω δεν είναι βαριά.....μήπως φταίει κάτι άλλο ;; Να σας πω ότι πρόσθεσα άλλα 2GB ram .....αλλά βλέπω ότι η ram δουλεύει στο 23% ....δεν πιστεύω να είναι αυτό το πρόβλημα.....Μήπως φταίνε τα Wimdows γιατί μου τα είχε δανείσει ένα παιδί που του το είχαν δώσει μαζί με τον υπολογιστή του...

Δημοσ.

Επειδή λες ότι πρόσθεσες άλλα 2 GB RAM, κάνε ένα memtest για να σιγουρευτείς ότι δεν έχουν θέμα οι μνήμες.

Άμα δεν ξέρεις πως γίνεται το memtest, δες αυτό το topic που έφτιαξε Gi0

http://www.insomnia.gr/topic/434908-bsod%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B9/

Επίσης κατέβασε το hdsentinel και δες πως είναι η υγεία του σκληρού δίσκου.

http://www.hdsentinel.com/hard_disk_sentinel_professional.php

Δημοσ.

Φίλε μου τα έκανε τα τεστ δεν έβγαλε κανένα πρόβλημα όλα δουλεύουν ρολόι....Νομίζω κατάλαβα ποιο πρέπει να είναι το πρόβλημα ....πήγα και είδα τις RAM και παρατήρησα ότι έχουν διαφορετικό συγχρονισμό.... η μία έχει 1600ΜHz και η άλλη 1333MHz ...Μήπως παίζει ρόλο  συγχρονισμός;

Δημοσ.

Καλό είναι να μην χρησιμοποιούμε RAM σε διαφορετικές συχνότητες γιατί έτσι κατεβαίνει ο χρονισμός στη μεγάλη για να έρθει στα ίσια με τη μικρότερη. Γενικά όμως δεν είναι αυτό το πρόβλημα.

Έκανες και το memtest; Το memtest πρέπει να το τρέξεις τουλάχιστον 4-5 ώρες για να είσαι σίγουρος ότι δεν έχουν errors.

Δημοσ.

μπορεί κάποιος να μου πει σε 2-3 γραμμές πως μπορώ να μειώσω με το config.sys τα προγράμματα που ξεκινούν στο boot 

Όσες φορές έχω προσπαθήσει μετά την επανεκκίνηση μου βγαίνει πάλι το config.sys κσι δεν ξέρω τι να κάνω 

Δημοσ.

Βλέπω εδώ πως ο σκληρός δίσκος δουλεύει στα 5400 RPM. Η συμπεριφορά που παρατηρείς είναι συχνή σε φορητούς και δεν είναι τόσο παράξενη, δεδομένης της μικρής ταχύτητας του δίσκου που διαθέτει το συγκεκριμένο μηχάνημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...